basen z mieszanka studencka
 basen z mieszanka studencka  heheheh juz widze ten dziki szał...
 heheheh juz widze ten dziki szał...  Aya by wszystko sukcesywnie do klatki wynosiła... o masakro
 Aya by wszystko sukcesywnie do klatki wynosiła... o masakro 
Moderator: Junior Moderator

basen z mieszanka studencka
 basen z mieszanka studencka  heheheh juz widze ten dziki szał...
 heheheh juz widze ten dziki szał...  Aya by wszystko sukcesywnie do klatki wynosiła... o masakro
 Aya by wszystko sukcesywnie do klatki wynosiła... o masakro 
 Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*]  [/b]
  Za TM: Tosia, Essi, Aya, Mishka, Ciaposław, Tajfunio, Lunka, Krecik, Gucio [*]  [/b] Bo obstawiam ,ze moje ogony by zobaczyły co to jest a potem trzymały się od tego z daleka
  Bo obstawiam ,ze moje ogony by zobaczyły co to jest a potem trzymały się od tego z daleka   Chyba ,ze ja mam inne wyobrażenie tego baseniku niż wszyscy
 Chyba ,ze ja mam inne wyobrażenie tego baseniku niż wszyscy   A z tymi orzechami to faktycznie dobry pomysł  ogony miały by niezłą frajdę
  A z tymi orzechami to faktycznie dobry pomysł  ogony miały by niezłą frajdę  A może coś jeszcze wrzucić do tego baseniku oprócz tych orzechów? np kuleczki z papieru ,żeby szczurki miały lepszą frajdę w szukaniu orzechów
 A może coś jeszcze wrzucić do tego baseniku oprócz tych orzechów? np kuleczki z papieru ,żeby szczurki miały lepszą frajdę w szukaniu orzechów   

znajomi mieli takie piłki, ale dawali 1 na raz przed sprzataniem klatki
 znajomi mieli takie piłki, ale dawali 1 na raz przed sprzataniem klatki  
  ale zamiast orzechow uzylabym jajka na twardo
 ale zamiast orzechow uzylabym jajka na twardo 
 Miałyby paskudki zajęcie na nieco dłużej.
 Miałyby paskudki zajęcie na nieco dłużej.