Wrocławskie cwaniaki:)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Malachit
Numer GG: 2405640

Re: Wrocławskie cwaniaki:)

Post autor: Malachit »

Młodość ma swoje prawa, ja już na demolkę nawet za bardzo nie zwracam uwagi :D
Chłopcy są śliczni! Tylko czemu te zdjęcia po kliknięciu takie malutkie, albo to ja nie umiem ich powiększyć? :P
Wyszukiwarka nie gryzie
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

http://imageshack.us/photo/my-images/576/img1563m.jpg/ --> rozszyfrował już Ci hasło do telefonu, czy jeszcze nad tym pracuje? :P
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Shigella

Post autor: Shigella »

Rozszyfrował! I tu się wcale nie nabijam - tak umiejętnie stanął że telefon się odblokował i...włączył się internet, co mnie kosztowało 1,5 :p

Przepraszam za małe zdjęcia, nie zauważyłam, że jest zaznaczona opcja automatycznego zmniejszania.

Wczoraj odwiedzili nas moi przyszli teściowie - równie zachwyceni chłopakami - ich po prostu nie da się nie pokochać:D

Robiłam na kolacje biały serek rzodkiewką, ogórkiem itp - chłopaki jednogłośnie stwierdziły, że nieeeedoooobryyyyyy - pełna micha do teraz stoi - wreszcie coś im niesmakuje:p
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Za TM - Tadzio i Denis <3
xiao-he
Kontakt:

Och te wybrednie szczurze podniebienia ::)
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Asengrith

Post autor: Asengrith »

Hahaha na pewno chciał się połączyć z reszta rodzeństwa albo zamówić pizze jak mu serek nie smakował ;) Wybredne po mamie, tata wszystko wcina jak leci ( łącznie z kapturem mojej nieprzemakalnej kurtki) :D Szogun to jednego dnia to jednego coś innego to zjem, tamto nie, daj mi nowe bo tamte już mi nie odpowiada, wdały się maluchy w rodziców ;D Zawsze możesz go przekupić kukurydzą z puszki ;)
xiao-he
Kontakt:

Asengrith pisze:Zawsze możesz go przekupić kukurydzą z puszki ;)
Owszem kukurydza z puszki zawsze działa :D
Awatar użytkownika
Shigella

Dziś wypróbujemy kukurydzę wieczorem:)

Hahaha cwaniactwo zostało właśnie obalone.
Stwierdziłam, że mam dość kanapowych wybiegów i chodzenia po mojej głowie i czas najwyższy na przyzwyczajanie do chodzenia po mieszkaniu. No normalnie nie te szczury! Na pół metra od klatki nie odejdą. A jak przenoszę na środek pokoju to wbijają się pazurkami w moją rękę do krwi lub lądują na kapciu:p Nawet rozniesienie smakołyków po pokoju nic nie dało - 5 minut i rozpracowali jak wejść na starą, znaną kanapę - i tu szaleją. Nigdzie dalej nie mają zamiaru iść. No normalnie tchórze jakich mało:p Jak widać na nieznanym terenie szybko kończy się cwaniakowanie;) Ciekawe jak długo będą się zbierać w sobie, żeby wyjść trochę na pokój;)

Co do wcinania ubrań - Tadzio lubił się zakopywać w ubraniach i podgryzać je od środka - efektem jest "wentylacja" w ulubionej bluzie Przemka, czyli wielka dziura na plecach. Nie wspomnę już o firance którą kiedyś Tadzio z Denisem mi do klatki wciągnęli i ładnie przyozdobili w dziurki (ba - część nawet sobie wycięli na legowisko), oraz o moich bluzkach poszatkowanych kiedy Tadzio "przypadkiem" otworzył drzwiczki od klatki...;) Także znam te numery:p Młodziaki póki co mają na swoim koncie kawałek mojej torebki i fragment poszewki na poduszkę - tylko czekam co będzie następne:p
xiao-he
Kontakt:

Hahaha :D Niby cwaniaki, jak w tytule, a tu patrzcie! Co za tchórze! Z kanapy się zejść boją! :P
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Jak ja bym tak chciała żeby tylko na kanapie chodziły .. marzenie !
Z kukurydzą bym uważała i za dużo nie dawała. Najczęściej ona jest mocno słodzona ale można kupić taką w mniejszych puszkach, dla dzieci - ona jest bez cukru ale nawet tej za dużo nie dawaj a jeśli już to np w misce z wodą żeby przy okazji sprawdzić czy to to się wody boi ;)
Podrap za uszkiem cwaniaki-tchórzaki ;D
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
Shigella

Dziś tylko wczorajsze zdjęcia Czarka bo Arek miał zły dzień i chował się przed aparatem do rury;) W ogóle to jednak od początku Czarek jest zdecydowanie odważniejszy - nawet jak coś go przestraszy to zaraz wraca to obejrzeć a potem pogryźć 8)
A z Arunią to trzeba delikatnie, spokojnie - bo inaczej okupuje obrażony hamaczko-rurę jak wczoraj po wybiegu pokojowym.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wczoraj z kukurydzą nie daliśmy rady bo wizyta u księdza się przeciągnęła (ludzie kochani po co tyle formalności nawymyślali przy tym ślubie?), a dziś wieczorem znów idziemy...

Sesja wodno-kukurydzowo-groszkowa będzie dzisiaj -> zobaczymy co z tego będzie:) Może uda się pstryknąć fotki:)
xiao-he
Kontakt:

Fotki, koniecznie fotki! A Czaruś piękny :-*
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

Boziem masz prześliczne maleństwa :)
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
Shigella

Nie było nas troszkę, ale mieliśmy przez ten miesiąc prawdziwą katorgę z pracą/praktykami/ślubnymi pierdołami/ogarnięciem wszystkiego.

Już się troszkę wszystko rozluźniło więc melduję co tam u cwaniaków słychać:)
A więc wszyscy oczywiście zdrowi, szczęśliwi, brykający, brojący... Urosło im się tak troszeczkę co pokażą Wam zdjęcia;) Aż nie chce się wierzyć, że kiedyś to były takie małe słodkie kuleczki;)
Wracając do charakterów - Arek zdecydowanie jest alfą w stadzie - ale to Czarek jest odważniejszy w brojeniu. Co chwile ściągamy go a to z parapetu, a to ze stołu, a to zza szafy wyciągamy... Aruś troszkę grzeczniejszy, choć szybciutko podłapuje co brat robi i mu wtóruje. Chłopcy zrobili się wreszcie troszkę odważniejsi i zaczynają biegać po całym mieszkaniu - nie tylko po kanapie. Ale jeden głośniejszy dźwięk(lub dźwięk wyimaginowany ludzkim uchem niesłyszalny hehe) i torpeda za kanapę;) No mamy z nimi ubaw - to z pewnością:)
Postaram się niedługo wrzucić ich aktualne zdjęcia:)
Awatar użytkownika
Shigella

I obiecane cwaniakowe zdjęcia z dzisiejszej sesji:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek