To dobrze, że Sznycel wraca do formy i nie jest to nic poważnego

W ogóle cudne imię

Moderator: Junior Moderator
saszenka pisze:W ogóle cudne imię
Osz... kurczę, nie wiem. Tabsy wzięłam na sztuki, jako, że przy opcji 1\10 tab. 3 wystarczą. Doktorka wyliczyła, to tak zostało. Sznyclu nosek ma już czysty, Kostek jakby też mniej pokasłuje. Ten drugi jednak po tych lekach taki trochę bardziej ospały. Sznyclowa ciekawskość wróciła, jest dobrze. W domu rodziców zagospodarowali sobie fotel w salonie, jako, że klatka okazała się być za mała. A ja nadopiekuńcza, fakt, ale do tego stopnia, że mama moja wnuków się bardziej domaga, a nie szczurów. "Bo jak tak można za szczurami ganiać"odmienna pisze:Nie wiem, co sądzić o dawce „1/10 tabletki”; JAKIEJ tabletki? Ile „czystej” enro tabletka zawiera?
O. Dziękujemy z chłopakami za cenne info. Człek faktycznie całe życie uczyć się musiEntreen pisze: Odnośnie probiotyków, a konkretniej jogurtu: przy tetracyklinach, jak wspomniane Doxy, nie dawać absolutnie jogurtu 2 godziny przed i po podaniu antybiotyków, bo wtedy równie dobrze możecie dać szczurom kawałek suchego chleba, tyle samo leczniczego elementu...Wapń unieczynnia(?) tetracykliny!
missia pisze:Pokaż jaką mają klatke? Nie wiem czemu, ale zawsze lubie oglądać fajne klateczki![]()