Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
KIERUNEK miasto pasmanteria koraliki druciki i do roboty
jeśli będzie mi się udawało to na pewno zacznę sprzedawać oczywiście za odpowiednią cenę (15-20 zł)
zależy ile koszty poniosą
Dziękuje za wyjaśnienie potrzebuję odwyku od waszego forum bo przesiaduję godziny
Pomysł nie jest mój :> WIęc nie mam co się obrazić!
Zakup 3 rodzajów koralików to w pasmanterii około 10 złotych. Do tego dochodzi drut (0,4mm jest za gruby! przydałby się drut w kolorze szczura bo mój srebrny widać pod czarnymi koralikami ;/ - na allegro są różnokolorowe druty jubilerskie), i kupa czasu. Nie sądze żeby za 20 zł się komukolwiek opłacało, chyba masochiście
szukam własnie koralików dobre otwory ale złe kształty widze ze średnicą 4 mm http://onykshurt.eu/pol_m_Koraliki_Kora ... -1433.html fakt same koraliki 10 zł+drut trochę trzeba więcej niż 20zł rozpracowałam obrazki na razie spróbuje sama i jak mówiłam a później to może się skusze robić co do przesyłki jak bym komuś przesyłała jakąś rzecz to przelew na konto np taty lub pobraniowa hmmmm
Przypominam jeszcze że jeśli się wrzuca na neta zdjęcia szczurów wykonanych tym sposobem albo się to wystawia gdzieś, to autorka tutoriala życzy sobie, żeby dodać wzmiankę o tym, że się korzystało z jej sposobu