A wogole wiesci z frontu , mam zakupkany ten drugi róg kuwety. Wygarniam kupy szczotką (bo ręką akurat nei sięgnę :/) i przerzucam do kibelka. Wiem , ze któreś kupkuje do kibelka, bo sa tam nowe bobki

Moderator: Junior Moderator
Optymista - komuś przypadkiem się trafiłoPaul_Julian pisze:Wiem , ze któreś kupkuje do kibelka, bo sa tam nowe bobki
no tak, na szybko przeczytałam, bo wychodziłam i byłam jedną nogą w śnieguPaul_Julian pisze:ale ja sie razem z Kropkiem chowam .
denewa pisze:Optymista - komuś przypadkiem się trafiłoPaul_Julian pisze:Wiem , ze któreś kupkuje do kibelka, bo sa tam nowe bobki
Oczywiście, że skumaja... ale i tak zrobią po swojemuPaul_Julian pisze:Mam nadzieję , ze skumają , ze kibel jest tam , gdzie są drewienka , a nie tam gdzie jest kącik i goła kuweta
ostatnio go w kinie widują, może idź zapytajPaul_Julian pisze:Wcale nieBo gdyby przypadkiem, to by na zewnątrz było wiecej kup . Te są jakieś takie mniejsze , pewnie od Florki i od Kredki może
Sherlock Holmes by wiedział .... ;p
denewa, mnie to mówisz, mnie?denewa pisze:Sssouzie a to jest takie optymistyczne bycie złośliwym![]()
Paskudniku , ostatnio zauwazyłem , ze w 2 tygodnie mam nabite połowę topiku postamisssouzie pisze:na moje złośliwości to Paul już w ogóle nie reagujenajlepsza to broń- zignorowanie złośliwca
![]()
mnie rozjechałobo wychodziłam i byłam jedną nogą w śniegu
bo ja chwaścik jestem. plenię się tam gdzie nie trzebaPaul_Julian pisze: Paskudniku , ostatnio zauwazyłem , ze w 2 tygodnie mam nabite połowę topiku postamiPoza tym udaję , ze nie widzę , to może moje baby i Kropek nie wpadną na to ,żeby "robić po swojemu" ;p
mnie też, ślisko jestPaul_Julian pisze: A wogóle to :
mnie rozjechałobo wychodziłam i byłam jedną nogą w śniegu
Aż musiałem pogooglować , czemu tak piszesz , że "przez ON"sssouzie pisze: bo ja chwaścik jestem. plenię się tam gdzie nie trzeba![]()
wiesz, że moje nazwisko to Konkol? wszystkim muszę mówić: "tak Konkol, przez ON"![]()
chyba bardziej "przez dwa łł"Paul_Julian pisze:Może to u nas popularne nazwisko "przez ON"
no takiej ładnej roślinki nie skojarzyć! wstyć sie wstyć!Paul_Julian pisze:Jakoś nie skojarzyłem![]()
Ładny kwiatek jest , nooo!:Dsssouzie pisze:chyba bardziej "przez dwa łł"Paul_Julian pisze:Może to u nas popularne nazwisko "przez ON"![]()
no takiej ładnej roślinki nie skojarzyć! wstyć sie wstyć!Paul_Julian pisze:Jakoś nie skojarzyłem![]()
w starych polskich filmach często było, nie pamiętam przykładów, ale zawsze poprawialiPaul_Julian pisze:A co z tym dwa łł ?Kombinuję i tylko "kołek" mi wychodzi @_@