Moje maleństwa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje maleństwa
nie widać tego, ale tam ich 4. w tym sputniku było [tyle, że Dumbol leżał na samym dnie, widocznie wygodna z niego poduszka
]

A co, przecież ktoś musi im tyłki grzać, nie ? 

Dumbol to moja pierdółka jest. ruchać się daje [sam nawet prowokuje ;P] i jeszcze robią sobie z niego legowisko

Tzw. ciota stadowa
. W każdym musi być choć jedna 

Podobno lenistwo nie popłaca
, a tu proszę
Pańcia się wyleniła, znaczy odpoczęła porządnie (miałam na myśli)
to jaki od razu napływ ochoty do pracy, jaka foto-filmowa twórczość radosna nam się objawiła
A pynio Tycika wyglądający ze sputnika jest "de best"
Ale "mój" Haszunio jest cudny i słodziuchny i najbardziej podoba mi się wersja spania na "małego księcia" czyli "szczura połkniętego przez węża z niebieskiego kocyka"
tak coś bredzę chyba troszkę
. Ale jestem zauroczona
A jaki wielkoludny się stał przez ten miesiąc z ogonkiem
A jaka z niego gwiazda filmowa, chociaż chyba lepszy byłby z niego reżyser...
Zdaje się że próbował Pańci wytłumaczyć jak prawidłowo trzymać kamerkę i kadrować ujęcia
Ciekawski z niego wścibiwąsik
Miziam i czochram serdecznie wszystkich Twoich Facetów i tych dwóch Jordanowych też
.
PS. Prosiem o kolejne odcinki "Szczurzego klanu"

A pynio Tycika wyglądający ze sputnika jest "de best"

Ale "mój" Haszunio jest cudny i słodziuchny i najbardziej podoba mi się wersja spania na "małego księcia" czyli "szczura połkniętego przez węża z niebieskiego kocyka"

Miziam i czochram serdecznie wszystkich Twoich Facetów i tych dwóch Jordanowych też

PS. Prosiem o kolejne odcinki "Szczurzego klanu"

Jakie masz urocze szczuraski! W końcu zajrzałam do Ciebie. Tak sobie myślę, że zrobienie sesji fotograficznej szczurom z ADHD graniczy z cudem LOL Ale i tak jesteś twardzielka, bo się nie poddajesz. Skomplikowane kompozycje i rekwizyty jak przystało na kulturoznawstwo
Słodko, naprawdę...
A sputnika szczerze zazdroszczę, może podkradnę pomysł
Wymiziaj wszystkie ode mnie 

A sputnika szczerze zazdroszczę, może podkradnę pomysł

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
ilona, twój Hasz się coraz większa przylepa robi
<3
a teraz porcja nowych fotek
zaspany Haszyk, który zdobył nowe przezwisko Synuś-Haszynuś [:P]:

nie wiem jak mu jest wygodnie tak spać na głowie, ale widocznie jakośtam jest 

chwile czułości z pancią 
<3
Tycik:

ja cała zasmarkana znowu a Tycinek postanowił sobie zrobić legowisko w pudełku chusteczek..

moje zwinięta w bluzie kuleczka [i te wielkie różowe jajca rażące w oczy
]
leniuch jeden wyciągnięty nawet się nie podniósł, żeby sałatę normalnie jeść 
Tie:

proszę jakiego mam czytelnika w domu 

Dumbol aka Dumbolinek aka Pierdoła:

Mniam mniam, ale pyszny rumianek pancia pije:

a teraz porcja nowych fotek

zaspany Haszyk, który zdobył nowe przezwisko Synuś-Haszynuś [:P]:

Tycik:

Tie:

Dumbol aka Dumbolinek aka Pierdoła:

Mniam mniam, ale pyszny rumianek pancia pije:

Chyba musisz polować całymi dniami na ziewy i inne cudne mordki
Kurcze, moje są podejrzliwe ale może się przyzwyczają. Gratuluję imion dla szczurów, masz głowę do tego 

za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]
uwielbiam zdjęcia ziewów
mi udało się zrobić jedno zdjęcie ale jest strasznie zamazane

mi udało się zrobić jedno zdjęcie ale jest strasznie zamazane

Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]

mi się w ciągu 2 dni udało aż 3. panów z ziewami złapać 
panowie dziękują za pochwały
dzisiaj byłam świadkiem MEGA kłótni między Tiem a Haszem. Tie potwornie nastroszony rzucał się z wrzaskiem i kopami na Hasza i po każdym rozdzieleniu za sekundę wracał na pole bitwy. Po chwili już spali koło siebie.. gupki, no po prostu gupki
!

panowie dziękują za pochwały

dzisiaj byłam świadkiem MEGA kłótni między Tiem a Haszem. Tie potwornie nastroszony rzucał się z wrzaskiem i kopami na Hasza i po każdym rozdzieleniu za sekundę wracał na pole bitwy. Po chwili już spali koło siebie.. gupki, no po prostu gupki

od 3h nie mogę znaleźć Dumbola.
panika mnie zżera jak cholera.
nie mam zielonego pojęcia, gdzie on może być. szukałam go z koleżanką, która się dzisiaj wprowadziła, chyba już wszędzie, a jego nie ma!
nie przyszedł na obiad, co wydało mi się dziwne, ale wiem, że to tchórz i stwierdziłam, że się schował, bo nowy zapach poczuł.
wyjść nie mógł z mieszkania to na pewno, ale w którym pomieszczeniu jest, to nie mam pojęcia. [do wyboru: kuchnia, mój pokój, przedpokój, łazienka, pokój Klary]
serio on mnie doprowadzi do zawału kiedyś!
po kompletnie bezowocnych poszukiwaniach zostawiłyśmy obie tylko przymknięte drzwi i ja serka kawałek przy klatce i liczę, że wyjdzie wreszcie z kryjówki w nocy.
ps. kto chce dumbo russian blue kaptura?
żart ofc, jak się znajdzie, to pewnie go zacałuję. i dostanie po nosie
ps2. swoją drogą, to chciałabym wiedzieć, gdzie on sobie taką "genialną" kryjówkę znalazł..
panika mnie zżera jak cholera.
nie mam zielonego pojęcia, gdzie on może być. szukałam go z koleżanką, która się dzisiaj wprowadziła, chyba już wszędzie, a jego nie ma!
nie przyszedł na obiad, co wydało mi się dziwne, ale wiem, że to tchórz i stwierdziłam, że się schował, bo nowy zapach poczuł.
wyjść nie mógł z mieszkania to na pewno, ale w którym pomieszczeniu jest, to nie mam pojęcia. [do wyboru: kuchnia, mój pokój, przedpokój, łazienka, pokój Klary]
serio on mnie doprowadzi do zawału kiedyś!
po kompletnie bezowocnych poszukiwaniach zostawiłyśmy obie tylko przymknięte drzwi i ja serka kawałek przy klatce i liczę, że wyjdzie wreszcie z kryjówki w nocy.
ps. kto chce dumbo russian blue kaptura?

żart ofc, jak się znajdzie, to pewnie go zacałuję. i dostanie po nosie

ps2. swoją drogą, to chciałabym wiedzieć, gdzie on sobie taką "genialną" kryjówkę znalazł..
Mam nadzieję, że się znalazł. Mój Pasztet też się kiedyś zaszył tzn zaklinował za szafą lol A Zuzia się przestraszyła i nie chciała wyjść z kryjówki przez kilka godzin... a kiedyś wlazła do szafy i też znaleźliśmy ją po paru godzinach. Mam nadzieję, że wylazł w nocy i że mogłaś spać. Daj znać co z dumbolkiem... może się skusił na ser he he 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/