Głuptas z niej straszny
 adhd identyczne jak wtedy, gdy miała 3 miesiące... no dobra - gorsze
 adhd identyczne jak wtedy, gdy miała 3 miesiące... no dobra - gorsze  Ale piekielnie inteligentne z niej stworzenie
  Ale piekielnie inteligentne z niej stworzenie  Ostatnio ucze ją robić piruety bo już mi brakuje pomysłów na komendy xD Zaczyna nam wychodzić
 Ostatnio ucze ją robić piruety bo już mi brakuje pomysłów na komendy xD Zaczyna nam wychodzić 
Moderator: Junior Moderator

adhd identyczne jak wtedy, gdy miała 3 miesiące... no dobra - gorsze
 adhd identyczne jak wtedy, gdy miała 3 miesiące... no dobra - gorsze  Ale piekielnie inteligentne z niej stworzenie
  Ale piekielnie inteligentne z niej stworzenie  Ostatnio ucze ją robić piruety bo już mi brakuje pomysłów na komendy xD Zaczyna nam wychodzić
 Ostatnio ucze ją robić piruety bo już mi brakuje pomysłów na komendy xD Zaczyna nam wychodzić 
 :)
:) Mam jakiś czas u siebie 4-miesięcznego szczeniaczka, jest mojej siostry, ale na święta przyjechał. Nie mam żadnego weta czynnego obecnie [szukam dalej], a pieskowi napuchły potwornie oczy i cały pyszczek.. Nie wiem co to może być, jak temu zaradzić i czy to groźne. Tak więc proszę Was o pomoc.
 Mam jakiś czas u siebie 4-miesięcznego szczeniaczka, jest mojej siostry, ale na święta przyjechał. Nie mam żadnego weta czynnego obecnie [szukam dalej], a pieskowi napuchły potwornie oczy i cały pyszczek.. Nie wiem co to może być, jak temu zaradzić i czy to groźne. Tak więc proszę Was o pomoc.

Sweeeet...Carmenu$ pisze: Moja jamniczka urodziła 3 szczeniaczki słodkie były... wszystkie srzedane i trafily do wspaniałych domków