jak tylko dostana piętke chleba to od razu rzucaja się obie i która pierwsza złapie, ucieka ze zdobyczą bo druga zaraz ja goni żeby zabrać
 jak tylko dostana piętke chleba to od razu rzucaja się obie i która pierwsza złapie, ucieka ze zdobyczą bo druga zaraz ja goni żeby zabrać 
Moderator: Junior Moderator

) miki wcina suchy chlebek czy bułkę bez oporów
 ) miki wcina suchy chlebek czy bułkę bez oporów  poza tym pouzywa sobei czasem na desce
 poza tym pouzywa sobei czasem na desce  je różnie... małe ziarenka z reguły zostawia a wcina większe i bardziej aromatyczne kąski z mieszanki
 je różnie... małe ziarenka z reguły zostawia a wcina większe i bardziej aromatyczne kąski z mieszanki 

... panienki
 ... panienki 

Zawsze wcina az sie uszka trzesa
 Zawsze wcina az sie uszka trzesa  nigdy nie pogardzi. a przy okazji sobie zabki sciera!
 nigdy nie pogardzi. a przy okazji sobie zabki sciera! ... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !
 ... to trzaśnij drzwiami obrotowymi !
 Aha a co do kolb to strasznie smakuje mu owocowa dla papug. Schodzi szybciej niż te dla gryzoni...
 Aha a co do kolb to strasznie smakuje mu owocowa dla papug. Schodzi szybciej niż te dla gryzoni...