Moje łobuziaki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Odp: Moje ?obuziaki
czyj to nochal i co to za śliczniactwo w tle?
Jeżeli chodzi o ostatnią fotkę to nochal Alinnoe, a w tle Blu
Ali się postanowił przemieścić w czasie robienia foty 

tylko chrupac te Twoje Ogony
..zreszzta jak wszystkie Ogony...

Czochranie dla faceccików

Czochranie dla faceccików

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Panowie dziś dostali nowy wiszący butelkowy domek, bo hamaki nie mają przy nich długiego żywota:P a te nowe domki po prostu uwielbiają
ale nie o tym chciałam napisać
W tym miesiącu biała kula (czyt. Zdziś) kończy dwa latka i z tej okazji Zdzisiu wszystkiego najlepszego i mnóstwa zdrówka takiego jak do tej pory

ale nie o tym chciałam napisać

W tym miesiącu biała kula (czyt. Zdziś) kończy dwa latka i z tej okazji Zdzisiu wszystkiego najlepszego i mnóstwa zdrówka takiego jak do tej pory

to stoooooo laaaat
duzo zdrowka Zdzisławie..
cmokasy dla solenizanta! niech bedize zdrowiutki...i zyje jeszcze dlugo dlugo

Z Alim źle, bardzo źle... trzymajcie kciuki
trzymam trzymam i nie puszczam..! musi byc dobrze....! nie ma innej opcji..miziu miziu dla stadka

Ali przelewa się przez ręce. Jest zupełnie bezwładny
nawet nie chce serka z palca zjeść
jak podaję na siłę, to i tak nie zlizuje
wody też już nie chce pić
Boję się o niego
on przecież jeszcze dwóch lat nie ma
Może to ja coś nie tak robiłam
nie wiem.. przy każdym najdrobniejszym przeziębieniu były witaminki i inhalacje. Zawsze robiłam co mogłam, żeby moje słońce zdrowe było a teraz nic nie jestem w stanie zrobić
W oczkach widzę, że on już nie ma siły walczyć:(

jejciu..trzymam kciuki ciagle i przesylam duuuzo cieplych mysli...! Biedactwo..trzymaj sie jakos Karen... 

Z Alim już nieco lepiej. Właśnie wsunął 20 mililitrów nutri drinka i już nawet próbuje chodzić. Mimo wszystko dalej prosimy o kciuki. mały jest silny. Wytrwał moją nieobecność spowodowaną pracę i nawet czołgał się po klatce bo był w innym miejscu niż te w którym go zostawiłam i nawet próbuje zeżreć podkładkę pod mysz
jupi jakis postep...oby bylo juz coraz lepiej. Niby nie duza poprawa a jednak,strasznie sie ciesze,mimo ze nie widzialam go nigdy nie dotknelam ale ciesze sie..tak po prostu. Dzielny niech bedzie! kciuki trzymam niustannie...caluski dla Ogonka..

Dzielny Chłopczyk! jedz śliczny "nochalku" żeby mieć siły do walki z choróbskiem, jedz! a my będziemy trzymać kciuki. 

Kciuki wyraźne pomagają więc trzymajcie dalej. Dziś już się czołgamy i próbujemy tym sposobem zwiać przed pańcią, która chce nakarmić 

Odp: Moje łobuziaki
Dopiero przeczytalam ze tak chorobowo strasznie u Ciebie... Przylaczam sie do kciukow.
Ostatnio zmieniony pt lis 30, 2007 8:18 am przez Vella, łącznie zmieniany 1 raz.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Odp: Moje łobuziaki
chorobowo okropnie jest ale jestem z Aliego dumna. Wczoraj po napisaniu posta zjadł dropsa. Próbuje już chodzić i sam się o serek i nutri drinka dopomina. Nawet dostał ode mnie kawałek kurczaka i zjadł. Przede wszystkim nie jest już taką bezwładną kluchą