Camelliowe Pyszczki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Camelliowe Pyszczki
Moja Afera przegryzła kuwete w towerze ferplastowskim - kto widział, ten wie, jak gruba jest ta kuweta. W jedną noc. Dla niej 3 godziny wybiegu to było za mało po prostu xD

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Oj, niedobra Afera, niedobra. Ale szacun za siłę i determinację 

Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

To są niesamowicie uparte zwierzęta!!!! Moje też nie gryzły, ani nie robiły większych szkód, ale kiedy jakiś POMYSŁ zrodził się w szczurzej głowie, to nie było opcji, aby z niego zrezygnowały. Chyba, że długo i uparcie z nimi walczyliśmy. Ale musieliśmy być naprawdę uparci i wykazywać wielkie zacięcie....
O obecnych chłopakach niewiele jeszcze mogę powiedzieć. Są grzeczni póki co, ale to jeszcze może się zmienić

O obecnych chłopakach niewiele jeszcze mogę powiedzieć. Są grzeczni póki co, ale to jeszcze może się zmienić

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]

Ja mam nadzieję, a w zasadzie życzenie bądź marzenie, że nic wielkiego w klatce nie spsocą   Oby nic głupiego im do tych łebków nie przyszło...
 Oby nic głupiego im do tych łebków nie przyszło...   Przecież jest tyle innych ciekawych rzeczy do roboty
 Przecież jest tyle innych ciekawych rzeczy do roboty  
Przesyłam nowe chłopaczkowe fotki
Chaps:

Piorun:

Scooby:

Scrappy:

Razem:

Oby nic głupiego im do tych łebków nie przyszło...
 Oby nic głupiego im do tych łebków nie przyszło...   Przecież jest tyle innych ciekawych rzeczy do roboty
 Przecież jest tyle innych ciekawych rzeczy do roboty  
Przesyłam nowe chłopaczkowe fotki

Chaps:
Piorun:
Scooby:
Scrappy:
Razem:
Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 7359549986 
Takie pyszne, że aż się oczy zamykają 

https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 9373117170
Uwielbiam takie wystające pysie i uszy wielkie i postawione!!!!
https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 7281930594
Widzę, że ogonek już brudny po szczurzemu

Takie pyszne, że aż się oczy zamykają

https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 9373117170
Uwielbiam takie wystające pysie i uszy wielkie i postawione!!!!
https://picasaweb.google.com/1130051047 ... 7281930594
Widzę, że ogonek już brudny po szczurzemu

Może i pyszne, ale prędzej przeszkodziły mu wąsiska brata lub zwyczajne flash  Ogonki mają już brudne, to prawda. A dopiero co takie różowiutkie były, ech
 Ogonki mają już brudne, to prawda. A dopiero co takie różowiutkie były, ech   Muszę je trochę przemyć, bo co mają latać tacy brudni jak prosiaki?
 Muszę je trochę przemyć, bo co mają latać tacy brudni jak prosiaki?  

Ogonki mają już brudne, to prawda. A dopiero co takie różowiutkie były, ech
 Ogonki mają już brudne, to prawda. A dopiero co takie różowiutkie były, ech   Muszę je trochę przemyć, bo co mają latać tacy brudni jak prosiaki?

Łooo, jaaakie słodkie mordki  )
)

)
)Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola

Cudownie sie patrzy, jak te moje chomicze pchełki rosną *_*

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Śp. Marcelek mył sobie ogonek SAM, a Boguś tylko końcówkę. Może naszym chłopcom też to do głowy w końcu przyjdzie, bo moi, choć czystsze mają ogony, to też jeszcze im nie w głowie taka higienaCamellia pisze:Może i pyszne, ale prędzej przeszkodziły mu wąsiska brata lub zwyczajne flashOgonki mają już brudne, to prawda. A dopiero co takie różowiutkie były, ech

Moje na razie mają czyste i widziałam, że myją.

Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola

- handzia600
- Numer GG: 12805114
ależ piękne chłopaki  rosną jak na drożdżach i przyznam bardzo fajnej jakości zdjęcia
 rosną jak na drożdżach i przyznam bardzo fajnej jakości zdjęcia 

Podobno chłopaki mniej dbają o ogonki (lub nawet wcale). Za to u panienek częściej spotyka się czyścioszki   No ale przynajmniej ten cały "problem" ominie mnie w przypadku połowy stadka hehe
 No ale przynajmniej ten cały "problem" ominie mnie w przypadku połowy stadka hehe 
Dzięki! Aparat niezły to i zdjęcia dobre Sprzęt kupiony przez TŻ do "zadań specjalnych"
  Sprzęt kupiony przez TŻ do "zadań specjalnych"  - pasjonuje się robieniem zdjęć wszelakich środków transportu.
 - pasjonuje się robieniem zdjęć wszelakich środków transportu.

No ale przynajmniej ten cały "problem" ominie mnie w przypadku połowy stadka hehe
Dzięki! Aparat niezły to i zdjęcia dobre
 Sprzęt kupiony przez TŻ do "zadań specjalnych"
  Sprzęt kupiony przez TŻ do "zadań specjalnych"  - pasjonuje się robieniem zdjęć wszelakich środków transportu.
 - pasjonuje się robieniem zdjęć wszelakich środków transportu.Galeria moich chłopaczków

- handzia600
- Numer GG: 12805114
ja powiem że to nie jest reguła bo moje dziewuchy ogony od żwirku to już mają ciemno brązowe i tak co tydzień póki ja nie wezmę się za ich umycie  

Jej jak mi się marzy taki aparat

Jej jak mi się marzy taki aparat

Hehe u szczurków to chyba nie ma żadnych konkretnych reguł  Tak samo jest przecież z charakterami. Może być dziewucha miziasta a chłopak na opak
 Tak samo jest przecież z charakterami. Może być dziewucha miziasta a chłopak na opak   Ja jutro zabieram się za przemywanie, tylko coś czuję, że to nie będzie łatwe zadanie
 Ja jutro zabieram się za przemywanie, tylko coś czuję, że to nie będzie łatwe zadanie  

Tak samo jest przecież z charakterami. Może być dziewucha miziasta a chłopak na opak
 Tak samo jest przecież z charakterami. Może być dziewucha miziasta a chłopak na opak   Ja jutro zabieram się za przemywanie, tylko coś czuję, że to nie będzie łatwe zadanie
 Ja jutro zabieram się za przemywanie, tylko coś czuję, że to nie będzie łatwe zadanie