Wróciłam po ponad roku. Witajcie!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Nieja

Re: Jekyll, Hyde i Mr Cookie - wstępna prośba o pomoc

Post autor: Nieja »

Wróciłam ze szpitala w piątek popołudniu :) Wycięli mi to brzydactwo! W dziwnym miejscu zrobili cięcie i nie jestem pewna czy palec będę mogła prostować do końca ale ważne, że już po wszystkim. Mieli problem z wycięciem, bo jakoś tak dziwnie wrosło i powiedzmy, że mi w ręce ładnie pogrzebali, dlatego teraz strasznie boli ale mam nadzieję, że niedługo już nie będzie boleć :D

Nie macie pojęcia jak się kochane szczurki na mój widok ucieszyły!! Biedne maleństwa tyle dni bez biegania poza klateczką spędziły! Zabrali mnie w poniedziałek do szpitala, a ja myślałam, że we wtorek wrócę ... No cóż. Operowali w czwartek, a w piątek już ściskałam moje złote skarbeczki :D

Przedmioty na bazarek opiszę w niedzielę wieczorem i wyślę yss :) Na razie cierpię okropnie :( Ale pociesza mnie to, że niedługo ból się skończy i będę wolna!! Jakby co to mogę Wam pokazać zdjęcia jak wygląda moja ręka :) Pozornie małe cięcie, 3 szwy i wszystko gra ale przez to, że tam coś szukali cała dłoń jest obolała :) Śmieszne to, bo nie wygląda jakby miało boleć a rwie okropnie.

Nie wiem co jeszcze napisać :) Na razie cieszę się jak dziecko i łykam nałogowo przeciwbólowe środki :P Teraz idę się przespać, a jutro wracam koło 20:00 :) Więc o 22:00 powinnam już mieć opisy przedmiotów :)
Buziaki kochani! I dzięki za pozytywne myśli!! :)
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Tak właśnie dzisiaj widziałam opis na gg i sie zastanawiałam kiedy do nas przyjdziesz :)
Ja osobiście zdjęcia ręki chętnie pooglądam :P lubie takie widoki ::)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

No ja tez sie nie moglam doczekac wiesci :P
super, ze juz po, trzymam kciuki zeby przestalo bolec jak najszybciej ;)
i w przeciwienstwie do Niny poogladalabym zdjecia ale szczurow ;D chociaz reke tez chetnie zobacze co ci tam ci lekarze wymodzili ;)
Wyszukiwarka nie gryzie
grzesia

Post autor: grzesia »

ja tez trzymam kciuki, żeby przestało boleć raz na zawsze :)
Cieszę się, że jesteś po operacji i podobnie jak Nina chętnie obejrzę fotki ręki :D, szczurków również. Pozdrawiam ;-*
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

no, to czekam tym razem na zdjęcia =)

ciesze się, że wszystko ok..

to jak to będzie z tym bazarkiem?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Babli

Post autor: Babli »

Uf. Nieja, cieszę się bardzo...
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Fajnie ,że już wróciłaś ;) ,pusto było bez ciebie.

Jak bazarek się skończy to będziesz pewnie zamawiać jeszcze jakieś rzeczy dla facetów, z tej całej kasy, i ja mam pytanie; gdzie? Bo jeśli np. w zooplusie zamówisz sobie i to ja bym mogła z tobą, wtedy jeśli twoje zamówienie nie osiągnęło by 100zł, ja bym coś jeszcze wzięła (chętnie tego Gold'a i Timę ;)) i przyjechała do ciebie po to :P. To jakby co to mi mów, ja się chętnie złożę ;D.

A no i co do zooplusa-tam jest aktualnie najtaniej, na planecie przykładowo ten żwirek kosztuje 50zł, a w zp 32 ;).

Ja też chcę pooglądać zdjęcia rączki :)
anik1

Post autor: anik1 »

I ja witam i czekam na bazarek :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Cieszę się, że już jesteś po - teraz będzie już tylko lepiej ;). Gdybyś miała problemy karmowe przed zakończeniem bazarku i wpływem środków daj znać ;) - mam jeszcze wolną karmę :D.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

dobrze ze juz jestes po, teraz bedzie tylko lepiej :)
moj bazarek sie zakonczyl kilka dni temu i powiem Ci ze az takiego efektu sie nie spodziewalam... Ogolnie jestem w szoku, jakie rozmiary osiagnal ;]
Rzeczy przeze mnie wystawione te ktore sie nie sprzedaly chetnie dolacze do Twojego bazarku :) wiec czekamy na rozpoczecie niecierpliwie :D
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
Nieja

Jutro napiszę na forum! :D Wytłumaczę się i wszystko wyjaśnię :) DOBRANOC!
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Pozornie małe cięcie, 3 szwy i wszystko gra ale przez to, że tam coś szukali cała dłoń jest obolała :) Śmieszne to, bo nie wygląda jakby miało boleć a rwie okropnie.
Wiem, jak to boli, kiedyś mi wycinali takie coś na krawędzi stopy... zrobili dziurę, a potem zaszyli...BRRR!!!

Dobrze, że już jesteś i że wszystko dobrze poszło!!! Ściskam cieplutko i trzymam teraz kciuki za gojenie :)!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Nieja

Musicie mi wybaczyć wczorajszy "pościk" ale cały wieczór walczyłam z opisywaniem przedmiotów na bazarek ::) Chcę Wam podziękować serdecznie za to, że jesteście ze mną. Domyślacie się zapewne jak to jest kiedy się człowiekowi wydaje, że jest sam z tym wszystkim. Całe szczęście szybko mnie z tego toku myślenia wytrąciliście :)

Zakupy zrobimy właśnie w jakimś sklepie internetowym, a sporo dużo osób utrzymuje, że w zooplusie jest najtaniej, to pewnie tam :) Także do zamówienia pewnie będzie można się dołączyć i zmniejszyć koszty :) Jak coś to przypominam, że jestem z Opola i pamiętam o Tobie ogonowa :)

A wiecie jak śmiesznie się czuję nie mogąc tej jednej ręki używać jedynie przez te 3 głupie szwy? :P To naprawdę śmiesznie wygląda. Taka mała ranka, a ja jęczę że boli :) No tylko że fakt, szwy w dziwnym miejscu i jeden ze szwów wżyna (?) mi się w rękę, bo chyba zbyt mocno zaciśnięty jest.

A teraz idę zrobić foteczki szczurasków i zaraz Wam pokażę jak chłopaczki wyglądają na chwilę obecną! :)

Robi zdjęcia...

Niestety chłopaki dziś nie chcą być fotografowani. Tak się stęsknili, że ciągle pędem do mnie biegli. Kiedy ich odstawiałam kawałek dalej, to od razu przebierali nóżkami i lecieli do mnie. Biedne kochane słodkości. Wystarczyły niecałe 4 dni żeby tak się za mną stęsknili. Ani nawet smakołyczki ich nie interesowały. Chcieli tylko siedzieć na kolanach i się tulić. Nie myślałam, że tyle dla nich znaczę...

No ale kilka zdjęć zrobiłam :) Brzydkie i nieudane ale zawsze coś prawda? :)

Cookie z moim kapciem :)
Obrazek

Jekyll rozgląda się z mojej nogi (podłoga była dla niego przerażająca, bo nie chciał zejść)
Obrazek

Cookie na moim kolanie, a raczej zadek Cookiego

Obrazek

Cookie i zalotne spojrzenie "A może skoczymy do kina maleńka?" Nie martwcie się, Cookie siedział pupcią na ręce, nie wisiał w powietrzu ;) Oczywiście nie mam 3 rąk i ktoś mi pomagał :)
Obrazek

Hyde i jego paniczna wspinaczka...
Obrazek

A tu jest link do zdjęcia mojej łapki. Nie daję miniaturki, ponieważ szanuję to, że nie każdy chce to oglądać :) Choć drastyczne to nie jest. Ręka jest żółta od tego płynu odkażającego :)
http://img11.imageshack.us/my.php?image=1003499.jpg

A ze szczurzych nowinek:
Chłopcy są na tyle leniwi, że piją z poidełka na leżąco :) Nie mam zdjęcia, bo robią tak od niedawna ale jak przyłapie to wrzucę :) Kojarzą mi się wtedy z dostojnymi lwami które obserwują sawannę :) Zapoczątkował to chyba Hyde, bo widziałam go jako pierwszego który tak robi. Dziwne to i zarazem zabawne

P.S. Wysłałam wczoraj późnym wieczorem do yss tekst z bazarkowymi przedmiotami, opisy itd, więc czekam już tylko na yss i ruszamy z tym koksem.
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Ja sie nie dziwie, że to tak boli... Takie głupie miejsce :-\

Cookie ma takie małe ślepka jak siostra Choco :P

Śliczne te Twoje chłopaki :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Faktycznie glupie miejsce, ja bylam pewna, ze to tak jakos z boku bedzie :P tez sie nie dziwie, ze boli, toz to nawet palca jak zgiac nie ma... :-\
Chlopakow to ci tylko pozazdroscic, i jeszcze takie miziaki... ;)
heh, a Setka ma za to dwa wylupiaste wegielki :P w ogole, to wie ktos, jaki to rodzenstwo ma w koncu rodzaj siersci? :D
Wyszukiwarka nie gryzie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”