Moderator: Junior Moderator
AwhahahahahaArau pisze:A to Bubuś, siedząc na plastikowym koszyczku (Odwrócony do góry nogami, robi za domek i piętro jednocześnie) często puszcza bombę, co się echem niesie ;P
Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnieArau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
"Spotkamy się w sądzie..."
Ależ on fajny:) Maluchy są co prawda przepiękne, słodkie i urocze, ale takie dorodne ogony mają swój niesamowity urok! UwielbiamArau pisze:
Dziękujemy, my Twoje dziewuszki również, chociaż to babyBlackRat pisze: Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy
Szczury to nie gryzonie. Szczury to miniatury kota. "Głaszcz kiedy szczur ma na to ochotę. Jeśli szczur ma zły dzień to uważaj na ręce. Szczur będzie jadł co chce i kiedy chce, wynocha z tym ogórkiem!". Jak koty... A mizianie po brzuszku to taka obraza majestatu, że sobie nie wyobrażasz... pół dnia chodzi obrażony.xiao-he pisze:Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnieArau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
"Spotkamy się w sądzie..."
wiewi pisze: UwielbiamTyle ciałka do miziania
Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?handzia600 pisze:Puszysty chłopakteraz to widać u kogo szczury mają najlepiej
Nie, on jest po prostu dobrze zbudowanyArau pisze:Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?