Szczurnięte rozrabiaki <3

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa
Numer GG: 41155055

Re: Szczurnięte rozrabiaki <3

Post autor: Szczurniętaaa »

Ogólnie na szczury. Na ''wszystko'' co ich. Na drażniący zapach moczu również. (chociaż według mnie jest on niemalże bezzapachowy u samic) Spokojnie, panny na pewno będą przez całe swoje życie u mnie. Nie oddałabym Ich. Łysole lubię, natomiast moja mama chyba by zawału dostała :D ale poza tym łysole nie mają takiego cudnego futerka. ::) ale równie kochane, nie powiem, że nie :)
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
Za Tęczowym Mostem [*] :[/color] Rico.
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Roksana1999

Post autor: Roksana1999 »

Szczurniętaaa pisze:Ogólnie na szczury. Na ''wszystko'' co ich. Na drażniący zapach moczu również. (chociaż według mnie jest on niemalże bezzapachowy u samic) Spokojnie, panny na pewno będą przez całe swoje życie u mnie. Nie oddałabym Ich. Łysole lubię, natomiast moja mama chyba by zawału dostała :D ale poza tym łysole nie mają takiego cudnego futerka. ::) ale równie kochane, nie powiem, że nie :)
Och jaka szkoda... słodki Rico, pewnie za nim tęsknisz....Ja sobie nie wyobrażam że Steasy kiedyś odejdzie... Nawiązuje się taka więź pomiędzy szczurem a właścicielem że tylko ten kto je posiada, potrafi to zrozumieć...Wielka szkoda że macie uczulenie. :'(
Roksana1999

Odpaliłaś komputer? Czy piszesz z telefonu?
A tak wogule to szczęśliwego nowego roku!!! I szampańskiej zabawy!! :D ;D
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa

Dziękujemy i wzajemnie. ;)
odpaliłam kompa, ale niestety zmywam się na jakiś spacerek. ;)
później się odezwę. :-*
Papa wszystkim. :D
ze mną : Buka :* Migotka :* http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38557 < --- nasz temacik :)
8 szczurzych duszyczek. [*] (Wiara, Nadzieja, Miłość, Przyjaźń, Czas, Walka, Odpowiedzialność, Pamięć...)
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa

Miałam się odezwać, to się odzywam. :) Tylko nie wiem, co mogę napisać. :P
Wiem! Moją mamę coraz bardziej interesują szczury. :D I coraz bardziej się podobają. Dziś na przykład, dosłownie przed chwilą wzięłam Bukolkę na kolana. Jest bardzo spokojna. Siedzi, płaszczy się - kocham takie leniwe kluski. :-* No i mama wzięła ją na ręce i stwierdziła : ''pysiolka to ma przesłodkiego''. Cieszy mnie to bardzo, bo była zawsze dosyć przeciwna szczurom, a teraz coraz bardziej jest za. :)
Nie mogę się doczekać nowego roku i nowej klatki w związku z tym. Uwielbiam urządzać wnętrza. Wtedy mogę się pobawić w projektantkę. ;D Jak klacior już będzie, natychmiast lecę po materiały i będę szyć! 8)
No i oczywiście nie mogę się doczekać laptopa. Nareszcie będę miała gdzie trzymać tonę zdjęć i muzyki. :3 i będę mogła pościągać programy do obróbki zdjęć, bo fotografią bardzo się interesuję. ;)
I oczywiście oby Nowy Rok był lepszy dla wszystkich od tego, który powoli mija. :)
poszukam jakichś fajnych zdjęć na kompie, to może później wrzucę. ;)
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

A tą klatkę to może taką:
Obrazek
W sam raz ;D O0
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa

hihihiihih :D świetna by była. ::) tylko gdzie taką postawić, żeby nikomu nie zawadzała? I co z pieniędzmi? Długów bym sobie narobiła ;D
Xiao, klatka już upatrzona. ;) harleyquinn ma chyba taką samą. :)
Awatar użytkownika
fidusiowa

Post autor: fidusiowa »

xiao-he, czyja to klatka? meeega jest! :D

Współczuję alergii w domu :( . Mój kolega który ma uczulenie chyba na kurz, to jeździ na odczulanie. Chyba jakiś zastrzyk mu dają i ma na jakiś czas spokój. Ale nie wiem czy na taką szczurzą alergię są zastrzyki i pewnie Twój tato nie zgodziłby się na takie ceregiele. Mój by mnie wyśmiał chyba ::)
Za TM: Bazylek, Chrupcio, Franuś, Albercik, Krakersik [*][/b][/color]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38825
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa

też sądzę, że nie zgodziłby się. Bo koszty dojazdu, bo praca przecież, bo kasa za takie zastrzyki...::) na kurz to konieczność takie zastrzyki, bo na prawdę ciężko, bo niestety kurz jest wszędzie. :-X jakoś to będzie. Póki co z tatą pokłócona jestem, więc ani do mnie się nie zbliża, ani do dziewuch. ;D
Roksana1999

Och te kłutnie rodzinne!! Do chwili temu miałam w sylwestra siedzieć w domu... Ale nie!!!! Kumpela o mnie pamiętała i zadzwoniła przed chwilą że na sylwka siedzi w domu i żebym do niej przyjechała na noc. Będzie super ale co z pysieczką? Zostanie sama, ach jaka szkoda, oczywiście będzie siostra (18lat) i brat(11lat) no ale nie będzie mnie... no cóż, chyba przetrwa tą jedną noc, wrócę około 13.00 więc nie będę się niestety tu odzywać.. :( życzę udanej zabawy!!!!!!
Awatar użytkownika
fidusiowa

Post autor: fidusiowa »

Szczęśliwego Nowego Roku Szczurnięta :-*
Samych pociech z ciurków! :)
Za TM: Bazylek, Chrupcio, Franuś, Albercik, Krakersik [*][/b][/color]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38825
Awatar użytkownika
harleyquinn
Numer GG: 1877527

Post autor: harleyquinn »

Szczurniętaaa wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :)
Leoś, Czarek, Enzo oraz Oskar

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=45350
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

bullek pisze:xiao-he, czyja to klatka? meeega jest! :D
Nie wiem, w internecie gdzieś znalazłam :P ale też bym taką chciała *.*
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

xiao, to fundacyjna klatka. ;)

Szczęśliwego Nowego Roku! :-*
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
Szczurniętaaa

Dziękuję dziewczyny, wzajemnie ! :-*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”