Furburgerowe stadko ;d

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
furburger

Re: Furburgerowe stadko ;d

Post autor: furburger »

Zagląda do nich ale już nie próbuje ich ściągać, dziś pierwszy raz zobaczył się z dziewczynami na łóżku :)
Manfred :'( [*] Alfred :'( [*] Bolesław :'( [*] Kayomi :'( [*]
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

To proszę go wygłaskać, a szwy niech zostaną gdzie są, tak długo jak trzeba! :D
Głaski dla stadka! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
furburger

Bolek po kastracji dość długo dochodził do siebie ale już jest okej :) ściągnął sobie kilka szwów z miejsca gdzie miał guzka ale rana i tak się ładnie goi z jajek pozbył się tylko jednego co też w niczym nie przeszkadza. Wczoraj po raz pierwszy widział się z dziewczynami i można było zauważyć między nim a Księżniczką miłość od pierwszego wejrzenia :D Księżniczka cały czas biegała koło niego skakała po nim iskała a on biedny nie wiedział o co chodzi ;p Perełka też go zaczepiała trochę a Kayomi jak zawsze wolała trzymać się z boku i biegać po pokoju :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

http://imageshack.us/photo/my-images/197/img0026fa.jpg/ Hahaha robi mu masaż. :D Świetna sesja.
Zazdroszczę Ci tak szybkiego łączenia! Moje laski zachowywały się jak wariatki i atakowały Franka, a u Ciebie od razu miłość! Super. :) Kiedy masz zamiar zostawić je już w jednej klatce?
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
furburger

w czwartek/piątek idziemy ściągać szwy to myślę że wtedy też już zaczną ze sobą mieszkać.

Fakt każde łączenie przebiega u mnie niesamowicie łatwo ale nie będę zapeszać ::)
Awatar użytkownika
Afera

A w ogóle jak zachowuje się kastracik? Zgrzeczniał coś? ;)
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
furburger

Taka duża klucha z niego ^^ wcześniej siedział cały czas gdzieś po drugiej stronie łóżka od czasu do czasu przyszedł a teraz cały czas siedzi przy mnie lub na mnie i chce kiziania, nawet zaczął buziaczki rozdawać :D
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

No to teraz dziewczyny są szczęśliwe :) No i na pewno Twój rodzynek też ;) Od razu takie zainteresowanie nim! Pozazdrościć ;)
http://imageshack.us/photo/my-images/864/img0071ek.jpg/
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
furburger

Bolek nie ma już szwów, jest już z dziewczynami ALE mamy mały problem z jego okiem drapnął się w nie albo coś i dostaje krople GENTAMICIN i żel Vidisic trzymać kciuki żeby oczko wyzdrowiało :)

Nie mam internetu a jedynie gdzie mogę się logować to komputer u Damiana więc zdjęć chwilowo nie będzie i do tego nauka do ustnego polskiego mnie dobija ugh ;/
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Spoko.. oczko wyzdrowieje Bolkowi... w końcu jest teraz oczkiem w głowie Twoich dziewczyn :)
A polskim się nie stresuj, będzie dobrze i jak to na ustnym pewność siebie najważniejsza!! Trzymam kciuki :-*
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
furburger

zdałam na 55% więc jest dobrze :D
Ogony już są wszystkie razem :)
Widać przy oku Bolka że jeszcze nie jest zagojone ale już wygląda o wiele lepiej ;)
robiliśmy zdjęcia na konkurs więc coś tu mamy

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0006gr.jpg/ Prawie jak Smerfetka. ;)
Mówisz, że dziewczyny dobrze przyjęły Bolka do stada? Obyło się bez sprzeczek? ;)
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
furburger

Księżniczka zakochała się od razu Perełka też była nim bardzo zainteresowana jedynie Kayomi się go bała ale dałam ich do transportera na trochę i przekonała się że nie musi się go bać :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Wydawało mi się na poprzedniej niedzielnej sesji zdjęciowej, że Bolek jakby przymrużał troszkę to oczko... Dobrze słyszeć, że jest lepiej. Na tych fotkach jak z pokoju dziecięcego wygląda uroczo! :-*
Mizianko dla stadka! :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
furburger

tak właśnie też miałam takie wrażenie że je przymruża ale myślałam że to dlatego że dziewczyny są obok
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”