No, więc Panie i Panowie, przyszedł czas na
Sesję Indywidualną !
1. Buba - 340 g , 9 miesięcy
Biedaczek schudł po chorobie, ale powoli wraca już do wagi.
Buba jest w naszym stadzie alfą, jest spokojny, opanowany, nie chce wdawać się w spory, ale jak widzi, że jest coś nie tak to wkracza i od razu uspokaja chłopaków. Sam z siebie rzadko kiedy podskakuje, ale jeśli ktoś podskoczy do niego dostaje wpierdziel. Szczur raczej z tych miziastych, choć też nie zawsze, jeśli nie ma ochoty na mizianki to nie i już

.
Buba nie chciał pozować..
2. Loki - 421 g , 7 miesięcy
Loki.. Szczur, który ma w sobie wiecznie niespożyte pokłady energii, kocha biegać, skakać, zaczepiać inne szczury i mnie, czasem zbiera mu się na mizianie, ale przeważnie woli biegać, tak jakby chciał powiedzieć 'A weź się odczep'. Teraz po odejściu Labika zrobił się trochę ospały bo nie ma swojego przyjaciela, ale dalej jest zadziorny

.
3. Hades - 368 g , 7 miesięcy
Piszczy, drze się, puszy i drapie.. Chyba największy psychopata w stadzie, niedługo będzie miał ucięte jajca, mam nadzieję, że to go uspokoi.. Jak widać pozowanie miał dokładnie w .. dlatego też dostaliście jedno zdjęcie z wybiegu
4. Odyn - 360 g , 7 miesięcy
Odynek, brat Hadesa, na szczęście całkiem inny

. Miły, kochany, ma swoje fobie, np przy podnoszeniu go na ręce, ale ogólnie jest grzeczny

. Chociaż czasami sprawia dużo problemów, zwłaszcza przy nowych szczurach..
5. Gacek - 380 g , 6 miesięcy
Brat Forresta, kochany haszczak, uwielbia biegać za ręką, dawać buziaki i roznaleśniczać się na kolanach, chyba najbardziej pro-ludzki szczur jakiego mam w stadzie

. Można z nim zrobić dosłownie
WSZYSTKO
6. Killer - 356 g , 5 miesięcy
Rozrabiaka, wszystko gryzie, ucieka, nigdy nie chce wracać do klatki tylko chce biegać, biegać i biegać
7. Bandzior - 321 g , 5 miesięcy
Nie może ustać w miejscu nawet chwili, przecież jest tyle do zwiedzenia .. Rzadko kiedy ma ochotę żeby ze mną posiedzieć, woli biegać ze stadkiem po całym pokoju w tą i z powrotem
8. Haszczak - 330 g , 5 miesięcy
Ani wariat, ani przylepa, jest taki pośrodku, czasem tu, czasem tu

. Bezproblemowy, nigdy nie miałem z nim problemu
9. Frodo - 277 g , 3 miesiące
Froduś, kochany double rexik, moja wymarzona odmiana

. Kochany, zawsze pierwszy do spółki z Gackiem leci do rąk, lubi jak się go pomizia, na początku trochę nieśmiały, ale teraz gdy już wie, że nic mu nie zrobię strasznie się otworzył

. W trakcie leczenia ropnia, ropień gładko schodzi
10. Gofer - 201 g , 1,5 miesiąca
Gofer Gofrownica . Wiecznie robi dyskotekę łapiąc ostrość, biega, biega i biega, ma czas tylko na jedzenie i bieganie, o siedzeniu na rękach mogę pomarzyć

.
11. Kermit - 200 g , 1,5 miesiąca

Brat Gofra, natomiast jest jego przeciwieństwem , zamiast biegać woli sobie poleżeć i się napchać
12. Florek aka Klakier - 192 g , 1,5 miesiąca
Po prostu wszędobylski
Nie ma zdjęć Forresta, ponieważ nie jest w najlepszej formie i nie chciałem go męczyć ..