To teraz jestem naforumową kopaczką tyłków ?
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
<kop_w_tyłek_krejzoolki>
- Krejzoolek
- Krejzoolek
Jeju co taka cisza.?!
Weźcie coś piszczcie bo zasnę.. w sumie i tak powoli lece zrobic matme i to wypracowanie.
Weźcie coś piszczcie bo zasnę.. w sumie i tak powoli lece zrobic matme i to wypracowanie.
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
No ja też, hahaLaCoka pisze:Ja wstaję codziennie o 5:30ogonowa pisze:składam jutro cv na ministra finansów ;>. mam nadzieję, że mnie pani premier przyjmie.
dzisiaj specjalnie wstałam o 6.45 żeby napisać zad dom na biologię.. a tu się okazało, że zadanie na za tydzień O.oczasami o 6
Jeeej jak ja kocham jesień
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Alken, masz tak samo na nazwisko, jak ten mój zboczony facet z anglika
.
Dzisiaj na dodatkowym angielskim, taki jeden chłopak (chodzę z nim na englisha miesiąc, a nie wiem nawet jak się nazywa
) mówił właśnie, że ten facet jakieś zboczone teksty puszcza do dziewczyn. U nas w sumie do każdego
. Zapytam czy wie o co chodzi
.
Ja zwykle wstaję o 7:15. Dzisiaj tak okazjonalnie, bo zadania tego bym nie odrobiła w szkole, internet niezbędny
.
Dzisiaj na dodatkowym angielskim, taki jeden chłopak (chodzę z nim na englisha miesiąc, a nie wiem nawet jak się nazywa
Ja zwykle wstaję o 7:15. Dzisiaj tak okazjonalnie, bo zadania tego bym nie odrobiła w szkole, internet niezbędny
(chyba) nie jestem spokrewniona z tym indywiduum 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
wysłałam totka,trzymajcie kciuki co? jest nowa gra i zamierzenie mam-wygrać
wybiera się 12 z 24 i jak trafisz wszystkie to wygrywasz 500 tys euro i co zabawne jak nie trafisz żadnej tez wygrywasz te 500 tys
za 11 jest 5 tys a za mniej to już grosze ze tak powiem nie warte uwagi
10-25e 9-10e i 8-4e
no wiec ja dzisiaj wygrywam ale potrzebuje co najmniej 12 kciuków
wybiera się 12 z 24 i jak trafisz wszystkie to wygrywasz 500 tys euro i co zabawne jak nie trafisz żadnej tez wygrywasz te 500 tys
za 11 jest 5 tys a za mniej to już grosze ze tak powiem nie warte uwagi
no wiec ja dzisiaj wygrywam ale potrzebuje co najmniej 12 kciuków
Trzymam!
(I liczę na moją 1/12 nagrody)
(I liczę na moją 1/12 nagrody)
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
no dobra jak wygram 500 tys to pierwsze 12 osób które się zgłosi tutaj ze trzyma kciuki do godziny 22:00 dostaje po tysiaku w euro
o 1/12 nawet nie myślcie
za skąpa jestem
ale dzięki Asmena za sugestie w końcu kciuki pomagają jak wiemy i trzeba to wynagrodzić w razie wygranej
o 1/12 nawet nie myślcie
ale dzięki Asmena za sugestie w końcu kciuki pomagają jak wiemy i trzeba to wynagrodzić w razie wygranej
Mądra Martusia z racji , że bolał ją zob wzieła sobie Pyralgine na ból. Nastepnie, gdy efekt był nikły wzięłam ketanol duo (pierwszy raz w zyciu), po 2h godzinach wzielam drugi, nie czytajac oczywiscie wczesniej ulotki i... przedawkowałam
Czuje sie okropnie, jestem osłabiona, senna, wymiotuje, a ząb jak bolał tak boli...
Czuje sie okropnie, jestem osłabiona, senna, wymiotuje, a ząb jak bolał tak boli...

to ja też trzymam 
Ja trzymam również 
no dawać ludziska trzymać więcej kciuków
dzięki dziewczyny,ee jak się nie zgłosi 12 osób to trzymajcie podwójnie, co?
dzięki dziewczyny,ee jak się nie zgłosi 12 osób to trzymajcie podwójnie, co?
Jasne
Moja mama też trzyma muahahaha
Moja mama też trzyma muahahaha