Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

an, sachma, nie wiem o co chodzi ale ode mnie też poproszę... 
Terraryści + szczury? Nigdy tego nie zrozumiem...

Terraryści + szczury? Nigdy tego nie zrozumiem...
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

Juni i reszta, prosze, na razie nie wnikajcie, jak sie wszystko wyjasni wierzcie mi..dowiecie sie...
Na razie zostawmy ten temat dobrze?..

Na razie zostawmy ten temat dobrze?..
tak, ja tez nie powinnam o tym pisac, poki nic nie wiemy na 100%, ale musialam sie wyzalic :/

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz

boli  :sad2: boli strasznie.
Od tygodnia umieram z bolu, boli mnie pod zebrem po prawej stronie. aUUUUaaa :sad2:

Od tygodnia umieram z bolu, boli mnie pod zebrem po prawej stronie. aUUUUaaa :sad2:
satanka666, co się stao?  
edit:/sory, nie doczytałam

edit:/sory, nie doczytałam

Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2006 8:37 pm przez mazoq, łącznie zmieniany 1 raz.

nic nie robie... zwijam sie z bolu.
czemu w anoreksje? :?

czemu w anoreksje? :?
- 
				AmericanIdiot
mam doła...
Teraz mi minimalnie przeszło.
Miałam doła znowu z powodu pewnej... osoby. Chłopaka...
Kurde, czemu?

Teraz mi minimalnie przeszło.
Miałam doła znowu z powodu pewnej... osoby. Chłopaka...
Kurde, czemu?
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
AmericanIdiot,  :przytul: 
"Faceci to podgatunek niewarty łez"! A przynajmniej większość facetów...

"Faceci to podgatunek niewarty łez"! A przynajmniej większość facetów...
Dyrekcja ZOO ogłasza:

kurde mama odkryla ze szczur pogryzl posciel nowa, powiedziala ze jak jutro zobaczy ze cos ppogryzl to moge sie z nim pozegnac  boje sie co ona zrobi, wypusci go na dwor czy co
 boje sie co ona zrobi, wypusci go na dwor czy co  

boje sie co ona zrobi, wypusci go na dwor czy co
 boje sie co ona zrobi, wypusci go na dwor czy co  - 
				AmericanIdiot
Ja nie płacze. Poprostu mam doła... Tak jak zwykle: "jestem głupia, brzydka i nic nie warta" 
Filip11, ja tak miałam taką sytuacje tyle że to był syf w pokoju.
Może po prostu pilnuj szczura? Innego wyjscia nie widze.
I raczej nie zastanawiaj się i nie próbuj sprawdzic co mama zrobi z kluchą. Rodzice to nieobliczalne istoty, jak wszyscy :roll:

Filip11, ja tak miałam taką sytuacje tyle że to był syf w pokoju.
Może po prostu pilnuj szczura? Innego wyjscia nie widze.
I raczej nie zastanawiaj się i nie próbuj sprawdzic co mama zrobi z kluchą. Rodzice to nieobliczalne istoty, jak wszyscy :roll:
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 

AmericanIdiot,  whuu mam chyba szczescie,mama nic nie znalazla(i oby nie znalazla)  :hyhy: no nic kluche musze nauczyc ze wiekszosc czasu moze na biurku spedzac(wczoraj chyba z 1 h spala), ale i tak ja czasem puszczam po pokoju jak na nia mam oko.

Ostatnio zmieniony pn lis 13, 2006 2:14 pm przez Filip11, łącznie zmieniany 1 raz.

Charlie wczoraj naderwała sobie pazurek... zaczepiła się włażąc do domku (za który służy jej transporterek) i zawisła na nim. jak ona piszczała, jak się wiła. kiedy jej podstawiłam rękę, to się sama już wygrzebała, ale jednak zrobiła sobie krzywdę. dlaczego nie mogę siedzieć z nią w tej cholernej klatce i pilnować, żeby sobie nic nie zrobiła?!
jaka ja jestem głupia :sad2: to przez to, że dostała transporterek w ramach domku... :sciana2:
a moja siostra pojechała dzisiaj do krewnych, a od nich prosto na lotnisko i do Irlandii... i do kogo ja teraz będę te swoje idiotyczne monologi wypuszczać?! buuu :sad3:

jaka ja jestem głupia :sad2: to przez to, że dostała transporterek w ramach domku... :sciana2:
a moja siostra pojechała dzisiaj do krewnych, a od nich prosto na lotnisko i do Irlandii... i do kogo ja teraz będę te swoje idiotyczne monologi wypuszczać?! buuu :sad3:
Quod me nutrit me destruit.

Kagero, do mnie, do mniee.... I do reszty sióstr nieporadnych życiowo  :jezor2:

Dyrekcja ZOO ogłasza:

oj, nieporadne życiowo, a przynajmniej ja... - to owszeeeem ;-(

Quod me nutrit me destruit.