o to teraz ja bede mogla se domagac fotsłodziaki straszne
Dzieciaczki CELI z Merchowego Pola i ALEXA Chili Lili już są
Moderator: Junior Moderator
Re: Dzieciaczki CELI z Merchowego Pola i ALEXA Chili Lili już są
Foty będę robić dzisiaj wieczorem i jutro i w czwartek a w piątek wstawię 
Maluchy są już u mnie
Toć to istne diabło-szatany
Energia ich rozpiera, ale po chwilce kładą się słodko spać 
Dzisiaj było poranne ważenie:
Don Ciastek vel Mały Pudzian 133g (!!)
Donatello 130g
Degas 120g
Donek i Deguś zapoznali się dzisiaj z tatą i wujkiem. Z początku nie było żadnego zainteresowania maluchami ze strony Alexa i Szaraka. Większym zainteresowaniem cieszyła się moja ręka a dokładniej to abym tą ręka drapała
Mały agoutek z wielką rezerwą podchodził do taty, natomiast himek znalazł świetną zabawę polegającą na odbijaniu sie od taty
Podbiegał - łup w Alexa i ucieczka. BOSKO!!
Kilka zdjęć (nie da zrobić lepszych
):

Dzisiaj było poranne ważenie:
Don Ciastek vel Mały Pudzian 133g (!!)
Donatello 130g
Degas 120g
Donek i Deguś zapoznali się dzisiaj z tatą i wujkiem. Z początku nie było żadnego zainteresowania maluchami ze strony Alexa i Szaraka. Większym zainteresowaniem cieszyła się moja ręka a dokładniej to abym tą ręka drapała
Kilka zdjęć (nie da zrobić lepszych

A ktory to ktory, bo ja zapomnialam 
Nie wiem czy moge wyrazic swoje zdanie ale co tam : mi tez sie podobaja
A tak nawiasem mowiac, to tu chyba Kasiek nie masz swojego tematu o stadzie o !:
A dzis maluchy koncza 5 tydzien
Nie wiem czy moge wyrazic swoje zdanie ale co tam : mi tez sie podobaja
A tak nawiasem mowiac, to tu chyba Kasiek nie masz swojego tematu o stadzie o !:
A dzis maluchy koncza 5 tydzien
To ja dziś bez fotek ale napiszę tylko, że Dream jest odważniejszy od Duxa. Interesuje się moją ręką, podgryza i wchodzi. Natomiast Dux spiernicza do brata 
O! to ja jestem zdziwiona, bo himki standardki zachowywaly sie przyzwoicie, najwieksze zakapiory to agut Kasiek zaraz potem czarnuch odmiennej no i własnie velvetki , ale z tego co ja obserwuje charakterki sie zmieniaja, nie zawsze te najodwazniejsze w dziecinstwie takie zostaja i odwrotnie.
Wszystko się może zmienić
Na razie są w nowym otoczeniu i się jeszcze muszą przyzwyczaić. Moja matka mnie dziś zaskoczyła, bo poinformowała mnie, że była w odwiedzinach u szkrabów, a ona jest ogólnie antyszczurowa. Jak tylko będę miała więcej fotek to wstawię 
Wiem wiem...nie mam, ale chyba na razie nie będę nic zakładaćmerch pisze:
Agoutek pierwszego dnia dawał czadu, a teraz zrobiło się z niego małe, biedne bobo, leci do pańci bo pańcia przecież obroni. Natomiast himek to mega odważniak. Wskakuje na Alexa i nic sobie nie robi, że tatko z nim kopuluje (o kurka...deprawacja nieletnich
Zdjęcia postaram się zrobić jak tylko dorwę jakieś baterie hihi
Śliczności.
Trzymam kciuki za oswajanie, ale widzę idzie w jak najlepszym kierunku. I za łączenie także. 
Khihihi rodzenstwo
Moj Don Ciasteczkowy potwór wczoraj odwaznie buszowal po kanapie, ale zdecydowanie lepiej mu bylo pod wlosami
Slodziak
Moj Don Ciasteczkowy potwór wczoraj odwaznie buszowal po kanapie, ale zdecydowanie lepiej mu bylo pod wlosami
Slodziak
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
O'o
a moje osiem łapek i dwia ponoć wielce dożarte pycholki, jeszcze kawał drogi od Krakowa
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/63c ... 02c00.html - co za minka! nie pozwoliłabym mu mieszać ogonkiem mojej herbaty z obawy przed cukrzycą 
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Limba Jak Ci ładnie z tym ciastkiem , pasuje do koloru wlosow i w ogole.
No i jaki wytrenowany w siedzeniu na ramieniu.

No i jaki wytrenowany w siedzeniu na ramieniu.
Pewnie ze wytrenowany
No ladnemu to ladnie we..hmmm ze szczurem tez
A ta w ogole to on jest twarzowy
Wasnie potwor maly buszuje po kanapie, rozkreca sie dziecie
I jeszcze kilka

Molestowanie szczura

A ta w ogole to on jest twarzowy
Wasnie potwor maly buszuje po kanapie, rozkreca sie dziecie
I jeszcze kilka

Molestowanie szczura