Pawłowe szczursieny

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Pawłowe szczursieny

Post autor: Paul_Julian »

Jeszcze przegapiłem kilka fotek :

Obrazek Obrazek Obrazek

Nicponia, Florka i wyluzowana Kredka.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

W różowym im do twarzy :P

A ja mam pytanko co do klatki - jaki to model?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

:D To rózowe to wielki kawał wełny , taka pelerynka z kapturem (hamak jest z kaptura). Rodzice dostali prikaz , ze jak są w lumpeksie "za 1 zł" to mają szukać wełny, polarków, kocyków. Kolor jak kolor ;p Ale jaki ciepły !

Klatka to Casita 120 (osiatkowana)
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

No wlasnie wydaewało mi sie, ze to cos ferplastowego. Ten okrągły dach bardzo mi sie podoba.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

zakochana paaaara, Jacek i Barbaaaara... :D
Obrazek jak im dobrze, nawet poidło w łożu mają ::)

Obrazek a mi się najbardziej to podoba ;)

tak mówisz, że u was ciemno w pokoju, a tu widać na Kredkowym nosie (to Kredka, prawda?), że i do was dziś słońce zajrzało :)
Obrazek

niech będzie dużo słońca, bo słońce tak miło grzeje.. ::)
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

To jest zakochana para , Kropuś i Florciara ;D
A poidełko jest dla Kropka i na półce była jego miseczka , i tylko Florce tam było wolno wejsc i jesc razem z Kropkiem . Jak inne przyszły to uciekał . Ale dzis spał pod podestem , nie razem z resztą , ale w gniezdzie.

Słonce nam sie dzisiaj udało to fakt . Ale to naprawdę rzadkość :(
Szczursieny :
W szczurzym raju:
sssouzie
Kontakt:

Paul_Julian pisze:To jest zakochana para , Kropuś i Florciara ;D
świetne! będę wam śpiewać do monitora :D
Paul_Julian pisze:Ale dzis spał pod podestem , nie razem z resztą , ale w gniezdzie.
krok po kroku, i będziesz się mógł cieszyć czterofutrzastą ciepłą kupą :P :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

sssouzie pisze:krok po kroku, i będziesz się mógł cieszyć czterofutrzastą ciepłą kupą :P :D
Padłem. Ciepłą kupą już sie mogę cieszyć po kazdym ich jedzonku ;p
A na powaznie to jak wszystkie 4 zgarne i przytulę naraz, to jest rewelacyjne uczucie.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
sssouzie
Kontakt:

Paul_Julian pisze:jak wszystkie 4 zgarne i przytulę naraz, to jest rewelacyjne uczucie.
mmm.4 mogę sobie tylko wyobrazić. i pogratulować ;)

ale tak, te ciałka razem mają w sobie to niesamowite ciepło. i dosłownie i w przenośni :-*
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

jejku jak ja zazdroszczę tych 4 ciałek naraz.. moje 12 się rozłazi na wszystkie strony i sie tak nie da :D
w takim razie wyprzytulaj je razem ode mnie :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
sssouzie
Kontakt:

u mnie tylko trzy, a też się rozłazi :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Moje też sie rozłazą . Ale mam sposób . Najpierw biorę Kropka. On jest przylepa. Potem Nicponia. Ona też przylepka jak już starsza. Oba sie gdzieś przykleją do ramion. Potem Florka , potem Kredka . I najlepiej usiąść i ta cała gromadka przez chwilę jest na podołku i mozna je przygarnąć .
Szczursieny :
W szczurzym raju:
sssouzie
Kontakt:

Paul_Julian pisze:i mozna je przygarnąć .
przygarnąć, przydusić i siedzą! :D :D :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

O wcale nie, Kredka to jest taka wiercipięta, że już mam jeden TShirt z dziurką , bo sie chciała przegryźć :D

Muszę jutro je zważyć , Nicponia mi przybrała pewnie na wadze , ciągle je.
*wzdech* Po Pati to już mam taką reakcję nerwową :( Pati też była grubasek w jej wieku . Ale to chyba wszyscy tak mamy , po śmierci ogonka zestresowani nasłuchujemy oddechu. Ale Nicponia ma mieciutki brzuszek , to dobrze . Florkę też musze zwazyć , moze przytyła kilka gramów :D

A wogole to odkryłem , ze juz wiem czemu nie słucham muzyki w pokoju. Bo wolę słuchać tupania szczurów:) Dzisiaj słuchałem jak cała czwórka ciamka jajko. Nicponia pochłaniała swój kawałek jak odkurzacz . Florka powolutku, spokojnie... Potem sie rozgląda , drapie za uchem... A kazdy głosniejszy dzwiek ją stawia na nogi.
Kredka tez lata w kółko jak jest hałas. Ostatnio az podskoczyła jak syknąłem "sio!", bo gryzła pręty. Normalnie widok jak z kreskówki :)

Fotek z wybiegu nie ma , bo jest bałagan i ogony mają istny tor przeszkód. Im w to graj , ale fotki z mojego przemeblowania pokoju nie powinny oglądać światła dziennego.
BTW. jeszcze nie znalazłem tych śrubek do tarasiku. Zostały mi jeszce 2 szafy do odgracenia i zrewidowania.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
sssouzie
Kontakt:

Paul_Julian pisze:Nicponia mi przybrała pewnie na wadze , ciągle je.
*wzdech* Po Pati to już mam taką reakcję nerwową :( Pati też była grubasek w jej wieku . Ale to chyba wszyscy tak mamy , po śmierci ogonka zestresowani nasłuchujemy oddechu. Ale Nicponia ma mieciutki brzuszek , to dobrze .
z Nicponią wszystko ma być dobrze, to moja ulubienica! no ze wszystkimi ma być dobrze, tak poza tym :)
Paul_Julian pisze:A wogole to odkryłem , ze juz wiem czemu nie słucham muzyki w pokoju. Bo wolę słuchać tupania szczurów:)
uwielbiam nasłuchiwać co wyprawiają. szczególnie po zgaszeniu światła, słuch się wyostrza, a ja zgaduję,, gdzie która jest i co robi (czasem z przerażeniem ::) )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”