Tak przypadkowo się zawieruszy w Twojej torebce, niechcący
[Wrocław]Kluskowe klusiątka i mamusia szukają domku!
Moderator: Junior Moderator
Re: [Wrocław]Kluskowe klusiątka i mamusia szukają domku!
Wycwaniłam się i najpierw ją wyciągam i wkładam do transporterka, a potem maluszki dotykam i miziam
Widać uszka, wąsiki, pełne brzuszki i meszek na skórce, tylko jeden jest jeszcze łysy (czyżby?). Są rozkoszne 
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
No przecież, że nie specjalnie.
Na wszelki wypadek - sprawdzaj jakimś czujnikiem przy wyjściu. 
Łysy mówisz...? 
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Nie wiem, nie znam się, poczekam aż podrosną 
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
27-28 mówicie - mi pasuje, mogę nawet upiec i przywieźć ciastka szczurzo-ludzkie 
Ja mam niestety full, to nic nie wyniosę, chociaż...
lepiej nie brać za dużej torebki.
A samiczka całe swoje życie siedziała w zoologu? Czy ktoś ją tam oddał? Wiadomo może?
Ja mam niestety full, to nic nie wyniosę, chociaż...
A samiczka całe swoje życie siedziała w zoologu? Czy ktoś ją tam oddał? Wiadomo może?
Wyszukiwarka nie gryzie
Nic nie wiadomo właśnie 
Kluska, ten najmniejszy ma dziwny kształt łebka... kojarzy mi się to z jakimś wodogłowiem albo źle zrastającymi się kośćmi czaszki.. popatrz jak u niego wygląda profil, a jak u innych 
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
- sitkomaryi23
Mogę dwie dziewczynki? ; )
Przeniósł się szczur do miasta, rozejrzał się z wolna,
Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna.
Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska:
- To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska!
Patrzy - a za nim drepcze mała myszka polna.
Wtedy szczur oburzony rozdarł na nią pyska:
- To straszne, jak ta wiocha do miasta się wciska!
Rajuna na tym zdjęciu chyba się tak ułożył, codziennie dotykam maluchy i mały wygląda identycznie jak reszta, jest tylko mniejszy i nie ma delikatnego owłosienia. Jutro zrobię kolejne zdjęcia to porównamy wspólnie
sitkomaryi23 jak odpowiesz na pytania przedadopcyjne i będzie wszystko ok to myślę, że maluszki będą mogły pójść do Ciebie ale wszystko uzgodnimy na PW.
sitkomaryi23 jak odpowiesz na pytania przedadopcyjne i będzie wszystko ok to myślę, że maluszki będą mogły pójść do Ciebie ale wszystko uzgodnimy na PW.
ale fajowskie klusiaki
miziałabym !
Ja tu widzę kurcze się impreza w wątku adopcyjnym szykuje, czy jeśli uda mi się dziecię me wcisnąć mamie (i nie będziemy jechać do Raciborza na weekend) to mogę się wprosić na tą kawę czy coś? 
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Imprezka!
Też bym się wprosiła, ale mieszkam w Krakowie, więc to troszkę daleko 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ja czekam na nowe foty! 
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
Klusiu, to: http://tablica.pl/oferta/oddam-szczurki ... 1522c;r:;s: twoje ogłoszenie? 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Nie, to ogłoszenie kobiety, od której udało nam się zabrać małąxiao-he pisze:Klusiu, to: http://tablica.pl/oferta/oddam-szczurki ... 1522c;r:;s: twoje ogłoszenie?
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
.