Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Najbliższy miesiąc ? Chciałabyś!
Wszystkie śliczne, ale Choco...
Wszystkie śliczne, ale Choco...
merch, domyślam sie, że chodzi o to coś z mokrym tyłkiem: 
To Apla
430g wagi na dzisiaj. Troszke jej sie przytyło, to fakt, ale fotki nieco oszukują, nie jest AŻ tak okrągła
Zdjęcia są podpisane na fotosiku
Babliś, no ale ile można? Ponad 100 na miesiąc Wam nie wystarczy?

To Apla

Zdjęcia są podpisane na fotosiku

Babliś, no ale ile można? Ponad 100 na miesiąc Wam nie wystarczy?

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
no o to o to mi chodzilo 

" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
;]
Rzeczywiście na zdjęciu wygląda bardzo krąglutko 

Fajne zdjęcia, wszystkie Twoje ogonki są super 

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e2b ... 8dba1.html śliczne, wszystkie są śliczne. I nie wolno nas tak straszyć ze limit na miesiąc wyczerpany, my sie nie zgadzamy! ot co!
Fuks ma guza.
Wymacałam go 2 dni temu, był maleńki. Dzisiaj jest wielkości bardzo dorodnej czereśni.
Wyrasta z kręgosłupa, w połowie długości ciała, jest strasznie twardy. Identycznie jak u Hima, rośnie też tak samo szybko.
Myśle, że stąd to nagłe puchnięcie łapek i całkowity paraliż.
Jeszcze przed moim wyjazdem nad morze sie pożegnamy...
Strasznie mnie to dobiło... Mój malutki Fuksiczek.
Wymacałam go 2 dni temu, był maleńki. Dzisiaj jest wielkości bardzo dorodnej czereśni.
Wyrasta z kręgosłupa, w połowie długości ciała, jest strasznie twardy. Identycznie jak u Hima, rośnie też tak samo szybko.
Myśle, że stąd to nagłe puchnięcie łapek i całkowity paraliż.
Jeszcze przed moim wyjazdem nad morze sie pożegnamy...
Strasznie mnie to dobiło... Mój malutki Fuksiczek.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Biedny Fuksik. Trzymajcie sie , niestety jesli jest to guz kosci za wiele czasu wam nie zostało
.

merch, wiem, za dużo sie napatrzyłam na Hima z wielkim guzem wyrastającym z biodra. Dlatego uśpie go jeszcze przed wyjazdem (jade 29 czerwca). Aż dziwne, że oba samce, które u nas mieszkały, zachorowały akurat na takie cholerstwo... Już chyba wole gruczolaki
A dopiero co załatwiałam dla niego tymczas na czas mojej nieobecności, bo trzeba go myć, pudrować, smarować, masować łapeczki jak puchną... A ojciec by sie tym nie zajął.
Podobno we wszystkim trzeba widzieć dobre strony. 28 czerwca minęłyby 2 lata jego dobrego życia. Tego po-interwencyjnego, u nas, z jego haremem, z przewalaniem sie z półki na półke i ciągłym jedzeniem różnych pyszności

A dopiero co załatwiałam dla niego tymczas na czas mojej nieobecności, bo trzeba go myć, pudrować, smarować, masować łapeczki jak puchną... A ojciec by sie tym nie zajął.
Podobno we wszystkim trzeba widzieć dobre strony. 28 czerwca minęłyby 2 lata jego dobrego życia. Tego po-interwencyjnego, u nas, z jego haremem, z przewalaniem sie z półki na półke i ciągłym jedzeniem różnych pyszności

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
och
trzymajcie się

" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
;]
;]
- Anka.
- Kontakt:
Przykro, że Fuksika takie świnstwo dopada
Oby mógł żyć jak najdłużej bez bólu...
Odnośnie zdjęć, takie sesje prosimy częściej, najbardziej urzekła mnie Czarna (taka Aspekcikowa), Baya, Frida i Flora, urocze dziewczynki.

Oby mógł żyć jak najdłużej bez bólu...
Odnośnie zdjęć, takie sesje prosimy częściej, najbardziej urzekła mnie Czarna (taka Aspekcikowa), Baya, Frida i Flora, urocze dziewczynki.
Jejku. Fuksik? nie.. Trzymajcie się Ninuś.
i to jest najwazniejsze,28 czerwca minęłyby 2 lata jego dobrego życia. Tego po-interwencyjnego, u nas, z jego haremem, z przewalaniem sie z półki na półke i ciągłym jedzeniem różnych pyszności
ucaluj go od nas w pysia.
http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=22581
Chyba jeszcze do mnie nie dotarło. Znalazłam go 20 minut temu, zimnego i sztywnego. Ze spokojem na pyszczku.
To chyba jednak było serduszko.
Ciesze sie... ciesze sie, że mógł umrzeć w spokoju, w domu.
Chyba jeszcze do mnie nie dotarło. Znalazłam go 20 minut temu, zimnego i sztywnego. Ze spokojem na pyszczku.
To chyba jednak było serduszko.
Ciesze sie... ciesze sie, że mógł umrzeć w spokoju, w domu.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp