Pewnie w jego pojmowaniu ,to Ty niszczysz Jego Sztukę ,a on biedny niezrozumiany Artysta, musi cierpieć w milczeniu pod ścianą <płaczu> ...Darkon tylko nic nie gryzie:)
Moje małe Zoo...Panowie Szczurkowie i Reszta...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje małe Zoo...Panowie Szczurkowie i Reszta...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
o! tu musiałam wejść, żeby wszystkie świniaczki zobaczyć.
proszę mi na spsie też wklejać takie zdjecia! 
- Czerwonaona
Przepraszam i obiecuje się poprawić.
Tyle fotek wklejam to tu to tam to na Caviarni ,że za chwilke juz nie wiem gdzie i co wklejałam a gdzie nie:)
Tyle fotek wklejam to tu to tam to na Caviarni ,że za chwilke juz nie wiem gdzie i co wklejałam a gdzie nie:)
- Czerwonaona
Panowie rosną i rosną i aż w szoku jestem ,że tak szybciutko.
Spidi goni reszte i już nie wiele odbiega wielkością choć nadal jest najmniejszy.
Znamy się już jak łyse konie i uwielbiam je wszystkie straszliwie.
Wczoraj Cofi poszedł sobie na spacer...zaznaczyć chciałam ,że Darkon i Frost reagują na cmokanie a więc bez względu na to czy są na podłodze,czy szafce zawsze przylatują czego o pozostałych powiedzieć nie moge.
Tak więć naszukałyśmy się z córą i tu i tam a on się zaszył i nie wyjdzie więc Frosta wezwałam na pomoc a ten znalazł kolege i przyprowadził pod moje nogi:)
Frost przechodzi samego siebie jest tak cudowny.Nic tylko na rękach a jak przechodze koło klatki to wisi na prętach i tak na mnie patrzy,że nie można przejść obojętnie.Ręka i Frost już na mnie i nie zejdzi przylepa,łepek pod ręke i drap mnie.Dzisiaj zasną tak miziany w pozycji do góry nogami:)
Darkon to ciapciok taki...uwielbia głaskanie i poszukiwania w moich włosach(czego szuka do dziś nie wiem).On zawsze z czegoś spadnie,gdzieś wejdzie i wyjść nie może,albo zapomina,że od moich kolan do biurka jest pewna odległość i gdyby nie mój refleks pewnie spadał by jak placek na dół.
Fart się troszke uspokoił z walakami a Fuks oddycha z ulgą.
Dzisiaj pani była na zakupach i poniosło mnie..kupiłam Cavie Nature dla świnek,Rat nature dla szczurzastych,sianko,kolby i zostawiłam prawie 50 zł w kasie ehh czego się nie robi dla tych mordek kochanych.
Spidi goni reszte i już nie wiele odbiega wielkością choć nadal jest najmniejszy.
Znamy się już jak łyse konie i uwielbiam je wszystkie straszliwie.
Wczoraj Cofi poszedł sobie na spacer...zaznaczyć chciałam ,że Darkon i Frost reagują na cmokanie a więc bez względu na to czy są na podłodze,czy szafce zawsze przylatują czego o pozostałych powiedzieć nie moge.
Tak więć naszukałyśmy się z córą i tu i tam a on się zaszył i nie wyjdzie więc Frosta wezwałam na pomoc a ten znalazł kolege i przyprowadził pod moje nogi:)
Frost przechodzi samego siebie jest tak cudowny.Nic tylko na rękach a jak przechodze koło klatki to wisi na prętach i tak na mnie patrzy,że nie można przejść obojętnie.Ręka i Frost już na mnie i nie zejdzi przylepa,łepek pod ręke i drap mnie.Dzisiaj zasną tak miziany w pozycji do góry nogami:)
Darkon to ciapciok taki...uwielbia głaskanie i poszukiwania w moich włosach(czego szuka do dziś nie wiem).On zawsze z czegoś spadnie,gdzieś wejdzie i wyjść nie może,albo zapomina,że od moich kolan do biurka jest pewna odległość i gdyby nie mój refleks pewnie spadał by jak placek na dół.
Fart się troszke uspokoił z walakami a Fuks oddycha z ulgą.
Dzisiaj pani była na zakupach i poniosło mnie..kupiłam Cavie Nature dla świnek,Rat nature dla szczurzastych,sianko,kolby i zostawiłam prawie 50 zł w kasie ehh czego się nie robi dla tych mordek kochanych.
-
Cyklotymia
Oj ale bym chciała, żeby któryś z moich ogonków był aż tak miziasty... Edziu ani pół minuty nie usiedzi w jednym miejscu, ma wiele ciekawszych zajęć, a Moonio zazwyczaj zbyt szybko traci cierpliwość do miziającej ręki i po jakimś czasie zaczyna odpychać rękę nosem albo idzie sobie w inne miejsce 
- Czerwonaona
Dawno się nie pokazywaliśmy a więc sesja:)
Cofi i look kontrolny.

Darkoni cosik znalazł.

Fuks węszący.

Fart już spokojniejszy.

Frościo miziak.

Darkonio rączkowy.

Spidulek.

Darkonio-Taaaki wieeelki jestem:)

Kupka szczęścia 1:)

Kupka szczęścia 2

Totalne zamieszanie(Darkonio znowu próbuje przesunąć ściane).

To jeszcze dla zainteresowanych prosiaczki:)
Borsunio:)

Ewald:)

Kinguś:)

Na koniec Uśmiech Szczęścia(rozradowana buziunia mojej młodej).

Dziękujemy za uwage i prosimy o komentarze:)
Cofi i look kontrolny.

Darkoni cosik znalazł.

Fuks węszący.

Fart już spokojniejszy.

Frościo miziak.

Darkonio rączkowy.

Spidulek.

Darkonio-Taaaki wieeelki jestem:)

Kupka szczęścia 1:)

Kupka szczęścia 2

Totalne zamieszanie(Darkonio znowu próbuje przesunąć ściane).

To jeszcze dla zainteresowanych prosiaczki:)
Borsunio:)

Ewald:)

Kinguś:)

Na koniec Uśmiech Szczęścia(rozradowana buziunia mojej młodej).

Dziękujemy za uwage i prosimy o komentarze:)
- Czerwonaona
oooo!
cudne! modele jeden w jeden urocze jak zawsze, ale Córci, to specjalnie odemnie podziękuj, bo zmęczona i smutna byłam a tu tyle wdzięku, czaru i urody, że nie sposób się nie uśmiechnąć 
-
Cyklotymia
Darkon jak zwykle poczochrany i zmierzwiony
Śmieszne ma to futerko :] A Coficzek na pierwszym zdjęciu ma tak niesamowicie miły wyraz mordki 
A ostatnie foto rządzi!
Rzeczywiście nie można się nie uśmiechnąć...
A ostatnie foto rządzi!
Wymiziać szczurzaki i ucałować roześmianą buźkę
Same śliczności!
Same śliczności!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Frościk wygląda całkiem jak moj Ananas. Miodzio 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Czerwonaona
Dziękujemy bardzo ,bardzo za miłe słowa:)
kupki szczęścia prześliczne, każdy coś ma w sobie, każdy wiele do przekazania, każdy inny, a taki uroczy za razem! fota córy rozbraja
no i te prośki mi się ostatnio strasznie podobają, mają takie grubiutkie pyszczki i w ogóle... moja Ziutka mi prośka przypomina, sama nie wiem czemu - ostatnio nawet tak na nią wołam: ty prośku jeden
koniecznie proszę każdego członka stadka pogłaskać albo podrapać, jak tam wolą!
no i te prośki mi się ostatnio strasznie podobają, mają takie grubiutkie pyszczki i w ogóle... moja Ziutka mi prośka przypomina, sama nie wiem czemu - ostatnio nawet tak na nią wołam: ty prośku jeden
koniecznie proszę każdego członka stadka pogłaskać albo podrapać, jak tam wolą!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Córcia super ! Rozkłada na łopatki
. Bardzo przystojne szczurasy
. Fajnie wygląda takie różnobarwne stadko . My na razie mamy dwa kapturowe czyli wszystko przed nami
. Pozdrawiamy !
Wspaniałe Zoo, szczuraski masz naprawdę urocze , a córcia jest rozbrajająca
Całuski dla wszystkich
Całuski dla wszystkich
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889