Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Bezowe kaptury nie sa zadna rzadkoscia... Tak sadze...
Zobacz, czy Twoje tez tak lub podobnie wygladaja: http://szczury.org/album_pic.php?pic_id=1042
Moje maja oczka rubninowe, nie pink.
Before you speak, THINK! T - is it TRUE? H - is it HELPFUL? I - is it INSPIRING? N - is it NECESSARY? K - is it KIND?
Taaaaak! Moja Neli jest podobna do tego w środku! Jest po poprostu prześliczna )) I strasznie nas rozczula swoją nieporadnością, odważnymi próbami wspinania się po prętach, wchodzenia na pięterko i wychodzenia nawet poza klatkę! A jak coś Jej się nie uda, albo starsze ogonki nie zwracają na Ną uwagi, to bardzo płacze, skrzeczy i wogóle głośno się skarży.
Gdy wszystkie są w klatce, malutka biega za nimi, szczególnie za Szamilem - gryzie Go w ogon, zaczepia. Julia czasem Ją przewróci, czasem poczyści futerko. Szamil raz próbował, siedząc w domku, wciągnąć Neli do środka (siedziała przez domkiem), ale Ona się tylko przestraszyła. Ogólnie nastawione są pozytywnie, choć nie uważają Jej jeszcze za kompana do zabaw. Ale poczekajmy jak Neli urośnie...
[quote="ajlii"]A jak coś Jej się nie uda, albo starsze ogonki nie zwracają na Ną uwagi, to bardzo płacze, skrzeczy i wogóle głośno się skarży.
[/quote]
Zauwazylam to samo u swojej ogoniastej istotki - jak sie jej nudzi to wydaje jakies dziwne dzwieki z siebie Marudnica mala
No to gratuluje!
Moje niestety niemowlaczkami juz nie sa.. Wyrosly na ogromne szczurzyce
Dzisiaj moj chlopak zakochal sie w szarych mlodziutkich samcach... Nie wiem co z tego wyjdzie... Poczekamy
P.S. Dziekujemy za komplement
Dixi, moje kaptury sa raczej rude a nie bezowe (Wiem, wiem, powtarzam sie.. hihi. Ale tylko dla sprostowania. Bo mi sie jeszcze pannice obraza )
Before you speak, THINK! T - is it TRUE? H - is it HELPFUL? I - is it INSPIRING? N - is it NECESSARY? K - is it KIND?
szczurek pod choinke..skad ja to znam..
ajlii e tam wyrzucil, jak kocha to nie wyrzuci :>
A z duza szczurza gromadka jest moze i wiekszy klopot ale i proporcjonalnie wiecej radochy .
Wiem cos o tym..
no... ja się dzisiaj bardzo ucieszyłam jak odkryłam pogryziony obrus, koszulke, poduszkę i pełno psiego żarcia w koszu z rzeczami do prasowania... ehhh... Julcia...
Heheheheh
ajlii ja juz przywyklam do szkod. Jak czlowiek ma gryzonia ktory sobie swobodnie po pokoju biega to trzeba sie z takowymi pogodzic.
A i tak nie zamienilabym swoich sloneczek na nic innego.
To moi prawdziwi przyjaciele.