Japońskie dziewczęta <33
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Bratka.a10
- Kontakt:
Re: Japońskie dziewczęta <33
Napiszę tyle, że na razie git, ale wszystko może się zmienić, więc na razie bez szczegółów. 

- Bratka.a10
- Kontakt:
Jednak dziś byliśmy u weterynarza z Yui i Azumi...
Wet powiedział, że do ich zdrowia nie da się przyczepić - zdrowe.
Powiedział też, że podejrzewa u nich jakąś alergię.. Dał zastrzyk przeciwalergiczny czy coś podobnego.. Nie pamiętam dokładnie (nie antybiotyk!!). Mam je obserwować przez tydzień a potem na kontrole.
Wet powiedział, że do ich zdrowia nie da się przyczepić - zdrowe.
Powiedział też, że podejrzewa u nich jakąś alergię.. Dał zastrzyk przeciwalergiczny czy coś podobnego.. Nie pamiętam dokładnie (nie antybiotyk!!). Mam je obserwować przez tydzień a potem na kontrole.
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Dobrze, że dziewczynki zdrowe, oby tam nic nie wyszło niepokojacego nagle:)
A ty ogarniaj w końcu aparat bo my tu czekamy na foto relacje...
A ty ogarniaj w końcu aparat bo my tu czekamy na foto relacje...

- Bratka.a10
- Kontakt:
Zapamiętać!!! Jutro kupić baterie do aparatu!!!
Mam nadzieję, że nie zapomnę.
Mam nadzieję, że nie zapomnę.

No i zakupiła te bateryje?

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Właśnie? 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bratka.a10
- Kontakt:
Jejku zapomniałam.. Przepraszam ale w piątek tyle się działo... Mieliśmy andrzejki a ja pomagał organizować...
Potem była dyskoteka itd. W poniedziałek na pewno kupie!! Już obiecuje - zapisałam na telefonie.
Potem była dyskoteka itd. W poniedziałek na pewno kupie!! Już obiecuje - zapisałam na telefonie.

Ja już foty wrzuciłam, teraz Twoja kolej 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Tylko żeby teraz telefonu nie zapomniałaBratka.a10 pisze:Jejku zapomniałam.. ....Już obiecuje - zapisałam na telefonie.

"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
nasz temacik

- Bratka.a10
- Kontakt:
- Bratka.a10
- Kontakt:
Uwaga, uwaga! Znalazłam jakieś tam bateryje i popstrykałam trochę zdjęć z dzisiejszego wybiegu
Teraz będę oglądać ParaNorman (hihi) a potem wrzucę foty

Teraz będę oglądać ParaNorman (hihi) a potem wrzucę foty

Ja też oglądam film, a po nim sprawdzę 

[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- Bratka.a10
- Kontakt:
Tego nie pojmiesz, jest jeden wybrany i koniec, tak ma być 
I żeby nie było - sprawdziłam, fotki są, słowna dziewczyna ;P

I żeby nie było - sprawdziłam, fotki są, słowna dziewczyna ;P
[klik!]
Za tęczowym mostem...
- Bratka.a10
- Kontakt:
Niee no ja tu specjalnie dla Was zdjęcia wstawiłam a Wy nie chcecie podziwiać
Troszkę więcej o Natsumi:
Jest jeszcze nieco bojaźliwa ale robi małe kroczki na przód. Podobnie jak Azumi najpierw musi wszystko wyniuchać a potem powoli niepewnym jeszcze kroczkiem rusza na przód. No ale tak jak napisałam z dnia na dzień jest tylko lepiej. Mizianki lubi tylko i wyłącznie wtedy kiedy ma ochotę... Raczej nie wybrzydza, natychmiastowo przerzuciła się na karmę od Hajerka - VL też lubi
Ahh a jaką śnieżnobiałą sierść ma! Normalnie Yui i Azumi w porównaniu do Natsumi są brudaskami
Ale zauważyłam, że biała potrafi postawić na swoim - kilka razy (2-3) zdarzyła się taka sytuacja, że Natsumi nie życzyła sobie obecności Yui w hamaku, zwyczajnie postraszyła ją zębiskami i skończyło się na tym, że to ona osiągnęła sukces - Yui nie weszła na hamak. No ale od ok. czwartku-piątku nie ma już takich sytuacji (nie ukrywam, że się z tego cieszę). Na razie to na tyle

Troszkę więcej o Natsumi:
Jest jeszcze nieco bojaźliwa ale robi małe kroczki na przód. Podobnie jak Azumi najpierw musi wszystko wyniuchać a potem powoli niepewnym jeszcze kroczkiem rusza na przód. No ale tak jak napisałam z dnia na dzień jest tylko lepiej. Mizianki lubi tylko i wyłącznie wtedy kiedy ma ochotę... Raczej nie wybrzydza, natychmiastowo przerzuciła się na karmę od Hajerka - VL też lubi

Ahh a jaką śnieżnobiałą sierść ma! Normalnie Yui i Azumi w porównaniu do Natsumi są brudaskami

Ale zauważyłam, że biała potrafi postawić na swoim - kilka razy (2-3) zdarzyła się taka sytuacja, że Natsumi nie życzyła sobie obecności Yui w hamaku, zwyczajnie postraszyła ją zębiskami i skończyło się na tym, że to ona osiągnęła sukces - Yui nie weszła na hamak. No ale od ok. czwartku-piątku nie ma już takich sytuacji (nie ukrywam, że się z tego cieszę). Na razie to na tyle