Futrzaste Stadko <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
krwiopij
Kontakt:

Re: Moje zwierzątka

Post autor: krwiopij »

Śliczne te Twoje zwierza. Mamusia wygląda jak taki Plastuś... ;D Głupio robi mięczak Robin, że na spacery nie wychodzi. Ale cóż robić, jego strata, siłą się go nie przymusi. ;)
Obrazek
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Awatar użytkownika
madziastan
Numer GG: 8345513
Kontakt:

Post autor: madziastan »

Hehe plastuś! :D Racja! :)
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Jak tam zdrówko Twojego stadka?
9 duszyczek za TM [*]
valhalla

Post autor: valhalla »

Robin jest prześliczny. Mamusia i Córeczka muszą być zachwycone takim przystojniakiem :)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Moje stadko jest zdrowe, wyleczone ze swierzbowca. ranka robina juz jest ladna bez strupow i powoli rosnie futerko. Wszystkie mają się dobrze, mamusia jest kochana, zawsze przychodzi do mnie. Wczoraj zniszczyla mi kwiatka w doniczce, kopala ziemie. Zamierzam w tym tygodniu zrobic wlasnorecznie hamaki z norka jak Nietoperr.. stworzyla na bazarku :)
Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Awatar użytkownika
Afera

To szybko udało się je wyleczyć - super. :)
A i czekam na wynik szycia, ja nie mam takich zdolności. :(
9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Postanowiłam zrobić filmik, nie ma jak fajnie obejrzeć ruszające szczury ;)
http://www.youtube.com/watch?v=rcA6LLSj ... e=youtu.be

Jakość jest niestety nie najlepsza bo nagrywane jest cegłą. Nie miałam przy sobie kamerkę ;)
Może kiedyś...
valhalla

Mam wrażenie, że Mamusia jednak sporo urosła :)
A Robin... no, Robin po prostu kradnie serce :)
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Kupiłam od Ogoniastej ogromną klatkę Ferplast Furet XL. Ledwo mieści się w pokoju ;P Wczoraj kupiłam rurę PCV i 2 koszyki do powieszenia. Będę miała dużo roboty z urządzeniem klatki.. :) Chciałam kupić plastikową płytkę żeby potem przerobić na półki ale cena mnie zaskoczyła. Za 50x150 kosztuje 58zł a inna za 80zł (za metr kwadratowy 119zl) . Z ferplastowym tarasem zastanowię się, nie mało kosztuje chociaż, ale wolę od razu kupować niż czekać na przesyłkę... Dzisiaj pojadę do babci żeby uszyć razem z nią hamaki kwadratowe z dziurkami w każdej ścianie i hamaczek walcowy :)
Jestem zadowolona z XL, składa się bezproblemowo, łatwo umyć kratki z osobna a z starą klatką miałam dużo problemów, ledwo mieściła się w samochodzie, w prysznicu i ma 2 w niewygodnych miejscach drzwiczki. Postaram się dzisiaj wymyśleć coś z półeczkami ( 3 pięterka + w środku wnętrza hamaczki, rury, koszyczki...

Cieszę się że szczury będą miały więcej przestrzeni :)

Obrazek
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
Afera

Klatka robi wrażenie. ;) Ciekawa jestem jak ją urządzisz. :)
9 duszyczek za TM [*]
valhalla

Oj, to coś czuję, że będzie doszczurzenie...
Nie chcesz aby małego kapturka? Tylko niestety mam samych chłopaków, do tego maleńkich, musiałby dłuuugo poczekać zanim mógłby stracić jajka ;)
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Val, na razie nie doszczurzam niestety.... Nie wiem, może kiedyś zmienię zdanie :)

No klatka robi dobre wrażenie ;) Mój cel jest taki, żeby urządzić tak kolorowo, bajecznie i żeby ani szczury nie znudziły się. Muszę włączyć twórcze myślenie. Muszę znaleźć w Łodzi tarasy ferplastowe... Boże, ile wydatków ;P i do tego zamawiam bluzeczkę eh ;)
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

http://www.taletn.com/rats/age/?n=Mamu&b=20110330
www.taletn.com/rats/age/?n=coreczka&b=20110609

wiek moich szczurzyc. Data urodzenia Robina jest nieznana ale jest młodszy od Mamusi.
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
madziastan
Kontakt:

Mimo że nie jest tak jak to co wyobrażałam, ciężko mi było cokolwiek wymyślić, nie chciałam żeby wszędzie były linie mocujące wiszące hamaki. Mimo że chciałam mieć klatkę pełną hamaczków itd jak u Afersona :>

Oto fotki
ObrazekObrazekObrazek

I jak na razie, tak będzie jak jest. Szczury wariują, wspinają, poznają nowe miejsca, uwielbiają przesiadywać na hamaku.
Może kiedyś...
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Cieszę się że klatka pasuje ;) Z biegiem czasu uda się urządzić w wymarzony sposób :)

Mizianko dla ogonków :-*
Izzie pozdrawia mamusię i siostrzyczkę :D która jest swoją drogą prawie identyczna :D siostry bliźniaczki ;D
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”