Nicponia, Florka i wyluzowana Kredka.
Moderator: Junior Moderator
świetne! będę wam śpiewać do monitoraPaul_Julian pisze:To jest zakochana para , Kropuś i Florciara![]()
krok po kroku, i będziesz się mógł cieszyć czterofutrzastą ciepłą kupąPaul_Julian pisze:Ale dzis spał pod podestem , nie razem z resztą , ale w gniezdzie.
Padłem. Ciepłą kupą już sie mogę cieszyć po kazdym ich jedzonku ;psssouzie pisze:krok po kroku, i będziesz się mógł cieszyć czterofutrzastą ciepłą kupą![]()
mmm.4 mogę sobie tylko wyobrazić. i pogratulowaćPaul_Julian pisze:jak wszystkie 4 zgarne i przytulę naraz, to jest rewelacyjne uczucie.
przygarnąć, przydusić i siedzą!Paul_Julian pisze:i mozna je przygarnąć .
z Nicponią wszystko ma być dobrze, to moja ulubienica! no ze wszystkimi ma być dobrze, tak poza tymPaul_Julian pisze:Nicponia mi przybrała pewnie na wadze , ciągle je.
*wzdech* Po Pati to już mam taką reakcję nerwowąPati też była grubasek w jej wieku . Ale to chyba wszyscy tak mamy , po śmierci ogonka zestresowani nasłuchujemy oddechu. Ale Nicponia ma mieciutki brzuszek , to dobrze .
uwielbiam nasłuchiwać co wyprawiają. szczególnie po zgaszeniu światła, słuch się wyostrza, a ja zgaduję,, gdzie która jest i co robi (czasem z przerażeniemPaul_Julian pisze:A wogole to odkryłem , ze juz wiem czemu nie słucham muzyki w pokoju. Bo wolę słuchać tupania szczurów:)