Paint it Black

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
valhalla

Re: Paint it Black

Post autor: valhalla »

Pierdzenie szczurów :o Nigdy nie słyszałam odgłosu, jedynie poczułam raz gdy Czmyś się odgazował ;D
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Czuć czułam wiele razy ;) Ale jak raz Ogryzek pierdnęła, to się wszyscy wokół po sobie popatrzyli z podejrzanymi minami, ale jedyny z głupią minką był szczur ;D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

A to Bubuś, siedząc na plastikowym koszyczku (Odwrócony do góry nogami, robi za domek i piętro jednocześnie) często puszcza bombę, co się echem niesie ;P
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
Bratka.a10
Kontakt:

Post autor: Bratka.a10 »

Hahahah ::) Moim się chyba jeszcze nie zdarzyło - PRZYnajmniej nie czułam ani nie słyszałam :P
Obrazek
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Hahahahaha, u mnie też jeszcze tego nie było, ale za to Inka raz miała czkawkę :P
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
kovanaszakira
Numer GG: 15991602

Post autor: kovanaszakira »

Arau pisze:A to Bubuś, siedząc na plastikowym koszyczku (Odwrócony do góry nogami, robi za domek i piętro jednocześnie) często puszcza bombę, co się echem niesie ;P
Awhahahahaha :D
Wyadoptowane: Ciastek & Chrupek
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Awatar użytkownika
Arau

Spóźnione, obecane:

Obrazek
"Stary! Zdjęcie robi - odwrót!" - za każdym razem jak się odwróciłam ślicznie pozowały obie mordki. Wystarczył ruch w stronę aparatu, żeby oba obróciły się ogonami i tyle ich widziałam :P

Obrazek
A tak sobie leniuchowaliśmy i oglądaliśmy Futuramę - Ja w jednym rogu, Bubuś w drugim. Spał, ale aparat to one wyczuwają instynktownie, więc - bing - oczka otwarte, mordka w górę - "eej, ty podstępny człowieku..."
(Kanapa wygląda koszmarnie, mieliśmy ją obić na nowo, ale przecież przy nich to nie ma sensu...)

Obrazek
Moje pulpeciątko kochane :)

Obrazek
"O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"

Obrazek
"Spotkamy się w sądzie..."

Alek w tym czasie zwisał sobie (kontemplował) na parapecie, ale tam mój aparat nie chciał go uchwycić. Widocznie to magiczne Alucardowe miejsce ma dodatkowo barierę antyfotograficzną.
Swoją drogą, Alucard to naprawdę autystyczny szczur. Cholera, w piątek do TŻ zadzwonił kumpel - z porodówki, syniątko mu się narodziło. Za diabła nic nie było słychać, więc uchylił balkon, na trzy minuty rozmowy. Dobrze, że znam moje dzieciaki. Alek został oczywiście zamknięty na zewnątrz i radośnie biegał po parapecie. Jak on przemknął niezauważony pod nogami >.>?
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Ooo foty! ;D
Na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby jeden drugiego za ogon trzymał :D
Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy >:D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Arau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnie :P
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
wiewi

Post autor: wiewi »

Arau pisze:
Obrazek
Ależ on fajny:) Maluchy są co prawda przepiękne, słodkie i urocze, ale takie dorodne ogony mają swój niesamowity urok! Uwielbiam :) Tyle ciałka do miziania ;)
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko
Obrazek
wątek
bazarek
za TM: Sammy[*]
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

Puszysty chłopak :D teraz to widać u kogo szczury mają najlepiej ;D
saszenka

Post autor: saszenka »

Ranyyyyy! Jakie duże chłopaki :) no i strzelają świetne miny ;D
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
Arau

BlackRat pisze: Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy >:D
Dziękujemy, my Twoje dziewuszki również, chociaż to baby :P
xiao-he pisze:
Arau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnie :P
Szczury to nie gryzonie. Szczury to miniatury kota. "Głaszcz kiedy szczur ma na to ochotę. Jeśli szczur ma zły dzień to uważaj na ręce. Szczur będzie jadł co chce i kiedy chce, wynocha z tym ogórkiem!". Jak koty... A mizianie po brzuszku to taka obraza majestatu, że sobie nie wyobrażasz... pół dnia chodzi obrażony.
wiewi pisze: Uwielbiam :) Tyle ciałka do miziania ;)
handzia600 pisze:Puszysty chłopak :D teraz to widać u kogo szczury mają najlepiej ;D
Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?
Jeśli on się o tym dowie to Was znajdzie i zaspamuje Wam skrzynki mailowe, o!

Nie, no, trochę jest. Ale już i tak odchudzony, gdzieś wcześniej są jego pierwsze zdjęcia, gdzie w ogóle wyglądał jak pulpet. Boczki nam trochę wiszą, ale brzuchem po ziemi nie ciągnie. Nie przekarmiam, poza suchym (Labofed) ostatnio mało co dostają. Pochłonęły kolbę, dostają pestki dyni dla urozmaicenia, jakieś warzywko (jak łaskawie zjedzą), 1-2 razy w tygodniu jakiś obiadek z ryżem albo makaronem. Alek to już w ogóle prawie nic nie je, wszystko magazynuje :P A też jest okrągły. Taka ich uroda najwyraźniej :)
Obrazek
[klik!]

Za tęczowym mostem...
valhalla

Post autor: valhalla »

Bubuś wcale nie jest gruby. Grubych chłopaków nie widzieliście :P
A Bubuś jest piękny, dorodny i przystojny, ale wcale nie gruby, o!

A mina "spotkamy się w sądzie"... heh, mój Czmyś reaguje podobnie. Mam kilku miziaków, których mogę miętosić zawsze i wszędzie, ale inni mają poglądy takie jak Twoi ;)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
saszenka

Post autor: saszenka »

Arau pisze:Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?
Nie, on jest po prostu dobrze zbudowany ;D ;D ;D
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”