xxx pisze:wstępnie, szczurki mają dom razem,szukamy transportu- dlatego wstępnie
6 tyg. dwie samiczki, transport do uzgodnienia
Moderator: Junior Moderator
Re: 6 tyg. dwie samiczki, transport do uzgodnienia
Kurcze pomóżcie mi zdobyć dwa szczurki tej samej płci szukam i szukam , ale wciąż z tym transportem kłopot
Ze mną szciurki :FRUGO , FIGO , FAGO
:*
KOCHANE URWISKI MOJE
królik : MAX
świnki morskie : GUCIO I CIAPUŚ
Moje iskierki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36097

KOCHANE URWISKI MOJE

królik : MAX
świnki morskie : GUCIO I CIAPUŚ
Moje iskierki

- Frugo_Frugo
Eh, ja moje transportuję z Oleśnicy , prze W-we do Torunia, więc jak się chce to można

Ze mną : Dudek i Irysek <3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
Droga Doroto
Spokojnie, uwierz mi jak poczekasz cierpliwie znajdziesz szczurki!
Proszę tylko nie bierz pochopnie z zoologa...
Ja szukałam wszędzie po ogłoszeniach, forach itp.
Znalazłam w gazecie rolniczej... Po miesiącu od bycia na forum.
Transport to kwestia przypadku. Czasem sporo osób przejeżdża przez różne miasta. A czasem warto w niedzielę wydać stówę na pociąg i pojechać po szczurki
Ogłoś na forum że poszukujesz odpowiedz na pytania adopcyjne i czekaj
Napewno ktoś pomoże.

Proszę tylko nie bierz pochopnie z zoologa...
Ja szukałam wszędzie po ogłoszeniach, forach itp.
Znalazłam w gazecie rolniczej... Po miesiącu od bycia na forum.
Transport to kwestia przypadku. Czasem sporo osób przejeżdża przez różne miasta. A czasem warto w niedzielę wydać stówę na pociąg i pojechać po szczurki

Ogłoś na forum że poszukujesz odpowiedz na pytania adopcyjne i czekaj

Napewno ktoś pomoże.
witam,jest jeszcze mozliwosc odopcji?chetnie tymi samiczkami bym sie zaopiekowala,jestem z Bydgoszczy i
transport dla mnie to nie problem
transport dla mnie to nie problem
te dwie szczurki wstępnie zarezerwowane, ALE
około 13 maja przyjadą do mnie szczurki z Koszalina( Pan kupił parkę, rozmnożyły się, po uświadomieniu oddzielił i zgodził się zostawić jedną płeć)
wszystkie są białe.
chętni ?
około 13 maja przyjadą do mnie szczurki z Koszalina( Pan kupił parkę, rozmnożyły się, po uświadomieniu oddzielił i zgodził się zostawić jedną płeć)
wszystkie są białe.
chętni ?
xxx pisze:te dwie szczurki wstępnie zarezerwowane, ALE
wszystkie są białe.
chętni ?
szkoda,ze te dwie szczurki sa zarezerwowane ale z drugiej strony to dla nich świetnie

są śliczne

jestem chetna do zaopiekowania się się dwiema szczurkami

to są madre zwierzadka
miałam samiczke ale niestety schoroawana byla

Chciała bym bialutką, wpasuje się świetnie w moją Czarną i Szarą mordkęxxx pisze:te dwie szczurki wstępnie zarezerwowane, ALE
wszystkie są białe.
chętni ?

Do mnie będzie pewnie ciężko z dojazdem, transportem itp.

Ale mam koleżankę która studiuje w Bydgoszczy i jest tam co drugi weekend. 

Agutki mają już dom
Wszyscy zainteresowani adopcją białych maluchów:odp. na pytania i czy zgadzasz się na wizytę przed adopcyjną ?
1. Czy podpiszesz umowę adopcyjną, tym samym czy jesteś osobą pełnoletnią? ( mogę przesłać do wglądu na mejla)
2. Jak duża będzie klatka w której szczur/y będą mieszkały?(proszę podać wymiary klatki, najlepiej dołączyć zdjęcie) Jakie jest/będzie jej wyposażenie?
3. Jak często wybiegi, na jak długo i gdzie ?
4. Czy w razie choroby szczurek będzie miał opiekę wet. znającego się na jego leczeniu? ( proszę to jakoś uzasadnić. np. tak mam wet. który z powodzeniem leczy moje szczury bo pomógł tu a tu...itp, itd.)
5. Czym karmisz/będziesz karmić swoje szczury? (proszę wymienić konkretne marki karmy, dodatki etc.)
6 Oczywiście czy szczur będzie miał towarzystwo, w jakim wieku i jakiej płci?
7. Czy w domu są małe dzieci, inne zwierzęta?
8. Na jakiej ściółce trzymasz/będziesz trzymać szczury ?
9. Czy wychodzisz/zamierzasz wychodzić z szczurami na tereny otwarte, np park, las, pole ? bądź na dwór ( gdzie)?
10. Czy na czas Twojego wyjazdu, szczur/y będzie/będa miał/y opiekę zaufanej osoby wiedzącej jak się nim/i zajmować?
Wszyscy zainteresowani adopcją białych maluchów:odp. na pytania i czy zgadzasz się na wizytę przed adopcyjną ?
1. Czy podpiszesz umowę adopcyjną, tym samym czy jesteś osobą pełnoletnią? ( mogę przesłać do wglądu na mejla)
2. Jak duża będzie klatka w której szczur/y będą mieszkały?(proszę podać wymiary klatki, najlepiej dołączyć zdjęcie) Jakie jest/będzie jej wyposażenie?
3. Jak często wybiegi, na jak długo i gdzie ?
4. Czy w razie choroby szczurek będzie miał opiekę wet. znającego się na jego leczeniu? ( proszę to jakoś uzasadnić. np. tak mam wet. który z powodzeniem leczy moje szczury bo pomógł tu a tu...itp, itd.)
5. Czym karmisz/będziesz karmić swoje szczury? (proszę wymienić konkretne marki karmy, dodatki etc.)
6 Oczywiście czy szczur będzie miał towarzystwo, w jakim wieku i jakiej płci?
7. Czy w domu są małe dzieci, inne zwierzęta?
8. Na jakiej ściółce trzymasz/będziesz trzymać szczury ?
9. Czy wychodzisz/zamierzasz wychodzić z szczurami na tereny otwarte, np park, las, pole ? bądź na dwór ( gdzie)?
10. Czy na czas Twojego wyjazdu, szczur/y będzie/będa miał/y opiekę zaufanej osoby wiedzącej jak się nim/i zajmować?
O cholerka
W takim razie ja nie mogę, bo mam dziewuszki :/
Ajć, no szkoda
Pozdrawiam

Ajć, no szkoda

Pozdrawiam

agusta, no przeciez poza ta 1 samiczka Twoja :|