Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Kciuki za Fuksika !
Pysio mu sie wcale nie zmienił:

Nadal jest tak samo śliczny
Ogólnie ma sie nieźle, tylko te łapki. No i chudzielec z niego, choć na zdjęciach tego nie widać, nadrabia futrem.
Zastanawiam sie, czy te łapki to tylko ze względu na niedowład czy to wynik jakiś problemów z sercem/nerkami...

Nadal jest tak samo śliczny

Ogólnie ma sie nieźle, tylko te łapki. No i chudzielec z niego, choć na zdjęciach tego nie widać, nadrabia futrem.
Zastanawiam sie, czy te łapki to tylko ze względu na niedowład czy to wynik jakiś problemów z sercem/nerkami...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
a na serduszko bierze jakies leki?
Nie, nigdy nie miał z nim problemów. Teraz poza lekkim zwolnieniem (co jest chyba normalne w tym wieku), też nie było problemów. Jutro pójdziemy do weta, więc poprosze o dokładne osłuchanie go.merch pisze:a na serduszko bierze jakies leki?
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Kciukam za Fuksika z całych sił
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Biedny Fuksik... Widok albinków mnie ostatnio rozkleja.... 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Jakieś bardzo duże nie są, ale masywne i ciężkieAnka. pisze:A panie FF to naprawde dorodne kobity.

Pozbyłam sie głąbka

Heh fajny widok: wielki facet głaskający malutkiego gołąbka z taką czułością, że sie opisać nie da

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Biedny Fuksik, mocno trzymamy kciuki za jego zdrowie.
O i dobrze, że głąbek znalazł kogoś, kto się nim fachowo i z miłością zajmie. Nie lubię ptaków, ale nie znaczy to, że nie chcę ich dobra.
O i dobrze, że głąbek znalazł kogoś, kto się nim fachowo i z miłością zajmie. Nie lubię ptaków, ale nie znaczy to, że nie chcę ich dobra.
Piękny Fuksior!
No, dobrze, że się udało z gołąbkiem
No, dobrze, że się udało z gołąbkiem

" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Fuksikiem sie wszyscy zachwycają a małą ptaszyną nikt, ładnie, ładnie...
Ja sie nią nadal nie moge nazachwycać. Taki mały, śmieszny oszołomek. Inteligentny ale jednak zlilowany pod pewnymi względami
Ja sie nią nadal nie moge nazachwycać. Taki mały, śmieszny oszołomek. Inteligentny ale jednak zlilowany pod pewnymi względami

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Fajnie że gołobek znalazł swojego opiekuna. One jak malutkie to takie śliczne są.
Ja kiedyś od takiego lekko obrośniętego pisklaka wychowałam gołębia
Ja kiedyś od takiego lekko obrośniętego pisklaka wychowałam gołębia

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Nudziło mi sie, więc szczury były drastycznie budzone, wywlekane z klatki i focone
Za stan zasikanego, zmierzwionego futra nie odpowiadam
Bez Fuksa i Femi bo oni dopiero co byli. Jest za to pozostała 'dwudziestka-jedynka '. Po kilka fotek każdego szczura, nie są pomieszane

Buahaha, limit zdjęć wyczerpany na najbliższy miesiąc

Za stan zasikanego, zmierzwionego futra nie odpowiadam

Bez Fuksa i Femi bo oni dopiero co byli. Jest za to pozostała 'dwudziestka-jedynka '. Po kilka fotek każdego szczura, nie są pomieszane

Buahaha, limit zdjęć wyczerpany na najbliższy miesiąc

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
super foty , ale zeby az na miesiac...
kto to jest ten grubas agut ( piekny zresztą) ?
kto to jest ten grubas agut ( piekny zresztą) ?