Nasze Śliczne Paskudy :*
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nasze Śliczne Paskudy :*
No tak, ale je lubi, akceptuje ich dużą ilość, prawda?
I jeszcze chce też więcej, no marzenie
Mój mężczyzna (też Michał
) ledwo toleruje moje uwielbienie dla szczurów, chociaż Mikrob swoją przylepowatością go trochę zmiękczył - wołał do niego eunuch i śmiał się, że nie facet, ale brał go na ręce, miział i nawet pozwolił sprawdzić stan uzębienia
ale Mikroba nie kochać się nie da...
nawet, jeśli taka pierdoła 
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
To prawda - szaleje na ich punkcie. Jak spotykamy się ze znajomymi i przychodzi temat szczurów, to nie da mi nic powiedzieć i sam o nich opowiada
A robi to z takim zapałem, pasją i postrzeganiem ich życia, że czasem zaskakuje mnie swoimi obserwacjami 
Bajka i Kizia, to już w ogóle jego oczka w głowie.
W takim razie to dobrze, że masz w stadzie takiego MIkroba
Dzięki niemu, może się z czasem serio przekonać do ogonów. Trzymam za to kciuku! 
Bajka i Kizia, to już w ogóle jego oczka w głowie.
W takim razie to dobrze, że masz w stadzie takiego MIkroba
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Udało się. Zrobiłam. Jeśli ktoś mnie zapyta, co jest najtrudniejsze w pracy ze szczurami to bez zastanowienia powiem: Zrobienie dobrych zdjęć 
Bajka, nasza piękna Paskuda:

Brawurka, czarnula smolista:

Bójka, beżyna, ulubienica brata:

Kizia, pięknie się rozwinęła:

Miza, najbardziej niezależna:

Doti, miziasty gryzak:

Hajduczek, wesoła, zaczepna Pchełka:

Grupowe:

Ogony

Ok 13 sierpnia trafi do nas błękitka. Z relacji xxx wynika, że ma charakterek i chęci do poznawania Świata
Co może i ułatwia nam wybór imienia, jednak ciągle nie możemy na nic wpaść.. Pożyjemy, zobaczymy.
Bajka, nasza piękna Paskuda:

Brawurka, czarnula smolista:

Bójka, beżyna, ulubienica brata:

Kizia, pięknie się rozwinęła:

Miza, najbardziej niezależna:

Doti, miziasty gryzak:

Hajduczek, wesoła, zaczepna Pchełka:

Grupowe:

Ogony

Ok 13 sierpnia trafi do nas błękitka. Z relacji xxx wynika, że ma charakterek i chęci do poznawania Świata
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Moje palce i usta
Ale robi to bardzo delikatnie.. Gorzej jeśli dostanie się do kolczyków w uszach..za nie łapie, ciągnie i szarpie.. Jak już takiego dorwie to nie odpuści
Ale ona jest przepiękna!
Zupełnie jak Neytiri z Avatara.. Piękna z charakterem!
Ale ona jest przepiękna!
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Cuda nad cudami!
Śliczne panienki, piękne, ucałuj w pyszołki
Śliczne panienki, piękne, ucałuj w pyszołki
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
Wymiętolone
Maja przy tym takie miny jakby chciały powiedzieć: No weź wariatko daj już spokój...
Czasem wydaje mi się, że to one mają cierpliwość do mnie, a nie na odwrót hehe
A jako, że teraz siedzę w domu to mam dużo czasu. Paskudy biegają, ganiają się i przychodzą do swojej kaleki, tak jakby chciały abym się za bardzo nie nudziła
A jako, że teraz siedzę w domu to mam dużo czasu. Paskudy biegają, ganiają się i przychodzą do swojej kaleki, tak jakby chciały abym się za bardzo nie nudziła
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
http://imageshack.us/photo/my-images/853/dsc0324l.jpg/ ogony najlepsze
śliczne stadko, miazianko ślę
śliczne stadko, miazianko ślę
co jedna paskuda to piękniejsza
a niebieskie już w ogóle niebiańsko wygląda !
uśmiechająca się Mizi http://imageshack.us/photo/my-images/36/dsc0306z.jpg/
czupury dla wszystkich
a niebieskie już w ogóle niebiańsko wygląda !
uśmiechająca się Mizi http://imageshack.us/photo/my-images/36/dsc0306z.jpg/
czupury dla wszystkich
jaka piękna mała szczurza mordka! jeju ale bym chciała kolejnego smrodka ;(
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
ol., też stwierdziłam, że ona uśmiecha się na tej fotce
Jest tak urocza..
furburger, nie jest łatwo co? Czasem strasznie ze sobą walczę..bo tyle klusek szuka domku..
Postanowione
Nowa panna będzie nosić imię Santana 
furburger, nie jest łatwo co? Czasem strasznie ze sobą walczę..bo tyle klusek szuka domku..
Postanowione
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
A następna panna- Carlos, a następna Maria i na drugie będzie miała Mariamini pisze:PostanowioneNowa panna będzie nosić imię Santana
zyberka
A dobre masz przeczucia? Bo jeśli tak to zaczynam się bać, takiego zaszczurzenia 
Generalnie, notujemy wielki powrót Bajki..sukcesywnie, z dnia na dzień gania jedną z Paskud i próbuję ją zdominować. Przedwczoraj była Kizia, a wczoraj Bójka.. Na każdą poświęca cały dzień. Tak jak Kizia dała sobie spokój i się poddała, tak Bójka nie była tak uległa i bywało gorąco. Walczą baby o dominację. Bajka to uparciuch, a Bójka nie odda władzy tylko dlatego, że lata za nią o połowę mniejszy łysy zgred ;] Efekt taki, że Bójka unika Bajki, a Bajka już nosi na sobie nieznaczne ślady zębisk
Najlepsze w tym wszystkim są Mizia i Doti
Siedzą sobie i obserwują rozwój wydarzeń jak w dobrym kinie
Chociaż Mizia, bardziej nastawiona na dźwięki..
Wczoraj stało się coś co rozłożyło mnie na łopatki i byłam cała w obłokach. Wzięłam na rękę Doti, a ta usiadła na niej dupką, oparła plecy na moich palcach i tak siedziała, miziana po brzuszku. Myślałam, że się po siuram ze szczęścia
Generalnie, notujemy wielki powrót Bajki..sukcesywnie, z dnia na dzień gania jedną z Paskud i próbuję ją zdominować. Przedwczoraj była Kizia, a wczoraj Bójka.. Na każdą poświęca cały dzień. Tak jak Kizia dała sobie spokój i się poddała, tak Bójka nie była tak uległa i bywało gorąco. Walczą baby o dominację. Bajka to uparciuch, a Bójka nie odda władzy tylko dlatego, że lata za nią o połowę mniejszy łysy zgred ;] Efekt taki, że Bójka unika Bajki, a Bajka już nosi na sobie nieznaczne ślady zębisk
Najlepsze w tym wszystkim są Mizia i Doti
Wczoraj stało się coś co rozłożyło mnie na łopatki i byłam cała w obłokach. Wzięłam na rękę Doti, a ta usiadła na niej dupką, oparła plecy na moich palcach i tak siedziała, miziana po brzuszku. Myślałam, że się po siuram ze szczęścia
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
a Hajduczek nie miesza się do zadymy ?
Doti podpadała mi na miziankowca
W obliczu tak nieuchornnych proroctw, na które absolutnie nic nie można poradzić...nic a nic, wszak to siła wyższa niezależna od człowieka... na Waszym miejscu wzięła bym od razu dwa maluchy

Doti podpadała mi na miziankowca
W obliczu tak nieuchornnych proroctw, na które absolutnie nic nie można poradzić...nic a nic, wszak to siła wyższa niezależna od człowieka... na Waszym miejscu wzięła bym od razu dwa maluchy
Raz, chciała. Ale Bajka ją pogoniła i na tym koniec. Hajduczek raczej traktuje to jak zabawę, więc nie dziwie się, że w tej sytuacji dała sobie spokój. Ale psocić, psoci, ciągle i z wielką chęcią ciąga inne za ogonyxxx pisze:a Hajduczek nie miesza się do zadymy ?
Wiesz, że teraz będę o tym myśleć?! Pewnie jeszcze zajrzę do Twojego adopcyjnego.. Masakraxxx pisze:W obliczu tak nieuchornnych proroctw, na które absolutnie nic nie można poradzić...nic a nic, wszak to siła wyższa niezależna od człowieka... na Waszym miejscu wzięła bym od razu dwa maluchy![]()
![]()
![]()
Nie no..
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-