Musicie mi wybaczyć wczorajszy "pościk" ale cały wieczór walczyłam z opisywaniem przedmiotów na bazarek

Chcę Wam podziękować serdecznie za to, że jesteście ze mną. Domyślacie się zapewne jak to jest kiedy się człowiekowi wydaje, że jest sam z tym wszystkim. Całe szczęście szybko mnie z tego toku myślenia wytrąciliście
Zakupy zrobimy właśnie w jakimś sklepie internetowym, a sporo dużo osób utrzymuje, że w zooplusie jest najtaniej, to pewnie tam

Także do zamówienia pewnie będzie można się dołączyć i zmniejszyć koszty

Jak coś to przypominam, że jestem z Opola i pamiętam o Tobie ogonowa
A wiecie jak śmiesznie się czuję nie mogąc tej jednej ręki używać jedynie przez te 3 głupie szwy?

To naprawdę śmiesznie wygląda. Taka mała ranka, a ja jęczę że boli

No tylko że fakt, szwy w dziwnym miejscu i jeden ze szwów wżyna (?) mi się w rękę, bo chyba zbyt mocno zaciśnięty jest.
A teraz idę zrobić foteczki szczurasków i zaraz Wam pokażę jak chłopaczki wyglądają na chwilę obecną!
Robi zdjęcia...
Niestety chłopaki dziś nie chcą być fotografowani. Tak się stęsknili, że ciągle pędem do mnie biegli. Kiedy ich odstawiałam kawałek dalej, to od razu przebierali nóżkami i lecieli do mnie. Biedne kochane słodkości. Wystarczyły niecałe 4 dni żeby tak się za mną stęsknili. Ani nawet smakołyczki ich nie interesowały. Chcieli tylko siedzieć na kolanach i się tulić. Nie myślałam, że tyle dla nich znaczę...
No ale kilka zdjęć zrobiłam

Brzydkie i nieudane ale zawsze coś prawda?
Cookie z moim kapciem
Jekyll rozgląda się z mojej nogi (
podłoga była dla niego przerażająca, bo nie chciał zejść)
Cookie na moim kolanie, a raczej zadek Cookiego
Cookie i zalotne spojrzenie "A może skoczymy do kina maleńka?" Nie martwcie się, Cookie siedział pupcią na ręce, nie wisiał w powietrzu

Oczywiście nie mam 3 rąk i ktoś mi pomagał
Hyde i jego paniczna wspinaczka...
A tu jest link do zdjęcia mojej łapki. Nie daję miniaturki, ponieważ szanuję to, że nie każdy chce to oglądać

Choć drastyczne to nie jest. Ręka jest żółta od tego płynu odkażającego
http://img11.imageshack.us/my.php?image=1003499.jpg
A ze szczurzych nowinek:
Chłopcy są na tyle leniwi, że piją z poidełka na leżąco

Nie mam zdjęcia, bo robią tak od niedawna ale jak przyłapie to wrzucę

Kojarzą mi się wtedy z dostojnymi lwami które obserwują sawannę

Zapoczątkował to chyba Hyde, bo widziałam go jako pierwszego który tak robi. Dziwne to i zarazem zabawne
P.S. Wysłałam wczoraj późnym wieczorem do yss tekst z bazarkowymi przedmiotami, opisy itd, więc czekam już tylko na yss i ruszamy z tym koksem.