Karmy >>nie<< Polecane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Karmy >>nie<< Polecane
Ale się ostatnio zmarszczyłam... szukałam po całym mieście Ring Ringów, bo wszędzie tylko Frykas Animalsa (i usiłują mi gamonie wcisnąć, że to to samo, jak skład inny... w Animalsie mączka kostna i inne śmieci) no i w małym sklepiku Pani wyciąga z półki Puff Rollsy, a tam się ćmy obsypują... fuj... na pewno tam nic nie kupię, przecież one spokojnie przez kartonik się przeżrą :evil: !
Karmy >>nie<< Polecane
Miałam takie samo coś w kolbach. Wyleciały dwa jakies dziwne mole a na kolbach znalazlam jakas dziwna pajeczyne i pelno jajeczek .. fe ... wyrzucilam to przez balkon dla ptaszków :]
Karmy >>nie<< Polecane
Ja raz kupilam pokarm firmy "Orientale" dla gryzoni. Okropny. wiekszosc zwyklych ziaren, duzo kosztuje i wylecialo z pudelka chyba 10 ciem i 3 glizdy. 2 razy tak było. Nie radze kupować tego pokarmu !! !!
Karmy >>nie<< Polecane
Mam pytanko... Kupilem Karme " KOLIBER " MULTIVIT Mieszanka warzyw 
Zawiera:
Pszenice, buraczek, marchwie, pietruszke, kukurydze, por, seler, dodatki
Witaminy:
A, B6, B12, C, D3, Mg, PP
skladniki mineralne:
Magnez, wapn, potas, jod
Widzalem tutaj jakies inne produkty firmy koliber i nie sa zachwalane a o tej co myslicie?!

Zawiera:
Pszenice, buraczek, marchwie, pietruszke, kukurydze, por, seler, dodatki
Witaminy:
A, B6, B12, C, D3, Mg, PP
skladniki mineralne:
Magnez, wapn, potas, jod
Widzalem tutaj jakies inne produkty firmy koliber i nie sa zachwalane a o tej co myslicie?!
Karmy >>nie<< Polecane
Powiem tak: nie wierz we wszystko co jest napisane na pudełku
, KOLIBER - nie wiem... nie za bardzo :roll: .

Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Karmy >>nie<< Polecane
markos333 sprawdź czy środku są wszystkie dodatki jakie były opisane na opakowaniu.
czy w środku są ćmy, pleśń, itp.? jak nie ma to w porządku.
nie kupowałam tej karmy więc nie mam na jej temat zdania... :roll:
czy w środku są ćmy, pleśń, itp.? jak nie ma to w porządku.
nie kupowałam tej karmy więc nie mam na jej temat zdania... :roll:
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
Karmy >>nie<< Polecane
zalezy od proporcji... znajac kolibra - to glownie pszenica... :roll: ja nigdy nie kupje zadnych karm tej marki, bo to praktycznie samo ziarno, a moja arystokracja ziarna nie lubi...
Karmy >>nie<< Polecane
krwiopijka wczesniej wyczytalem ze Ty robisz sama "mieszanke" dla szczurow tak? Mozesz napisac z czego taka mieszanke robisz?
[ Komentarz dodany przez: limba81: Pon Kwi 03, 2006 8:35 pm ]
TUTAJ temat o mieszankach wlasnych. Wystarczy zajrzec do spisu tresci.
limba81 mod.
Przepraszam wlasnie sam znalazlem Dzieki wielkie! Hmm wiem ze duzo tu bylo mowy o tych karmach ANIMALS ale jak ja kupilem to nie znalem tego forum Oczywiscie otwieram i 2 Cmy wylecialy :/ Szczurasek lubi karme Vitapol (po otwarciu sprawdzam czy nie ma zadnego robaka!)
[ Komentarz dodany przez: limba81: Pon Kwi 03, 2006 8:35 pm ]
TUTAJ temat o mieszankach wlasnych. Wystarczy zajrzec do spisu tresci.
limba81 mod.
Przepraszam wlasnie sam znalazlem Dzieki wielkie! Hmm wiem ze duzo tu bylo mowy o tych karmach ANIMALS ale jak ja kupilem to nie znalem tego forum Oczywiscie otwieram i 2 Cmy wylecialy :/ Szczurasek lubi karme Vitapol (po otwarciu sprawdzam czy nie ma zadnego robaka!)
Ostatnio zmieniony pn kwie 03, 2006 8:26 pm przez markos333, łącznie zmieniany 1 raz.
Karmy >>nie<< Polecane
Szczurkowi kupywalam z Animalsu albo Vitapolu i nie miałam zastrzeżeń. Chyba raz zdarzyło mi się kupić jedzonko z małymi jajeczkami na pajęczynce ( :sad3: ).
Na wage nie kupowałam bo worki są otwarte i nigdy nie wiadomo jaki zwierzak się przyplącze.
Na wage nie kupowałam bo worki są otwarte i nigdy nie wiadomo jaki zwierzak się przyplącze.
Na zawsze w moim sercu-[']Leon (Albinos) - 15 VI 2005r.[']
Klatka stoi pusta. I czeka...
Klatka stoi pusta. I czeka...
-
- Kontakt:
Karmy >>nie<< Polecane
CIAPEK, miałam ten sam problem... Vassilia dosłownie nic nie ruszyła... Tak samo ich mieszanek...
Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)
nie polecam karmy z ZOO- Raju. dzisiaj poszłam kupić karmę dla swojej Krejzuni i mnie ona zainteresowała. Była w przezroczystym opakowaniu foliowym. Wzięłam ją do ręki żeby zobaczyć co w niej się znajduje i zauważyłam w niej normalnie poruszające sie jakies robaki i owady. fuuuj!!!!!!!!!!!
"Niech mój oddech życia znajdzie się w Twym sercu, kiedy zniszczysz miłość pozwól mi odejść razem z nią"
Karmy >>nie<< Polecane
"Karol" daphni. chyba w 3 zoologikach byłam, nie było nic prócz vitapolu więc spróbowałam babom kupić coś innego. no i im kupiłam.... ćmy :? i to całe pudełko. od razu poleciało do śmieci.
Karmy >>nie<< Polecane
Ćmy to bogate źródło białka. :>
Poza tym, oczywiście, że ziarno przechowywane w takich warunkach, że aż ćmy się wylęgły, nie nadaje się do jedzenia...
Poza tym, oczywiście, że ziarno przechowywane w takich warunkach, że aż ćmy się wylęgły, nie nadaje się do jedzenia...
Some men like the fishing
And some men like fowling
And some men like to hear
The cannonballs are roaring
Me - I like sleeping
And some men like fowling
And some men like to hear
The cannonballs are roaring
Me - I like sleeping
Karmy >>nie<< Polecane
od ponad roku mam szczurki zawsze uzywalam karmy animals i nigdy nie zauwazylam ani robakow ani ciem. moze poprostu dobrze trafilam albo wy zle :khihi:
Księżniczka [*] 26.05.2006, Oszołomek [*] 18.06.2006
Krówka [*] 24.02.2007
Krówka [*] 24.02.2007
Karmy >>nie<< Polecane
Animals jest strasznie uboga imho...
Ja kupuje Megan. Szczury bardzo lubią tą karme.
Ale chce sprobowac karmy XtraVital
zobaczymy czy faktycznie jest taka dobra i lubiana przez moje szczurasy 
Ja kupuje Megan. Szczury bardzo lubią tą karme.
Ale chce sprobowac karmy XtraVital

[*] Psychol