Mictlanowe Samcole

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Mictlan

Re: Mictlanowe Samcole

Post autor: Mictlan »

Dziękujemy za ochy i achy :). Panowie na pewno to doceniają :D. Od jutra, bądź pojutrza zaczynam inhalację stadka oraz Buby i Forresta, ponieważ w stadku niektórzy pokichują, a Buba z Forrestem dalej czasem gruchają pomimo tego żadnych objawów choroby, zobaczymy czy inhalacje pomogą, jeśli nie to idziemy do Dr. Ani :)
Benia
Kontakt:

Post autor: Benia »

http://img88.imageshack.us/i/dscf8009i.jpg/ Zauważcie ten wciskający się w kadr pyszczek na drugim planie ::)
Obrazek
Moje ogonki: Bandzior, Haszczak, Hades, Odyn, Gofer, Kermit, Florek, Pudzian, Skarpeta, Doofek, Zgredek.
macik001

Post autor: macik001 »

Jaki pięęękny brzydalek(nie obraźliwie ;))

Myślałam, że on wlazł do słoika :D

Głaski!
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

(nie)chcemy naciskać, ale.. gdzie są te zdjęcia z opisami?! ::)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Mictlan

Szczurzyca, dopiero w sobotę bądź niedzielę, ponieważ póki co mam zapier..dziel w szkole :)
Newbie

Post autor: Newbie »

Obrazek
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Jaka fryzurka wygolona :D
Awatar użytkownika
Mictlan

Więc Buba z Forrestem jeszcze troszkę czasami gruchają, ale ogólnie jest już praktycznie wszystko w porządku :) . Dzisiaj po południu zauważyliśmy u Froda na boczku małego ropnia, jutro jedziemy do dr. Ani zobaczyć co dalej, nie chcę krakać, ale ciekawe co się stanie po ropniu.. I komu tym razem..
Awatar użytkownika
Mictlan

Więc byliśmy dzisiaj u weta, ropień jest malutki, Pani dr. go wyczyściła, mamy w domu go czyścić rivanolem i 2x dziennie Dicortineff'em :). Jeśli ropień będzie się powiększał to mamy przyjechać, jeśli nie to dopiero na kontrolę za tydzień ;)
macik001

"Czymamy" kciuki żeby się nie powiększał :)
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Biedny szczuras! Ale przy tylu szczurach jest duże prawdopodobieństwo że akurat któryś ma problemy ze zdrowiem. Niech się trzymają wszystkie samcole ;) I ich Pan.. w szkole też ;D
Co to za komentarz że paskud??? Taki przystojniak? ;) Im więcej blizn tym więcej chwały ;D
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
Mictlan

No, więc Panie i Panowie, przyszedł czas na Sesję Indywidualną ! :)

1. Buba - 340 g , 9 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Biedaczek schudł po chorobie, ale powoli wraca już do wagi.
Buba jest w naszym stadzie alfą, jest spokojny, opanowany, nie chce wdawać się w spory, ale jak widzi, że jest coś nie tak to wkracza i od razu uspokaja chłopaków. Sam z siebie rzadko kiedy podskakuje, ale jeśli ktoś podskoczy do niego dostaje wpierdziel. Szczur raczej z tych miziastych, choć też nie zawsze, jeśli nie ma ochoty na mizianki to nie i już :) .

Buba nie chciał pozować..

2. Loki - 421 g , 7 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Loki.. Szczur, który ma w sobie wiecznie niespożyte pokłady energii, kocha biegać, skakać, zaczepiać inne szczury i mnie, czasem zbiera mu się na mizianie, ale przeważnie woli biegać, tak jakby chciał powiedzieć 'A weź się odczep'. Teraz po odejściu Labika zrobił się trochę ospały bo nie ma swojego przyjaciela, ale dalej jest zadziorny :).

3. Hades - 368 g , 7 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Piszczy, drze się, puszy i drapie.. Chyba największy psychopata w stadzie, niedługo będzie miał ucięte jajca, mam nadzieję, że to go uspokoi.. Jak widać pozowanie miał dokładnie w .. dlatego też dostaliście jedno zdjęcie z wybiegu ;)

4. Odyn - 360 g , 7 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Odynek, brat Hadesa, na szczęście całkiem inny :). Miły, kochany, ma swoje fobie, np przy podnoszeniu go na ręce, ale ogólnie jest grzeczny :). Chociaż czasami sprawia dużo problemów, zwłaszcza przy nowych szczurach..

5. Gacek - 380 g , 6 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Brat Forresta, kochany haszczak, uwielbia biegać za ręką, dawać buziaki i roznaleśniczać się na kolanach, chyba najbardziej pro-ludzki szczur jakiego mam w stadzie :). Można z nim zrobić dosłownie WSZYSTKO

6. Killer - 356 g , 5 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Rozrabiaka, wszystko gryzie, ucieka, nigdy nie chce wracać do klatki tylko chce biegać, biegać i biegać ;D

7. Bandzior - 321 g , 5 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Nie może ustać w miejscu nawet chwili, przecież jest tyle do zwiedzenia .. Rzadko kiedy ma ochotę żeby ze mną posiedzieć, woli biegać ze stadkiem po całym pokoju w tą i z powrotem :)

8. Haszczak - 330 g , 5 miesięcy

Obrazek Obrazek Obrazek

Ani wariat, ani przylepa, jest taki pośrodku, czasem tu, czasem tu :). Bezproblemowy, nigdy nie miałem z nim problemu :)

9. Frodo - 277 g , 3 miesiące

Obrazek Obrazek Obrazek

Froduś, kochany double rexik, moja wymarzona odmiana :). Kochany, zawsze pierwszy do spółki z Gackiem leci do rąk, lubi jak się go pomizia, na początku trochę nieśmiały, ale teraz gdy już wie, że nic mu nie zrobię strasznie się otworzył :). W trakcie leczenia ropnia, ropień gładko schodzi :)

10. Gofer - 201 g , 1,5 miesiąca

Obrazek Obrazek Obrazek

Gofer Gofrownica . Wiecznie robi dyskotekę łapiąc ostrość, biega, biega i biega, ma czas tylko na jedzenie i bieganie, o siedzeniu na rękach mogę pomarzyć :).

11. Kermit - 200 g , 1,5 miesiąca

ObrazekObrazek Obrazek

Brat Gofra, natomiast jest jego przeciwieństwem , zamiast biegać woli sobie poleżeć i się napchać O0

12. Florek aka Klakier - 192 g , 1,5 miesiąca

Obrazek Obrazek Obrazek

Po prostu wszędobylski :P

Nie ma zdjęć Forresta, ponieważ nie jest w najlepszej formie i nie chciałem go męczyć .. :)
Awatar użytkownika
Mictlan

O edycjo, proszę o pogrubienie 12. Florek... tak jak jest reszta :)
Flaumel

Post autor: Flaumel »

Śliczni, wymiziać :) Szczególnie Odynka :) Słodki brudnonosek!
Obrazek
macik001

Frodo uroczy:D A Hadesik tyż <3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”