Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Krejzoolek
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Dobra lepiej lete.. bo ja mama wleci do pokoju,że ja se siedze na kompie to mi szlaban do następnej soboty się nie skończy. 

Kiki, Dusia [*][/color][/size]
- Krejzoolek
A znasz ich przodków
? I genetykę ? Bez tych dwóch - ani rusz....

tak,tak, ucz się ucz tylko nie rozmnażaj szczurów w międzyczasie.
a skoro rodzice nie pozwalają Ci na trzeciego szczurka to dlaczego chcesz im zafundować kolejne dwanaście?
dziwne podejście.
na razie są zdrowe i oby im to zostało do końca zycia. weź sobie poczytaj dział z chorobami, na co szczury umierają bo widocznie nie wiesz.
a skoro rodzice nie pozwalają Ci na trzeciego szczurka to dlaczego chcesz im zafundować kolejne dwanaście?

na razie są zdrowe i oby im to zostało do końca zycia. weź sobie poczytaj dział z chorobami, na co szczury umierają bo widocznie nie wiesz.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
dziewczyno, i tu własnie wychodzi cała Twoja niewiedza na temat genetyki, szczurów..
zachciało sie trzynastolatce bawić w boga.. bo dokładnie, taka masz zachcianke.
tylko żal zwierząt.
zachciało sie trzynastolatce bawić w boga.. bo dokładnie, taka masz zachcianke.
tylko żal zwierząt.
apokalipseł mam, ale słabo i głupio wyszła.
kolega narysował mnie
kolega narysował mnie

I TAK UMRZESZ.
Uff. Napisałam w końcu wypracowanie na historię... masakra. Przy okazji nastknęłam się na wzmiankę o końcu świata..
:
Fajnie
.

Istnieją przekazy kilku ginących kultur, świadczące o gigantycznych kataklizmach. Wedle Indian Hopi były już 3 światy. Pierwszy został zniszczony ogniem, drugi przez przesunięcie się osi ziemskiej i pokrycie wszystkiego lodem, trzeci - powodzią. Obecny świat - jest czwartym; nasz czas już upływa. Aztekowie z kolei uważali, że przeszły już Cztery Słońca. Pierwsze trwało 4008 lat i zostało zniszczone przez wodę. Drugie trwało 4010 lat i ludzkość upadła wówczas przez wiatr. Trzecie Słońce to 4081 lat i zniszczenia poczynione przez ogień. Czwarta cywilizacja przetrwała 5026 lat, a zakończyła się potopem. Obecnie mamy Piąte Słońce, zbliżające się do swego kresu. I Również Majowie uważali, że ludzkość niszczyły kataklizmy. Jej ostatni cykl trwać ma 5125 lat i zakończy się dnia 4 Ahau 3 Kanbn. Rządzić-będzie wówczas Dziewiąty Pan Nocy Tak na marginesie - 4 Ahau 3 Kankin to 23 grudnia 2012 roku. Historia ludzkości sięga być może znacznie głębiej niż nam się wydaje.
Fajnie

O nie ! Nie dożyję osiemnastki !
Budyń chcę, a mleka nie posiadam :<

Budyń chcę, a mleka nie posiadam :<

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Ja kiedyś jadłam budyń z przypalonego mleka
. Pyyyycha.
Albo zostawiłam czajnik na gazie, przyszłam po pół godzinie, a woda wyparowała >.< A jakie zdziwko było, jak woda nie leciała.....

Albo zostawiłam czajnik na gazie, przyszłam po pół godzinie, a woda wyparowała >.< A jakie zdziwko było, jak woda nie leciała.....
jak woda się gotuje 3 minuty (powiedzmy) to nie dziwne ze wyparowala, dobrze ze czajnika nie spaliłaś :p
Plusy elektrycznego czajnika:P sam się wyłącza.
Ja kończę zadanie z polaka.
Plusy elektrycznego czajnika:P sam się wyłącza.

Ja kończę zadanie z polaka.
Kogo mogę pomęczyć moimi głupimi marzeniami na 2010 ? ogon mi właśnie poszedł.. 

mnie możesz.
mam robić zadania, więc robię wszystko inne co się da.
mam robić zadania, więc robię wszystko inne co się da.

I TAK UMRZESZ.
Moja siostra się wyprowadziła.wraca tylko po rzeczy.
Na szczęście jutro chyba u niej śpię, bo ma urodziny i będzie impreza
Na szczęście jutro chyba u niej śpię, bo ma urodziny i będzie impreza

Mackon niedługo
!

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Zmarzłam brr... 
Jednak zrezygnowałam z pomysłu samodzielnego wykonania klatki
kupię na allegro... prościej
Tylko teraz trzeba uzbierac 137zł

Jednak zrezygnowałam z pomysłu samodzielnego wykonania klatki

Tylko teraz trzeba uzbierac 137zł