chłopak się nadwyręży przecież. i spaceruje mu nad głową a on potem się wiesza na kratach i zaciąga zapaszkami
 chłopak się nadwyręży przecież. i spaceruje mu nad głową a on potem się wiesza na kratach i zaciąga zapaszkami  
Moderator: Junior Moderator

Będą go uwielbiać
 Będą go uwielbiać 
 a reszta tylko powąchała i poszła
 a reszta tylko powąchała i poszła tylko nie wiem, w czym Emil z bratem będą mieszkać, bo Białas co chwilę intensywnie konsumuje kuwetę i nie wiem co z niej zostanie do wtorku
 tylko nie wiem, w czym Emil z bratem będą mieszkać, bo Białas co chwilę intensywnie konsumuje kuwetę i nie wiem co z niej zostanie do wtorku  o, a teraz zjada koszyk. On ma niedobór plastiku we krwi czy co?
 o, a teraz zjada koszyk. On ma niedobór plastiku we krwi czy co?Ja znam tylko z autopsji niedobór prętów we krwi (mój Tosiak) i niedobór polaru we krwi (też Tosiak).Malachit pisze:On ma niedobór plastiku we krwi czy co?

)
 ) nawet nogami przestał powłóczyć. a Gratisika pewnie głodzisz i potem się dziwsz że plastik je, no
 nawet nogami przestał powłóczyć. a Gratisika pewnie głodzisz i potem się dziwsz że plastik je, noPewnie, będzie u mnie miał szkołę życia, w końcu i tak karma mi się kończy...alken pisze:Emil wybudzony feromonami koleżanki która non stop przesiaduje w okolicach jego domostwanawet nogami przestał powłóczyć. a Gratisika pewnie głodzisz i potem się dziwsz że plastik je, no
 a tak serio, to obskrobuje po kawałeczku co jakieś 5cm, próbowałam mu dać smakołyki, żeby się czymś zajął, ale niee
 a tak serio, to obskrobuje po kawałeczku co jakieś 5cm, próbowałam mu dać smakołyki, żeby się czymś zajął, ale niee  chyba próbuje mnie ukarać za to, że się z nim za długo nie chciałam bawić (bo nie jest zbyt delikatny podczas tych zabaw i się obraził, że mu uwagę zwracam). Ale przynajmniej zlazł z tej półki! I nawet poskakał chwilę
 chyba próbuje mnie ukarać za to, że się z nim za długo nie chciałam bawić (bo nie jest zbyt delikatny podczas tych zabaw i się obraził, że mu uwagę zwracam). Ale przynajmniej zlazł z tej półki! I nawet poskakał chwilę 

mam nadzieję, że mu przejdzie, bo go oddam i będzie, że się na nim wyżywałam
 mam nadzieję, że mu przejdzie, bo go oddam i będzie, że się na nim wyżywałam 
 i Zorza mi się sniła, tylko że była chłopcem.
 i Zorza mi się sniła, tylko że była chłopcem. bo tak to cały dzień wczoraj mnie skubał i lizał, jak go głaskałam... ciężko zrozumieć faceta
 bo tak to cały dzień wczoraj mnie skubał i lizał, jak go głaskałam... ciężko zrozumieć faceta