W takim razie bedę go oswajać na ręcę. On jest taki malutki łaciaty i uszka ma na boki dziś byłam u weterynarza i powiedziała że to dumbo i ma mniej niż miesiąc.
  W takim razie bedę go oswajać na ręcę. On jest taki malutki łaciaty i uszka ma na boki dziś byłam u weterynarza i powiedziała że to dumbo i ma mniej niż miesiąc.   No ale daję radę.!
  No ale daję radę.!Moderator: Junior Moderator

W takim razie bedę go oswajać na ręcę. On jest taki malutki łaciaty i uszka ma na boki dziś byłam u weterynarza i powiedziała że to dumbo i ma mniej niż miesiąc.
  W takim razie bedę go oswajać na ręcę. On jest taki malutki łaciaty i uszka ma na boki dziś byłam u weterynarza i powiedziała że to dumbo i ma mniej niż miesiąc.   No ale daję radę.!
  No ale daję radę.! Dziękuję za wspaniałe pomysły, ale dalej nie wiem co powiedzieć Monice...
  Dziękuję za wspaniałe pomysły, ale dalej nie wiem co powiedzieć Monice... 
 więc pewnie spróbuję melisę w formie ciastek, tudzież gerberków, tudzież czegoś innego.
 więc pewnie spróbuję melisę w formie ciastek, tudzież gerberków, tudzież czegoś innego. 
 . Możesz też próbować dawać im rozmoknięte ziółka [tzn. to co zostanie po zaparzeniu herbaty] do miseczki... albo posypuj im karmę w miseczce pokruszonymi ziołami [im drobniej tym lepiej].
. Możesz też próbować dawać im rozmoknięte ziółka [tzn. to co zostanie po zaparzeniu herbaty] do miseczki... albo posypuj im karmę w miseczce pokruszonymi ziołami [im drobniej tym lepiej]. . Musiały się jak widać przyzwyczaić
 . Musiały się jak widać przyzwyczaić 

Ale przepraszam, że ,,zaśmiecam" ten wątek pytaniem co to są za ciastka i (właśnie mówiłam do Paula o rejestracji) ale tego nie skomentuję. Tak czy owak mam nadzieję, że Twoje szczurki nabiorą trochę odwagi i otworzą się do Ciebie dominiszka. Wierzę, że jesteś dobrym opiekunem
  Ale przepraszam, że ,,zaśmiecam" ten wątek pytaniem co to są za ciastka i (właśnie mówiłam do Paula o rejestracji) ale tego nie skomentuję. Tak czy owak mam nadzieję, że Twoje szczurki nabiorą trochę odwagi i otworzą się do Ciebie dominiszka. Wierzę, że jesteś dobrym opiekunem  . Ale teraz lepiej przstanę zaśmiecać.
. Ale teraz lepiej przstanę zaśmiecać. 

Diego, offtopic'em w tym temacie było nie pytanie o ciastka melisowe, ale o rejestracji Moniki i post o makaronie.Diego<3 pisze:Jakoś sami tworzycie te offtopic czy z moją pomocą czy bez.Ale przepraszam, że ,,zaśmiecam" ten wątek pytaniem co to są za ciastka i (właśnie mówiłam do Paula o rejestracji) ale tego nie skomentuję. Tak czy owak mam nadzieję, że Twoje szczurki nabiorą trochę odwagi i otworzą się do Ciebie dominiszka. Wierzę, że jesteś dobrym opiekunem
. Ale teraz lepiej przstanę zaśmiecać.
Poydrawiam i zycze szczescia.
Wiktoria , Dinus, Hero pozdrawiaja ze Szczecina ,, klawiatura troche miesza
 nie gniewaj się! :*
 nie gniewaj się! :* 
  ) ale tym razem postawię doniczkę w swoim pokoju
) ale tym razem postawię doniczkę w swoim pokoju 
 Chociaż według mnie są bardziej nakręcone, ale może to przez bycie świeżo na wybiegu
 Chociaż według mnie są bardziej nakręcone, ale może to przez bycie świeżo na wybiegu