Jak tam nastroje w stadzie? Mam nadzieję, że wszystko gra jak powinno i wszyscy cieszą się swoim towarzystwem
Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kluska i spółka :)
Do brze, że panowie czują się co raz lepiej i nabierają sił 
Jak tam nastroje w stadzie? Mam nadzieję, że wszystko gra jak powinno i wszyscy cieszą się swoim towarzystwem
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Stadko jeszcze nie połączone, pracuję nad tym, wprawdzie cała piątka się dogaduje, ale małe są zbyt ciekawskie, a zarazem przerażone, wczoraj Filip chciał poiskać jednego z małych, maluch tak zaczął panikować i piszczeć, że zniechęciło to dorosłego do dalszego zapoznawania się
Ale przyzwyczają się
Ogony wymiziane
Ogony wymiziane
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Jak ten czas szybko mija, a stadko nadal nie połączone z powodu gó*** Teddy'ego... 
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
gó*** gó***, ale i tak go kocham
Kolejna porcja fotek, jak ten czas szybko leci, młodziaki rosną jak na drożdżach

Ivan się niestety nie załapał - za często śpi w rurze
Kolejna porcja fotek, jak ten czas szybko leci, młodziaki rosną jak na drożdżach

Ivan się niestety nie załapał - za często śpi w rurze
I stało się, Iwan ma nowotwór, we wtorek operacja...
Boję się, że coś pójdzie nie tak, nie chcę stracić ogonka...
Co chwilę patrzę co robi, czy oddycha, czy coś je, pije. Ten strach jest nie do opisania. Schudł nam, szuka naszej bliskości.
Iwanku, bądź silny!

Boję się, że coś pójdzie nie tak, nie chcę stracić ogonka...
Co chwilę patrzę co robi, czy oddycha, czy coś je, pije. Ten strach jest nie do opisania. Schudł nam, szuka naszej bliskości.
Iwanku, bądź silny!

Wszyscy na pewno będą trzymać kciuki i dlatego sprawy dobrze się ułożą. Bądźcie silni.
O rety...
Uwielbiam tego łyska pięknego...
Z całych sił trzymam kciuki za powodzenie!
Z całych sił trzymam kciuki za powodzenie!
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Eh, dziękuję... 
Iwanek pozdrawia wszystkich forumowiczów, szczególnie tych, którzy mooocno trzymali kciuki za niego: ciocię unipaks,mini i valhallę
Dr Piasecki po raz kolejny udowodnił jaki z niego wspaniały i dobroduszny weterynarz. Jego pacjenci powinni mu pomnik postawić.
Trochę się naczekaliśmy, Iwanek był bardzo zestresowany, po 30 minutach weszliśmy i zostawiliśmy. Minęło 40 minut i Iwanek był już zoperowany, zszyty i wybudzony
Nie wiedział co się dzieje, nie mógł się ruszać, ale po dłuższej chwili doszedł do siebie. Gdy tylko poczuł zapach mieszkania, wyskoczył z transporterka do braci - ale niestety, przez dwa dni czeka chłopaczka chorobówka.
Apetyt już ma, wtranżala, pije wodę, a teraz zasnął

Kochany syneczku, nawet nie wiesz jak bardzo cię kochamy!
Trochę się naczekaliśmy, Iwanek był bardzo zestresowany, po 30 minutach weszliśmy i zostawiliśmy. Minęło 40 minut i Iwanek był już zoperowany, zszyty i wybudzony
Apetyt już ma, wtranżala, pije wodę, a teraz zasnął

Kochany syneczku, nawet nie wiesz jak bardzo cię kochamy!
No śliczności moje przebrzydłeśliczneloffciane! 
Nawet nie wiesz jak się cieszę!
Teraz już tylko dobrze będzie Iwanku! Jestem pewna!
Jak tam reszta bandy na choruszka?
Nawet nie wiesz jak się cieszę!
Teraz już tylko dobrze będzie Iwanku! Jestem pewna!
Jak tam reszta bandy na choruszka?
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Właśnie sobie przypomniałam(wiem, że troszkę późno) o tej Twojej małej, łysej, chorej brzydocie. Spokojnie, już mnie spotkała kara za spóźnienie- miałam problem z odnalezieniem wątku
Cieszę się że wszystko się dobrze ułożyło
Mam nadzieję że szczęśliwie Iwanek hasa już sobie z resztą stadka.
Aha! Rzucisz jakieś focisze?
Cieszę się że wszystko się dobrze ułożyło
Aha! Rzucisz jakieś focisze?
Strasznie zaniedbalam watek
Chlopaczki maja sie dobrze, nie mam aktualnych zdjec, jak wiekszosc z Was wie aktualnie siedze w Niemczech, a stadko u rodzinki, strasznie za nimi tesknie
Moze tak po kolei co slychac w Kluskowym Stadku
Teddy prawdziwy samiec alfa, coraz bardziej sie rzadzi zarowno w klatce jak i poza nia
Jego ulubionym zajeciem ostatnimi czasy jest fukanie na nas wszystkich, hormony straszliwie mu buzuja, prawdopodobnie czeka go jajciecie, ostatnio wrecz terroryzuje brata, a nas ostatnio udziabal do krwi bez powodu
Dzis ma juz 7 miesiecy
Toffi slabsza wersja Teddyego, niestety nie ma odpowiedniej sily przebicia i czesto konczy z piskiem pod ciezarem brata
Zgrabniutki, zwinny i szybki. A jaki cwany sie zrobil! Jego aktualnym celem jest jak najszybsze wydostanie sie z klatki i buszowanie w czasie wybiegu. Jest przyjaznie nastawiony do stada starszakow, co nie mozna powiedziec o Teddym, ktory ostatnio pogryzl Filipa do krwi.
Iwan nasz lysolek doszedl do siebie po operacji guza, bardzo przezywa aktualne rozstanie ze mna
Zreszta ja tym bardziej
Schudl i stal sie mizerny, ale ma silna wole zycia, co widac kazdego dnia. Szwy sam sobie zdjal, jak tylko ranka sie zagoila, przy wizycie u weterynarza okazalo sie, ze trzeba bylo za ostatnia nitke pociagnac i by bylo po sprawie
Filip jak to Filip, alfa w stadzie starszakow nie lubi jak sie do niego fika
Gdy ma zly dzien - lepiej zeby ogony do niego nie podchodzily. Po operacji byl razem z Julkem obrazony na Iwana z powodu jego 2-dniowej nieobecnosci w klatce (nie wiem co oni sobie mysleli, ze Iwan spi z nami w lozku i je same rarytasy?!
) Podczas mojej nieobecnosci dopadl go swierzb. Na szczescie tylko jego, dostal lek i juz po sprawie, za to ja juz nigdy nie kupie trocin
Julek nam ostatnio przytyl. Ciagle szukamy powodu, ale cos mi sie wydaje, ze to Uczta dla Szczura tak na niego dziala. No nic, czeka go dieta, nie ma innego wyjscia. Iwanka trzeba wykarmic, a Julka odchudzic
Tak poza tym to ma sie dobrze, spi, je, biega na wybiegu i jest cudownym miziakiem, ktory sie rozplaszcza niczym nalesnik
A teraz chcialabym przedstawic nowego czlonka stadka, ktory wprawdzie jeszcze nie dolaczyl do nas, ale juz niebawem bedzie jego czescia. Oto Lucky 8-miesieczny huskulec, ktory w trybie natychmiastowym zawladnal moim sercem
Moze to z powodu jego uszka, moze to jego brzuszek, na ktorym widnieje przepuklinka, kocham go, uwielbiam takie bidy, czuje, ze musze im pomoc, skradna mi serce i koniec, musze je miec. jakuszewa wiesz ze jestem Ci bardzo wdzieczna, dziekuje!
Pozwole sobie wstawic jedno Twoje zdjecie chlopaczka, to, ktore mnie zaczarowalo

Oczywiscie na jednym nowym czlonku stadka sie nie skonczy, ale reszta po powrocie do Polski
Chlopaczki maja sie dobrze, nie mam aktualnych zdjec, jak wiekszosc z Was wie aktualnie siedze w Niemczech, a stadko u rodzinki, strasznie za nimi tesknie
Teddy prawdziwy samiec alfa, coraz bardziej sie rzadzi zarowno w klatce jak i poza nia
Toffi slabsza wersja Teddyego, niestety nie ma odpowiedniej sily przebicia i czesto konczy z piskiem pod ciezarem brata
Iwan nasz lysolek doszedl do siebie po operacji guza, bardzo przezywa aktualne rozstanie ze mna
Filip jak to Filip, alfa w stadzie starszakow nie lubi jak sie do niego fika
Julek nam ostatnio przytyl. Ciagle szukamy powodu, ale cos mi sie wydaje, ze to Uczta dla Szczura tak na niego dziala. No nic, czeka go dieta, nie ma innego wyjscia. Iwanka trzeba wykarmic, a Julka odchudzic
A teraz chcialabym przedstawic nowego czlonka stadka, ktory wprawdzie jeszcze nie dolaczyl do nas, ale juz niebawem bedzie jego czescia. Oto Lucky 8-miesieczny huskulec, ktory w trybie natychmiastowym zawladnal moim sercem

Oczywiscie na jednym nowym czlonku stadka sie nie skonczy, ale reszta po powrocie do Polski
Właśnie wyczytałam niedawno w wątku adopcyjnym, że powiększasz stadko! Gratulacje! Lucky jest śliczny! Zapamiętałam go od razu właśnie przez to uszko
Super, że trafi do dobrego domku 
Dziekuje
Jak dobrze pojdzie, to trafi do mnie trojka panow z tego watku
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=31675
Jak dobrze pojdzie, to trafi do mnie trojka panow z tego watku
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=31675
Widzę, że szykuje się wielkie doszczurzanie