NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: DZIEWIĘCIU WSPANIAŁYCH i WSPANIAŁY MĄŻ!
Cudny maluszek! 

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
- StasiMalgosia
Wyjątkowo fotogeniczny z niego dzieciak,
dobrze że się tak szybko zaprzyjaźnił z młodzieżą oby dalej szło równie łatwo.
Proszę wycałować brzuszysko od babci

Proszę wycałować brzuszysko od babci

Piękny dzieciaczek Nietoperku
. Wymiziaj wszystkie 

och fe, jaki brzydki, uszy ma za duże i futerko ma zbyt błyszczące i miękkie i w ogóle jakiś taki wielki 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
No właśnie, obrzydliwiec
Pewnie Ci się nie podoba, oddaj mi 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
zazdrość to grzech więc czas iść do spowiedzi.... CUDO,CUDO,CUDO 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
śliczności!
Moje Kochane Gryzonie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=24153
-
- Kontakt:
Mały Indiana to chyba prawdziwy Indiana Jones - zdobywca przygód...
Dziś było łączenie ze starszyzną od rana.Ze Zgredkiem,Bazylem i niebieskim Frodusiem agresorem...Byli zaspani,olali małego,nawet poszli razem spać...
Później była kabina prysznicowa - ok,łóżko - prawie ok.
Ale teraz...
Już razem w klatce docelowej i normalnie wszystko aż się trzęsie...No bo młodziak zamiast chować się po kątach,szaleje jak wariat,zaczepia wszystko i wszystkich
Bercik,Angel i Otiś kręćka dostali i w dzikich gonitwach demolują mi klatkę i żwirek pod sufit wyrzucają...
Apsik i Zgredek zachowują się tak,jakby nigdy nic się nie zmieniło i ta mała popierdółka od zawsze tu była... ;)Aczkolwiek Zgredek pomimo,iż toleruje,to jednak trzyma się na dystans.
Bazyl mocno pobudzony,gania małego po klatce (tylko ciężko mu nadążyć... ::)Cóż,grawitacja swoje robi!
)
Jak już go złapie,to powala na plecy jednym dmuchnięciem,by pokazać,kto tu rządzi
Fuczy i tupie tylnymi łapami,ale w sposób raczej pokazowy,a nie agresywny,choć pod kontrolą mam ich cały czas obok.
Niebieski standardowo,za złe zachowanie,burdy i rozróby w miejscu publicznym,ponadto za napaść z bronią w ręku na małe dziecko i zakłócanie furretowego spokoju po godzinie 22,dostał nakaz eksmisji do karceru.
Mała aktualizacja...Bazyl dołączył do Froda za brutalne gryzienie ofiary w tyłek...
I spokój i cisza...

Dziś było łączenie ze starszyzną od rana.Ze Zgredkiem,Bazylem i niebieskim Frodusiem agresorem...Byli zaspani,olali małego,nawet poszli razem spać...
Później była kabina prysznicowa - ok,łóżko - prawie ok.
Ale teraz...

Już razem w klatce docelowej i normalnie wszystko aż się trzęsie...No bo młodziak zamiast chować się po kątach,szaleje jak wariat,zaczepia wszystko i wszystkich

Bazyl mocno pobudzony,gania małego po klatce (tylko ciężko mu nadążyć... ::)Cóż,grawitacja swoje robi!

Jak już go złapie,to powala na plecy jednym dmuchnięciem,by pokazać,kto tu rządzi

Niebieski standardowo,za złe zachowanie,burdy i rozróby w miejscu publicznym,ponadto za napaść z bronią w ręku na małe dziecko i zakłócanie furretowego spokoju po godzinie 22,dostał nakaz eksmisji do karceru.

Mała aktualizacja...Bazyl dołączył do Froda za brutalne gryzienie ofiary w tyłek...

I spokój i cisza...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
Ale najśmieszniejsze jest to,że jest właśnie u mnie moja mama na kilka dni,która do tej pory ciągle wie tylko o sześciu szczurach,do tej pory ich się nie doliczyła,a ten mały "tymczas" wcale nie wydaje jej się podejrzany...Szczególnie,jak Hanka&Medyk przywożąc mi go pod same drzwi,powiedziała na odchodne dwa metry od niej "Niech się dobrze chowa!"...
Ech,31 na liczniku,a dalej oszukuję rodziców...

Ech,31 na liczniku,a dalej oszukuję rodziców...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Maluch jest przecudowny! Gratuluję Nietoperku 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
A Nietoper z radości właśnie wykonuje taniec POGO...
Co prawda nie w glanach,lecz w kapciach...
O trzeciej w nocy!!!A co!!!Radość nie zna granic czasowych!
Spokój w klatce i 9-ogonowe stado spokojnie już śpi połączone,nawet Bazyl i Frodziak,wszyscy razem jednak,to i ja chyba wreszcie też mogę paść na twarz,co nie?
Udało się!!!
Jednak ma się tych Wspaniałych...

Spokój w klatce i 9-ogonowe stado spokojnie już śpi połączone,nawet Bazyl i Frodziak,wszyscy razem jednak,to i ja chyba wreszcie też mogę paść na twarz,co nie?
Udało się!!!

Jednak ma się tych Wspaniałych...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
No cóż, biały Pufciak - Indianin to rzeczywiście prawdziwe puchato-uchate cudeńko
. Ale ja jeszcze bardziej niż Pufciaka, zazdroszczę dziesiątego wspaniałego, czyli Małżonka szanownego nietoperrowego. Mój już przy 4 szczurach marudzi, gdybym zwlokła 9 - a coraz bardziej choruję na kolejnego - to pewnie wyprowadziłby się z naszej wspólnej klatki... schodowej
... więc pozdrawiam wszystkich
: 9 WSPANIAŁYCH + MĘŻA + 2 FILONKÓW (IWONKÓW) BEZOGONKÓW + DZIELNĄ NIETOPERROWĄ SZCZURO-MAMCIĘ (czasami tylko tchórzliwie kłamliwą MAMCI-CÓRCIĘ
- ale czasem po prostu tak trzeba
)

... więc pozdrawiam wszystkich

Opis pasuje idealnie! i do szczurów i do męża! 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Ja też rodzicom powiedziałam teraz, że przyjechały do mnie szczury na tymczas...
Przyjechały 3 z czego dwa zostają na stałe (3 faktycznie na tymczas), a trzeci (który również ma zostać na stałe) przyjeżdża dzisiaj,
więc chyba rodzice to taki gatunek, który po prostu trzeba dla ich i naszej spokojności od czasu do czasu
tak poinformować, żeby nie okłamać, ale też całej prawdy nie powiedzieć
A najlepsze jest to, że Oni (rodzice) czasami nawet tej prawdy nie chcą sami poznać
Męża też zazdroszczę...
Mój TŻ silnie bronił zdania, że szczury On może i będzie tolerował, ale TYLKO MOŻE.
Teraz sam siedzi przy klatce, cieszy się głupkowato jak po nim chodzą, ale zaznacza:
"Jak kupię Ci psa, to koniec ze szczurami..."
Taaak, taaak... A jak dzisiaj przyjedzie trzecia dziewucha, to będzie pytał "Jak tam, co tam?"
Mężczyźni...
Przyjechały 3 z czego dwa zostają na stałe (3 faktycznie na tymczas), a trzeci (który również ma zostać na stałe) przyjeżdża dzisiaj,
więc chyba rodzice to taki gatunek, który po prostu trzeba dla ich i naszej spokojności od czasu do czasu
tak poinformować, żeby nie okłamać, ale też całej prawdy nie powiedzieć

A najlepsze jest to, że Oni (rodzice) czasami nawet tej prawdy nie chcą sami poznać

Męża też zazdroszczę...
Mój TŻ silnie bronił zdania, że szczury On może i będzie tolerował, ale TYLKO MOŻE.
Teraz sam siedzi przy klatce, cieszy się głupkowato jak po nim chodzą, ale zaznacza:
"Jak kupię Ci psa, to koniec ze szczurami..."
Taaak, taaak... A jak dzisiaj przyjedzie trzecia dziewucha, to będzie pytał "Jak tam, co tam?"
Mężczyźni...

Cudowny maluch ajjj :*
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]