Moje maleństwa

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Re: Moje maleństwa

Post autor: klauduska »

nie widać tego, ale tam ich 4. w tym sputniku było [tyle, że Dumbol leżał na samym dnie, widocznie wygodna z niego poduszka ;)]
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

A co, przecież ktoś musi im tyłki grzać, nie ? :P
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

:P
Dumbol to moja pierdółka jest. ruchać się daje [sam nawet prowokuje ;P] i jeszcze robią sobie z niego legowisko ;)
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Tzw. ciota stadowa ;D . W każdym musi być choć jedna :P
ilona1

Post autor: ilona1 »

Podobno lenistwo nie popłaca ;) , a tu proszę :o :D Pańcia się wyleniła, znaczy odpoczęła porządnie (miałam na myśli) ;) to jaki od razu napływ ochoty do pracy, jaka foto-filmowa twórczość radosna nam się objawiła :o ;D

A pynio Tycika wyglądający ze sputnika jest "de best" ;D ;)

Ale "mój" Haszunio jest cudny i słodziuchny i najbardziej podoba mi się wersja spania na "małego księcia" czyli "szczura połkniętego przez węża z niebieskiego kocyka" ;) :D tak coś bredzę chyba troszkę :P . Ale jestem zauroczona ::) A jaki wielkoludny się stał przez ten miesiąc z ogonkiem :o :D A jaka z niego gwiazda filmowa, chociaż chyba lepszy byłby z niego reżyser... ;) Zdaje się że próbował Pańci wytłumaczyć jak prawidłowo trzymać kamerkę i kadrować ujęcia ;) :D Ciekawski z niego wścibiwąsik :D

Miziam i czochram serdecznie wszystkich Twoich Facetów i tych dwóch Jordanowych też :-* .
PS. Prosiem o kolejne odcinki "Szczurzego klanu" ;) :D
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Jakie masz urocze szczuraski! W końcu zajrzałam do Ciebie. Tak sobie myślę, że zrobienie sesji fotograficznej szczurom z ADHD graniczy z cudem LOL Ale i tak jesteś twardzielka, bo się nie poddajesz. Skomplikowane kompozycje i rekwizyty jak przystało na kulturoznawstwo ;) Słodko, naprawdę...
A sputnika szczerze zazdroszczę, może podkradnę pomysł ;) Wymiziaj wszystkie ode mnie :-*
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

ilona, twój Hasz się coraz większa przylepa robi :D <3

a teraz porcja nowych fotek :D
zaspany Haszyk, który zdobył nowe przezwisko Synuś-Haszynuś [:P]:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek nie wiem jak mu jest wygodnie tak spać na głowie, ale widocznie jakośtam jest :P
ObrazekObrazek chwile czułości z pancią :D
Obrazek <3

Tycik:
ObrazekObrazek ja cała zasmarkana znowu a Tycinek postanowił sobie zrobić legowisko w pudełku chusteczek..
ObrazekObrazekObrazekObrazek moje zwinięta w bluzie kuleczka [i te wielkie różowe jajca rażące w oczy ;)]
Obrazek leniuch jeden wyciągnięty nawet się nie podniósł, żeby sałatę normalnie jeść :P

Tie:
ObrazekObrazek proszę jakiego mam czytelnika w domu ;)
Obrazek

Dumbol aka Dumbolinek aka Pierdoła:
Obrazek

Mniam mniam, ale pyszny rumianek pancia pije:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Agatow

Chyba musisz polować całymi dniami na ziewy i inne cudne mordki ;) Kurcze, moje są podejrzliwe ale może się przyzwyczają. Gratuluję imion dla szczurów, masz głowę do tego >:D
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
lovekrove

Post autor: lovekrove »

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
Newbie

Post autor: Newbie »

tak, nie napisałam wcześniej, ale... przecież to takie słodziaki że aż słów brak :D
Obrazek
Awatar użytkownika
furburger

Post autor: furburger »

uwielbiam zdjęcia ziewów :D
mi udało się zrobić jedno zdjęcie ale jest strasznie zamazane :(
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

mi się w ciągu 2 dni udało aż 3. panów z ziewami złapać :D

panowie dziękują za pochwały :D

dzisiaj byłam świadkiem MEGA kłótni między Tiem a Haszem. Tie potwornie nastroszony rzucał się z wrzaskiem i kopami na Hasza i po każdym rozdzieleniu za sekundę wracał na pole bitwy. Po chwili już spali koło siebie.. gupki, no po prostu gupki :P!
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

od 3h nie mogę znaleźć Dumbola.
panika mnie zżera jak cholera.
nie mam zielonego pojęcia, gdzie on może być. szukałam go z koleżanką, która się dzisiaj wprowadziła, chyba już wszędzie, a jego nie ma!
nie przyszedł na obiad, co wydało mi się dziwne, ale wiem, że to tchórz i stwierdziłam, że się schował, bo nowy zapach poczuł.
wyjść nie mógł z mieszkania to na pewno, ale w którym pomieszczeniu jest, to nie mam pojęcia. [do wyboru: kuchnia, mój pokój, przedpokój, łazienka, pokój Klary]
serio on mnie doprowadzi do zawału kiedyś!
po kompletnie bezowocnych poszukiwaniach zostawiłyśmy obie tylko przymknięte drzwi i ja serka kawałek przy klatce i liczę, że wyjdzie wreszcie z kryjówki w nocy.

ps. kto chce dumbo russian blue kaptura? ;)
żart ofc, jak się znajdzie, to pewnie go zacałuję. i dostanie po nosie ;)

ps2. swoją drogą, to chciałabym wiedzieć, gdzie on sobie taką "genialną" kryjówkę znalazł..
Awatar użytkownika
Agatow

Mam nadzieję, że się znalazł. Mój Pasztet też się kiedyś zaszył tzn zaklinował za szafą lol A Zuzia się przestraszyła i nie chciała wyjść z kryjówki przez kilka godzin... a kiedyś wlazła do szafy i też znaleźliśmy ją po paru godzinach. Mam nadzieję, że wylazł w nocy i że mogłaś spać. Daj znać co z dumbolkiem... może się skusił na ser he he >:D
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

znalazł się?

zdjęcia boskie!
http://img141.imageshack.us/i/p2280020.jpg/ jaki ziew genialny! :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”