Paint it Black
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Paint it Black
Pierdzenie szczurów
Nigdy nie słyszałam odgłosu, jedynie poczułam raz gdy Czmyś się odgazował 
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Czuć czułam wiele razy
Ale jak raz Ogryzek pierdnęła, to się wszyscy wokół po sobie popatrzyli z podejrzanymi minami, ale jedyny z głupią minką był szczur 
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
A to Bubuś, siedząc na plastikowym koszyczku (Odwrócony do góry nogami, robi za domek i piętro jednocześnie) często puszcza bombę, co się echem niesie ;P
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bratka.a10
- Kontakt:
Hahahah
Moim się chyba jeszcze nie zdarzyło - PRZYnajmniej nie czułam ani nie słyszałam 
Hahahahaha, u mnie też jeszcze tego nie było, ale za to Inka raz miała czkawkę 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- kovanaszakira
- Numer GG: 15991602
AwhahahahahaArau pisze:A to Bubuś, siedząc na plastikowym koszyczku (Odwrócony do góry nogami, robi za domek i piętro jednocześnie) często puszcza bombę, co się echem niesie ;P
Wyadoptowane: Ciastek & Chrupek
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Spóźnione, obecane:

"Stary! Zdjęcie robi - odwrót!" - za każdym razem jak się odwróciłam ślicznie pozowały obie mordki. Wystarczył ruch w stronę aparatu, żeby oba obróciły się ogonami i tyle ich widziałam

A tak sobie leniuchowaliśmy i oglądaliśmy Futuramę - Ja w jednym rogu, Bubuś w drugim. Spał, ale aparat to one wyczuwają instynktownie, więc - bing - oczka otwarte, mordka w górę - "eej, ty podstępny człowieku..."
(Kanapa wygląda koszmarnie, mieliśmy ją obić na nowo, ale przecież przy nich to nie ma sensu...)

Moje pulpeciątko kochane

"O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"

"Spotkamy się w sądzie..."
Alek w tym czasie zwisał sobie (kontemplował) na parapecie, ale tam mój aparat nie chciał go uchwycić. Widocznie to magiczne Alucardowe miejsce ma dodatkowo barierę antyfotograficzną.
Swoją drogą, Alucard to naprawdę autystyczny szczur. Cholera, w piątek do TŻ zadzwonił kumpel - z porodówki, syniątko mu się narodziło. Za diabła nic nie było słychać, więc uchylił balkon, na trzy minuty rozmowy. Dobrze, że znam moje dzieciaki. Alek został oczywiście zamknięty na zewnątrz i radośnie biegał po parapecie. Jak on przemknął niezauważony pod nogami >.>?

"Stary! Zdjęcie robi - odwrót!" - za każdym razem jak się odwróciłam ślicznie pozowały obie mordki. Wystarczył ruch w stronę aparatu, żeby oba obróciły się ogonami i tyle ich widziałam

A tak sobie leniuchowaliśmy i oglądaliśmy Futuramę - Ja w jednym rogu, Bubuś w drugim. Spał, ale aparat to one wyczuwają instynktownie, więc - bing - oczka otwarte, mordka w górę - "eej, ty podstępny człowieku..."
(Kanapa wygląda koszmarnie, mieliśmy ją obić na nowo, ale przecież przy nich to nie ma sensu...)

Moje pulpeciątko kochane

"O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"

Alek w tym czasie zwisał sobie (kontemplował) na parapecie, ale tam mój aparat nie chciał go uchwycić. Widocznie to magiczne Alucardowe miejsce ma dodatkowo barierę antyfotograficzną.
Swoją drogą, Alucard to naprawdę autystyczny szczur. Cholera, w piątek do TŻ zadzwonił kumpel - z porodówki, syniątko mu się narodziło. Za diabła nic nie było słychać, więc uchylił balkon, na trzy minuty rozmowy. Dobrze, że znam moje dzieciaki. Alek został oczywiście zamknięty na zewnątrz i radośnie biegał po parapecie. Jak on przemknął niezauważony pod nogami >.>?
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Ooo foty!
Na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby jeden drugiego za ogon trzymał
Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy
Na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby jeden drugiego za ogon trzymał
Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnieArau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ależ on fajny:) Maluchy są co prawda przepiękne, słodkie i urocze, ale takie dorodne ogony mają swój niesamowity urok! UwielbiamArau pisze:
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Puszysty chłopak
teraz to widać u kogo szczury mają najlepiej 
Ranyyyyy! Jakie duże chłopaki
no i strzelają świetne miny 
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Dziękujemy, my Twoje dziewuszki również, chociaż to babyBlackRat pisze: Eh, ależ ja uwielbiam Twoje czarnuchy
Szczury to nie gryzonie. Szczury to miniatury kota. "Głaszcz kiedy szczur ma na to ochotę. Jeśli szczur ma zły dzień to uważaj na ręce. Szczur będzie jadł co chce i kiedy chce, wynocha z tym ogórkiem!". Jak koty... A mizianie po brzuszku to taka obraza majestatu, że sobie nie wyobrażasz... pół dnia chodzi obrażony.xiao-he pisze:Hahahahahah, powiem Ci że moja Inka reaguje podobnieArau pisze: "O nie, nie, głaaaszczą! Miziają! To takie uwłaczające! To podchodzi pod znęcanie się nad zwierzętami!"
(...)
wiewi pisze: UwielbiamTyle ciałka do miziania
Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?handzia600 pisze:Puszysty chłopakteraz to widać u kogo szczury mają najlepiej
Jeśli on się o tym dowie to Was znajdzie i zaspamuje Wam skrzynki mailowe, o!
Nie, no, trochę jest. Ale już i tak odchudzony, gdzieś wcześniej są jego pierwsze zdjęcia, gdzie w ogóle wyglądał jak pulpet. Boczki nam trochę wiszą, ale brzuchem po ziemi nie ciągnie. Nie przekarmiam, poza suchym (Labofed) ostatnio mało co dostają. Pochłonęły kolbę, dostają pestki dyni dla urozmaicenia, jakieś warzywko (jak łaskawie zjedzą), 1-2 razy w tygodniu jakiś obiadek z ryżem albo makaronem. Alek to już w ogóle prawie nic nie je, wszystko magazynuje
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Bubuś wcale nie jest gruby. Grubych chłopaków nie widzieliście 
A Bubuś jest piękny, dorodny i przystojny, ale wcale nie gruby, o!
A mina "spotkamy się w sądzie"... heh, mój Czmyś reaguje podobnie. Mam kilku miziaków, których mogę miętosić zawsze i wszędzie, ale inni mają poglądy takie jak Twoi
A Bubuś jest piękny, dorodny i przystojny, ale wcale nie gruby, o!
A mina "spotkamy się w sądzie"... heh, mój Czmyś reaguje podobnie. Mam kilku miziaków, których mogę miętosić zawsze i wszędzie, ale inni mają poglądy takie jak Twoi
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Nie, on jest po prostu dobrze zbudowanyArau pisze:Czy WY sugerujecie, że BUBUŚ jest GRUBY?
saszenka