Eve, ja durnowata już sprawdziłam, jakie mam połączenie PKP do Ciebie...
Majaki Nocne - doszczurzenie ekstremalne
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Majaki Nocne - Sardynki, czyli relacja z porodu!
Saszenka, nie wiem, ale jedna dawka działa powyżej miesiąca, więc pewnie tłucze wszystko, co się w tym czasie wykluje. Tylko jest niebezpieczny, łatwo przedawkować.

Jak tam mamusia się czuje:)? Wywiązuje się z opieki? Poluj tam z aparatem 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
IHime, pocieszę Cię, że nawet jeśli maluchy czasem są rozwleczone, to niekoniecznie oznacza to, że Płotki, tfu, Sardynki, nie zajmują się nimi dobrze 
 Byłam świadkiem jak 'mamunia' zainteresowana mną stanęła słupka, niepomna wiszących żelków u piersi. Co więcej, tak się zaaferowała, że maluch się rozbujał i potem lotem koszącym przeleciał dobre kilka centymetrów 
Szczurzyce zwykle się ogarniają dość szybko
Czekam na fotorelację
(IHime, jak Ty się wbijasz do Eve, to zróbmy nalot masowy! >D)

Szczurzyce zwykle się ogarniają dość szybko
Czekam na fotorelację
(IHime, jak Ty się wbijasz do Eve, to zróbmy nalot masowy! >D)
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
A aa ! Oczywiście zapraszam 

Żeby teraz Mamuńka dobrze wychowała i Ihime - zakaz rozpieszczenia dzieciaki !

Foty ! FOTY !!

Żeby teraz Mamuńka dobrze wychowała i Ihime - zakaz rozpieszczenia dzieciaki !
Foty ! FOTY !!
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219

Hah  
  ale się teraz będzie u Was działo ! i jak się dobrze na duszę  

Ćwirki i bombardziaki też pojawiły się u mnie po utracie tych najukochanszych, poznałam wtedy jak niesamowitą odżywką potrafią być te małe istotki na zbolałe serce

IHime, przygotuj się na długie godziny ze wzrokiem utkwionym w gniazdo - pierwsze kroki, pierwsze futerka, pierwsze oczki, a potem - nienadążanie wzrokiem

(I niebagatelna rzecz - świadomość, że już czekają na nie super domki
 )
... jejku, aż się rozmarzyłam...
Zdrowia dla młodej mamy i dla klusiątek !
I też czekam niecierpliwie na dalsze relacje (także fotograficzne)

Ćwirki i bombardziaki też pojawiły się u mnie po utracie tych najukochanszych, poznałam wtedy jak niesamowitą odżywką potrafią być te małe istotki na zbolałe serce
IHime, przygotuj się na długie godziny ze wzrokiem utkwionym w gniazdo - pierwsze kroki, pierwsze futerka, pierwsze oczki, a potem - nienadążanie wzrokiem
(I niebagatelna rzecz - świadomość, że już czekają na nie super domki
... jejku, aż się rozmarzyłam...
Zdrowia dla młodej mamy i dla klusiątek !
I też czekam niecierpliwie na dalsze relacje (także fotograficzne)
Przeczytałam z zapartym tchem. Trzymam kciuki za mamę i maluszki, taka ilość nie powinna być dla niej bardzo obciążająca. Mama moich kapturów wykarmiła samodzielnie 16 maleństw, więc Sardynki z 6 też da radę 
Fajnie, że domki już się zgłaszają

Fajnie, że domki już się zgłaszają
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Sardynki jest niezłą artystką, albo to był wyjątkowo długi poród, albo gdzieś zbunkrowała wcześniej część maluchów, bo teraz jest ich dziewięć!

Więcej radości 

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 

O masz ją, skubana...
No, ale teraz na 100% trafi się dwóch chłopców

No, ale teraz na 100% trafi się dwóch chłopców
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Zespołu tanecznego przybywa, ale Sardynki na pewno wszystko ogarnie i znakomicie pokieruje  

Trochę się martwię, jak to będzie z adopcjami takiej zgrai i w ogóle, ale decyzja się podjęła. 
Maluchy mają ładne mleczne półksiężyce, ale Sardynki się wkurza, kiedy się zagląda do gniazda. Zrobiłam tylko 4 szybkie zdjęcia, Sardynki zasłania maluchy własnym ciałem i jest bardzo niezadowolona, że jej wszystko rozgrzebałam.

Maluchy mają ładne mleczne półksiężyce, ale Sardynki się wkurza, kiedy się zagląda do gniazda. Zrobiłam tylko 4 szybkie zdjęcia, Sardynki zasłania maluchy własnym ciałem i jest bardzo niezadowolona, że jej wszystko rozgrzebałam.
Re: Majaki Nocne - 9 sardynkowych żelków
Już są cudowne i słodkie *.* Napatrzyć się nie mogę 
 Śliczne cudeńka! A jak przystało na mamusię, chroni swoje maleństwa 

Za Tęczowym Mostkiem Szczurcie: Fobi i Irka [*] [*] Chomiczki: kolejno cztery Kubusie [*] [*] [*] [*]

IHime, aż będę musiała dorwać się do tego tomu Pratchetta, w którym są Sardynki, bo wstyd przyznać, że mi umknął i jeszcze nie czytałam...
Mama młoda, ale poradzi sobie, skoro niezadowolona z rozgrzebywania to znak, że powoli się ogarnia
I ja tak cicho, nieśmiało, też bym wstępnie na dziewuszkę się pisała... nadal biję się z myślami, ale no ale...

Mama młoda, ale poradzi sobie, skoro niezadowolona z rozgrzebywania to znak, że powoli się ogarnia
I ja tak cicho, nieśmiało, też bym wstępnie na dziewuszkę się pisała... nadal biję się z myślami, ale no ale...
Wyszukiwarka nie gryzie

Piękne Małe Krewetki !  

Ihime ..bo generalnie 6 łatwo pomylić z 9
Malachit nie wahaj się - Ihime planuje tournee po Polsce

Ihime ..bo generalnie 6 łatwo pomylić z 9
Malachit nie wahaj się - Ihime planuje tournee po Polsce
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..

Malachit, szukaj drugiego wydania, w tłumaczeniu Cholewy "Zadziwiający Maurycy i jego Edukowane Gryzonie" albo w oryginale. Pierwsze wydanie w tłumaczeniu Malinowskiej-Grupińskej (pod nieco innym tytułem Zadziwiający Maurycy i jego Uczone Szczury") może Cię co najwyżej zniechęcić.  
Z tym tournee się jeszcze nie rozpędzam, finanse ledwo dyszą, ale jakbym wiozła połowę żelków w jednym kierunku...

Z tym tournee się jeszcze nie rozpędzam, finanse ledwo dyszą, ale jakbym wiozła połowę żelków w jednym kierunku...