Szczurek wyrzuca wszystko z klatki

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Dominques

Re: Szczurek wyrzuca wszystko z klatki

Post autor: Dominques »

Dziękuje za tak liczne odpowiedzi, cóż - decyzja pozdjęta. Drugi szczurek dołączy ;)
Obrazek
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

A ja mam tylko jedno pytanie - czy twój szczurek na pewno jest samcem? ;) bo szczur potrzebuje towarzysza tej samej płci, aby nie było co miesiąc kolejnej gromady małych szczurów szukających domów ;)
Wyszukiwarka nie gryzie
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

No daj się przekonać! Albinoski są takie jak inne szczury! Nie daj się zwieść temu, że niektórzy mówią że labiki gryzą bądź coś takiego, bo to kompletne bzdury! To kochane, miłe, zabawne, przytulaśne ogony :D
Co do transportu, to jak poszukasz, na pewno się coś znajdzie, gwarantuję Ci to ;)
Jak chodzi o łączenie, to bywa różnie. Czasem szczury od razu się zaprzyjaźniają i łączenia trwa kilka minut, a czasem najpierw się biją i wtedy to trwa nawet kilka tygodni. Lecz we wszystkich przypadkach prowadzi ono do tego, że szczury żyją ze sobą w zgodzie (śpią ze sobą, razem jedzą, iskają się itp.) i kochają się jak rodzeństwo :D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Główne”