Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Filipw
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Filipw »

Biedny fuksik ... ;(
merch

Post autor: merch »

Kciuki za Fuksika !
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Pysio mu sie wcale nie zmienił:
Obrazek Obrazek
Nadal jest tak samo śliczny :)
Ogólnie ma sie nieźle, tylko te łapki. No i chudzielec z niego, choć na zdjęciach tego nie widać, nadrabia futrem.
Zastanawiam sie, czy te łapki to tylko ze względu na niedowład czy to wynik jakiś problemów z sercem/nerkami...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

a na serduszko bierze jakies leki?
Nina
Kontakt:

merch pisze:a na serduszko bierze jakies leki?
Nie, nigdy nie miał z nim problemów. Teraz poza lekkim zwolnieniem (co jest chyba normalne w tym wieku), też nie było problemów. Jutro pójdziemy do weta, więc poprosze o dokładne osłuchanie go.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Izabela

Post autor: Izabela »

Kciukam za Fuksika z całych sił
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Biedny Fuksik... Widok albinków mnie ostatnio rozkleja.... :(
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Ehh, kciuki dla biednego Fuksika :-*

A panie FF to naprawde dorodne kobity.
ObrazekObrazek
Nina
Kontakt:

Anka. pisze:A panie FF to naprawde dorodne kobity.
Jakieś bardzo duże nie są, ale masywne i ciężkie :)

Pozbyłam sie głąbka :) Obok mnie mieszka hodowca gołębi, będzie próbował go dołączać do swojego pocztowego stada, razem z jeszcze jedną sierotką-znajdą :) Mały to nie cukrówka, tylko zwykły miastowy głąbek, takiemu pocztówki nie zrobią krzywdy (cukrówki nie chciał wziąć, jak z nim rozmawiałam w sobote, bo jego gołębie by ją zabiły)
Heh fajny widok: wielki facet głaskający malutkiego gołąbka z taką czułością, że sie opisać nie da :D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Biedny Fuksik, mocno trzymamy kciuki za jego zdrowie.
O i dobrze, że głąbek znalazł kogoś, kto się nim fachowo i z miłością zajmie. Nie lubię ptaków, ale nie znaczy to, że nie chcę ich dobra.
Awatar użytkownika
Ysabell

Post autor: Ysabell »

Piękny Fuksior!
No, dobrze, że się udało z gołąbkiem ;)
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "

;]
Nina
Kontakt:

Fuksikiem sie wszyscy zachwycają a małą ptaszyną nikt, ładnie, ładnie...
Ja sie nią nadal nie moge nazachwycać. Taki mały, śmieszny oszołomek. Inteligentny ale jednak zlilowany pod pewnymi względami :D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
marlena91

Post autor: marlena91 »

Fajnie że gołobek znalazł swojego opiekuna. One jak malutkie to takie śliczne są.
Ja kiedyś od takiego lekko obrośniętego pisklaka wychowałam gołębia
Obrazek
Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Nina
Kontakt:

Nudziło mi sie, więc szczury były drastycznie budzone, wywlekane z klatki i focone :P
Za stan zasikanego, zmierzwionego futra nie odpowiadam :D
Bez Fuksa i Femi bo oni dopiero co byli. Jest za to pozostała 'dwudziestka-jedynka '. Po kilka fotek każdego szczura, nie są pomieszane ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Buahaha, limit zdjęć wyczerpany na najbliższy miesiąc :P
Tupot Małych Stóp
merch

super foty , ale zeby az na miesiac...
kto to jest ten grubas agut ( piekny zresztą) ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”