Ja w dzieciństwie oglądałam non stop Cartoon Network, także czekam z niecierpliwością na powiększenie Twojego stadka

Moderator: Junior Moderator

A więc to takmini pisze:No właśnie wygląda na to, że Bójka jest jeszcze u ol.

Kurcze, aż je sobie wy-youtubję wieczorem z ciekawości kto zacz owa Bójka. Mam nadzieję, że od zdrowej rąbanki, a nie od bania się
  Kurcze, aż je sobie wy-youtubję wieczorem z ciekawości kto zacz owa Bójka. Mam nadzieję, że od zdrowej rąbanki, a nie od bania się  
Ojj chciałabym być ich twórcąol. pisze:A więc to takmini pisze:No właśnie wygląda na to, że Bójka jest jeszcze u ol.
Fajnie !
Głupio przyznać, ale nie skojarzyłam, że imiona i "nazwisko" to nawiązanie do istniejących postaci, myślałam, że to Ty Atomówki wymyśliłaś

uzupełniające się triomini pisze:To raczej Bajka jest postacią łagodną i uległą. Brawurka kieruje się rozsądkiem i wiedzą, a Bójka mięśniami
 oby i szczurka Bójka wpasowała się w grupę tak idealnie jak postacie z pierwowzoru !
  oby i szczurka Bójka wpasowała się w grupę tak idealnie jak postacie z pierwowzoru ! 

A mała na bank się wpasuje, jestem tego pewna :]
 A mała na bank się wpasuje, jestem tego pewna :] To wszystko dlatego, że mamy dużą klatkę, a ja bardzo szybko podchwyciłam jego myśl: "No to z czasem będziemy mogli powiększać stado, jak tylko trafi się okazją na nową kluskę." Od razu zaczęłam nadawać ile maluchów szuka domów i jak fajnie byłoby mieć takie 5-6 szczurowe stado, chyba się troszkę przeraził
  To wszystko dlatego, że mamy dużą klatkę, a ja bardzo szybko podchwyciłam jego myśl: "No to z czasem będziemy mogli powiększać stado, jak tylko trafi się okazją na nową kluskę." Od razu zaczęłam nadawać ile maluchów szuka domów i jak fajnie byłoby mieć takie 5-6 szczurowe stado, chyba się troszkę przeraził   
  ) baaardzo fajne jest
 ) baaardzo fajne jest   

to już się zbliża
  to już się zbliża   ...)
 ...) 

Tu doskonale widać jasne końcówki ogonków u obu
  Tu doskonale widać jasne końcówki ogonków u obu 

Jeszcze troszkę podrosną i na bank zaczną chodzić z kanapy
 Jeszcze troszkę podrosną i na bank zaczną chodzić z kanapy  Właśnie w związku z tym  zastanawiam się czy już teraz pozwolić im biegać po pokoju, czy raczej poczekać, aż same się na to zdecydują..? Pokój jest zabezpieczony, tak nam się przynajmniej wydaje, pewnie wiele się nauczymy jak już zaczną po nim biegać.
 Właśnie w związku z tym  zastanawiam się czy już teraz pozwolić im biegać po pokoju, czy raczej poczekać, aż same się na to zdecydują..? Pokój jest zabezpieczony, tak nam się przynajmniej wydaje, pewnie wiele się nauczymy jak już zaczną po nim biegać. 
 jak same zejdą to później już ich nie powstrzymasz
 jak same zejdą to później już ich nie powstrzymasz 

Leci ten czas, aż za szybko
  Leci ten czas, aż za szybko 
 jakaś narada pewnie
 jakaś narada pewnie   

No my też się zastanawiamy jak to będzie, kiedy we trzy będą nam tak biegać po kanapie i po nasol. pisze:na pewno prędzej czy później poczują ciąg do podłogi, a wtedy przez jakiś czas będziesz tylko obserwatorem ich coraz śmielszych poczynań
niech no poczekają z eksploracją na przyszywaną siostrę
 Nawet się troszkę wtedy rozmarzyłam i mówiłam pod nosem: Teraz dwie, już za chwilkę trzy, a później jeszcze więcej i więcej..
 Nawet się troszkę wtedy rozmarzyłam i mówiłam pod nosem: Teraz dwie, już za chwilkę trzy, a później jeszcze więcej i więcej..