Chłopcy są śliczni! Tylko czemu te zdjęcia po kliknięciu takie malutkie, albo to ja nie umiem ich powiększyć?

Moderator: Junior Moderator

Wybredne po mamie, tata wszystko wcina jak leci ( łącznie z kapturem mojej nieprzemakalnej kurtki)
 Wybredne po mamie, tata wszystko wcina jak leci ( łącznie z kapturem mojej nieprzemakalnej kurtki)   Szogun to jednego dnia to jednego coś innego to zjem, tamto nie, daj mi nowe bo tamte już mi nie odpowiada, wdały się maluchy w rodziców
 Szogun to jednego dnia to jednego coś innego to zjem, tamto nie, daj mi nowe bo tamte już mi nie odpowiada, wdały się maluchy w rodziców   Zawsze możesz go przekupić kukurydzą z puszki
 Zawsze możesz go przekupić kukurydzą z puszki  
Owszem kukurydza z puszki zawsze działaAsengrith pisze:Zawsze możesz go przekupić kukurydzą z puszki

Także znam te numery:p Młodziaki póki co mają na swoim koncie kawałek mojej torebki i fragment poszewki na poduszkę - tylko czekam co będzie następne:p
 Także znam te numery:p Młodziaki póki co mają na swoim koncie kawałek mojej torebki i fragment poszewki na poduszkę - tylko czekam co będzie następne:p Niby cwaniaki, jak w tytule, a tu patrzcie! Co za tchórze! Z kanapy się zejść boją!
 Niby cwaniaki, jak w tytule, a tu patrzcie! Co za tchórze! Z kanapy się zejść boją! 

śliczny chłopak
 śliczny chłopak