Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Śliczne te Twoje zwierza. Mamusia wygląda jak taki Plastuś... Głupio robi mięczak Robin, że na spacery nie wychodzi. Ale cóż robić, jego strata, siłą się go nie przymusi.
po drugiej stronie tęczy skaven mały-diego eszwa dotka abishai lena nightstar
mefit diabeł sasha nadia simbul katja kida eileen bandita fuka maluszek diablica
fredryk minah 5-minkowych-maluszków juni furia trzy-uszka tchórzliwiec sofra moria
sokrates
Moje stadko jest zdrowe, wyleczone ze swierzbowca. ranka robina juz jest ladna bez strupow i powoli rosnie futerko. Wszystkie mają się dobrze, mamusia jest kochana, zawsze przychodzi do mnie. Wczoraj zniszczyla mi kwiatka w doniczce, kopala ziemie. Zamierzam w tym tygodniu zrobic wlasnorecznie hamaki z norka jak Nietoperr.. stworzyla na bazarku
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Kupiłam od Ogoniastej ogromną klatkę Ferplast Furet XL. Ledwo mieści się w pokoju ;P Wczoraj kupiłam rurę PCV i 2 koszyki do powieszenia. Będę miała dużo roboty z urządzeniem klatki.. Chciałam kupić plastikową płytkę żeby potem przerobić na półki ale cena mnie zaskoczyła. Za 50x150 kosztuje 58zł a inna za 80zł (za metr kwadratowy 119zl) . Z ferplastowym tarasem zastanowię się, nie mało kosztuje chociaż, ale wolę od razu kupować niż czekać na przesyłkę... Dzisiaj pojadę do babci żeby uszyć razem z nią hamaki kwadratowe z dziurkami w każdej ścianie i hamaczek walcowy
Jestem zadowolona z XL, składa się bezproblemowo, łatwo umyć kratki z osobna a z starą klatką miałam dużo problemów, ledwo mieściła się w samochodzie, w prysznicu i ma 2 w niewygodnych miejscach drzwiczki. Postaram się dzisiaj wymyśleć coś z półeczkami ( 3 pięterka + w środku wnętrza hamaczki, rury, koszyczki...
Cieszę się że szczury będą miały więcej przestrzeni
Może kiedyś... Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Oj, to coś czuję, że będzie doszczurzenie...
Nie chcesz aby małego kapturka? Tylko niestety mam samych chłopaków, do tego maleńkich, musiałby dłuuugo poczekać zanim mógłby stracić jajka
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Val, na razie nie doszczurzam niestety.... Nie wiem, może kiedyś zmienię zdanie
No klatka robi dobre wrażenie Mój cel jest taki, żeby urządzić tak kolorowo, bajecznie i żeby ani szczury nie znudziły się. Muszę włączyć twórcze myślenie. Muszę znaleźć w Łodzi tarasy ferplastowe... Boże, ile wydatków ;P i do tego zamawiam bluzeczkę eh
Mimo że nie jest tak jak to co wyobrażałam, ciężko mi było cokolwiek wymyślić, nie chciałam żeby wszędzie były linie mocujące wiszące hamaki. Mimo że chciałam mieć klatkę pełną hamaczków itd jak u Afersona :>
Oto fotki
I jak na razie, tak będzie jak jest. Szczury wariują, wspinają, poznają nowe miejsca, uwielbiają przesiadywać na hamaku.
Cieszę się że klatka pasuje Z biegiem czasu uda się urządzić w wymarzony sposób
Mizianko dla ogonków
Izzie pozdrawia mamusię i siostrzyczkę która jest swoją drogą prawie identyczna siostry bliźniaczki
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila