Ciapek i Gupek <3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Ciapek i Gupek <3
zrobiłem wczoraj taki rękaw z materiału, wciąłem z rury PCV 8cm średnicy takie centymetrowe obręcze i wszyłem na brzegach tego rękawa, świetny tunel
ale jak na razie nie zwracają na niego uwagi ;p

Jeszcze się przekonają. Szczurki ze sklepu często nie wiedzą do czego służy wyposażenie w klatce i nie umieją z niego korzystać, bo nigdy nie miały z nim do czynienia. Ale jak już się ośmielą, spodoba im się 

Ze mną:koty: Nutek i Wolfgang oraz suka Masza
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
Odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach; z dt: Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz kotki: Solo, Aria i Sopran
kupiłem szczurkom granulat drewniany i widać że są weselsze
chycają aż miło. szkoda aby że jedno "napełnienie" klatki kosztuje mnie 7 zł ;p no ale cóż 

Są granulaty droższe i tańsze, a poza tym nie trzeba wysypywać na całą - można zrobić szczurom kuwetę narożną (lub kupić gotową) z jakiegoś pojemnika i tylko tam sypać żwirek - gdzieś w tematach ściółkowych jest o tym, jak nauczyć zwierzaki z niej korzystać, bo dziewczyny teraz namiętnie uczą 

Wyszukiwarka nie gryzie
tak wiem muszę jeszcze po kupić kilka rzeczy i zacznę moje ogonki też wszystkiego uczyć powolutku