Niedługo trzeba będzie jechać ze mną do psychiatryka/wariatkowa/szpitala, po prostu wywieźć gdzieś, gdzie w końcu moja głowa przestanie miewać takie pomysły i może też gdzie w końcu będę miała chwilę spokoju

To jest tak: szkoła, obiad, Karolina posprzątaj -.-' , lekcje, kolacja, wypuść szczury, a zanim je złapiesz i się położysz jest 1 w nocy. I jeszcze chcę dołożyć do kolekcji trzeciego? Mnie już naprawdę po!@#$%&...

Mimo wszystko reakcja taty bardzo mi się spodobała..
Ja: Tato... Chyba raczej, prawdopodobnie, bardzo możliwe jest, a raczej pewne, tak w jakiś 80%, no i w ogóle Cię kocham, że no wiesz o co mi chodzi, że jesteś najwspanialszym tatą świata, że no chyba trzeci szczur..
Tata: Eee ? Że u nas ?
Ja: Ale co? Ty miałeś tego nie słyszeć!
Tata: Uznajmy, że usłyszałem, że mnie kochasz i jestem najwspanialszym ojcem na świecie wystraczy, żebyś miała jeszcze jednego, ale pieniędzy Ci nie dam.
Ja: No dobra...
Tata: Ale schowaj przed mamą, bo jak zobaczy to Cię z domu wywali, jak coś ja nic nie wiem...
Zakręcił jeszcze oczami i wyszedł.

A taki był przeciwny szczurom

Dzisiaj jeszcze Mysza oczywiście turystka poszła pozwiedzać pokój, a Pinky sobie siedziała u mnie na ręce i coś mnie tam liże, dałam ją niepostrzeżenie tacie na ramie, wziął ją na ręce, pogłaskał, a ta go zaczęła lizać, a on "ble co za jęzor... Ale w sumie cieplutki", myślałam że tam nie wyrobie z niego
Czasami się pytam sama siebie "Co to jest za dom, wszystko sobie zaprzecza..."
Jeszcze co do malucha, boję się łączenia i reakcji... A Mysza wszystko czyta z klatki co pisze i chyba się biedna zdenerwowała. A jak pytałam jej dzisiaj czy chce następną koleżankę to się schowała w rękaw i wyjść nie chciała, znów Pinky zaczęła biegać dookoła i skakać, jakby już nowej koleżanki szukała
Do tego wszystkiego chcę kupić klatkę 100x54x100 ale nie wiem czy wypali, bo pięniędzy jak na razie mało, a kosztuje 215 zł. Chyba, że ktoś ma ewentualnie w miarę dużą klatkę na sprzedaż, w przystępnej cenie? Moja jakoś mnie już nie zadowala 38x54x63.. Wiem, wiem każdy wymiar minimum 40 cm... Jak na razie taka wystarcza...

Jejuu, ale ja dzisiaj przynudzam. Uff... Następnym razem zdjęcie muzykalnej Myszy i kowboja Pinky
Dobranoc