SMYCZ - jak zrobić - instrukcja
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

SMYCZ - jak zrobi? - instrukcja
na 3 stronie tamatu masz fotki lajli

Ostatnio zmieniony wt gru 20, 2005 4:41 pm przez sachma, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja nawet nieprubuje,bo mój szczuras nieda sobie  założyć . 
Dotego odrazu byłaby przegryziona 

To byłaby makabra
Jesli chcesz zwiekszyc sobie ilosc postow to zapraszam do madrzejszego pisania, a nie walenia jeden post pod drugim/ESTI

Dotego odrazu byłaby przegryziona

To byłaby makabra
Jesli chcesz zwiekszyc sobie ilosc postow to zapraszam do madrzejszego pisania, a nie walenia jeden post pod drugim/ESTI
Darek przypominam ze mozesz edytowac swoje posty... a nie pisac trzy jeden pod drugim...

Ja kupilam ostatnio smycz dla swinki morskiej dla mojej Siwki (szczurki) potem przymiezam jej czy pasuje i pasowala przez chwile bo potem jak chcialam odciagnac jej od kabli wyslizgnela sie. Siweczka ma 7-8 miesiecy i jest mala i lekko chudziutka. Jak przytyje i bedzie starsza wraz z Pati to bedzie pasowala pewnie bo bedzie wieksza i gupsza  :|

czy wam też nie pokazują się foty jak zrobić tą smycz.Bo mi nie:(.Jeśli wam się pokazują to moglibyście mi je przesłać na emaila?? oto on   pucek901@wp.pl  .Proszę o pomoc. z góry thx;]

...::PuCeK::...

- 
				Pudzianica
- Kontakt:
No mój Diabeł wcielony na to nie pójdzie  Ehh nie da się mu założyć
 Ehh nie da się mu założyć 

Moje cioorki:
Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)

Vassili(a) Zaitsev (od 22.12.05-27.04.06)
Chuck Norris (od 17.O3.2006)
czy możecie te zdjęcia jeszcze raz zamieścić lub mi wysłac na emaila pucek901@wp.pl.proszę bo sam nie wiem jak zrobieć a na pierwszej stronie foty się nie pojawiają a na 3 wogóle nie ma fotek.a mnie interesuję szeleczki tylko tem co są między nóżkami a nie te co trzeba zapinać w pasie i na szyi.proszę o jakąś pomoc.mile widziane foty na emaila. zgóry thx;]

PuCeK, na stronie 8 jest sposób robienia smyczy przez lajlę (trochę inne ale zawsze szeleczki : )

- Nietoperzyca
Na stronie 8 wyświetla mi się tytlko 1 zdjęcie, a na 1 żadne 

ja już problem smyczy mam za sobą :hihi: dzisiaj się wkurzyłem i zrobiłem ją sam.i nawet mi wyszła .Szczurasek narazie się nie przyzwyczaił tak dopsz ale powoli już dochodzi do siebie i szeleczke.mam nadzieję że jak bedzie cieplutko to będe mógł z nim wyjść na spacerek.a wam życzę powodzenia;d;]

- 
				marcinszeja
Sprzedam oryginalną smycz dla ogonków...rozmiar uniwersalny...długośc paska 100cm...kolor niebieski...Stan idealny (raz używana)...Odbiór osobisty na terenie Ruda Śląska/Zabrze/Chorzów/Świętochłowice/Katowice...cena 8 zł  Jak coś to 1079669
 Jak coś to 1079669

Jak coś to 1079669
 Jak coś to 1079669"PaTrZ kOmU uFaSz..."

nie widze zadnych zdjec, nie wyswietlaja sie, przy zadnym poscie   a chcialam mojej Smoczycy zrobic szelki :/
 a chcialam mojej Smoczycy zrobic szelki :/

- 
				paolinka91
Róbcie jak chcecie, ale ja osobiście nie polecam smyczy. Szczur jest malutki, delikatny no i przedewszystkim dla szczura to męka. Kiedyś mojej Marcie założyłam szmycz to tak sie wystraszyla jakby ducha zobaczyła i już jej nigdy nie będe zakładała smyczy.

Wczoraj w nocy postanowiłam sie zabrac za zrobienie smyczki dla Agrafki. No i wyszła! Nie wiem czy to jest to co w opisie w tym wątku (nie widać zdjęć), ale jest jak ze sklepu  Dwa kóleczka połączone ze sobą jedna czescia sznurka, jedno koleczko na szyje a drugie pod łapki. Troche sie Agrafka złościła, co to ja znowu wymyśliłam, ale myśle że jak sie przyzwyczai to bede już mogła bez problemu wychodzić z nią na podwórze
 Dwa kóleczka połączone ze sobą jedna czescia sznurka, jedno koleczko na szyje a drugie pod łapki. Troche sie Agrafka złościła, co to ja znowu wymyśliłam, ale myśle że jak sie przyzwyczai to bede już mogła bez problemu wychodzić z nią na podwórze 
Polecam taką smyczke, naprawde fajna rzecz.

Dwa kóleczka połączone ze sobą jedna czescia sznurka, jedno koleczko na szyje a drugie pod łapki. Troche sie Agrafka złościła, co to ja znowu wymyśliłam, ale myśle że jak sie przyzwyczai to bede już mogła bez problemu wychodzić z nią na podwórze
Polecam taką smyczke, naprawde fajna rzecz.
'Lubie te pory o zmierzchu, gdy świat wygląda jak przekrojona pomarańcza' 

Lagoon a masz jakis sposob zeby Szczurek dal sobie to zalozyc?