Trzyma kciuki za dziewczynki, walczcie
Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Dueciki dwa - Operacja Czarnulki
http://img201.imageshack.us/i/img1864h.jpg/ http://img638.imageshack.us/i/img1866qd.jpg/ tak patrzę na nią to aż chciałoby się wycałować ten nosek cudny

Re: Dueciki dwa - Operacja Czarnulki
kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki !
ale tahtimitari też dobrze kombinuje
serio - dziewczynki, bardzo Was proszę, świećcie nam jak Wy to potraficie
ale tahtimitari też dobrze kombinuje
Niech one tego niezaspokojonego apetytu oddadzą nieco koleżankom.. Tak ładnie proszę - podzielcie się zachłannością !
serio - dziewczynki, bardzo Was proszę, świećcie nam jak Wy to potraficie
Re: Dueciki dwa - niedobry czas...
Tahti, byłam wcześniej, z obiema dziewczynkami.
U Czarnulki to może być następny wylew, albo coś z uchem, do tego dochodzi niedawne znieczulenie i osłabienie operacją...
Szczura będzie na codziennym antybiotyku, dostała też coś dopyszcznie; pełni nadziei czekamy na jakąś poprawę. A nie jest dobrze, ledwie chodzi i nadal słabo je
Dżumie zrobiliśmy jeszcze raz wymaz - może jutro cokolwiek będziemy wiedzieć, w środę już pewnie więcej. Wrócił niewielki stan ropny i dlatego znów te kłopoty, doraźnie pomaga dentosept A, a my poczekamy na antybiogram , żeby wiedzieć, z czym walczymy.
Szczura lepiej dziś jadła, mimo tych kłopotów - nocą słyszeliśmy, jak strąca noskiem nakrętki, chroniące jej jedzonko przed obeschnięciem; sporo opróżniła, zjadła też ze smakiem, 5 strzykawek naraz, świeżo przyrządzonego gerberka, poprawiając to jeszcze jogurtem. Teraz śpi, jest gładziutka i rozkoszny z niej kłębuszek.
Jej siostra odpoczywa koło nas w domku umieszczonym w chorobówce
Niech leki zadziałają, trzymajcie proszę mocno kciuki za biedne dziewuszki!
U Czarnulki to może być następny wylew, albo coś z uchem, do tego dochodzi niedawne znieczulenie i osłabienie operacją...
Szczura będzie na codziennym antybiotyku, dostała też coś dopyszcznie; pełni nadziei czekamy na jakąś poprawę. A nie jest dobrze, ledwie chodzi i nadal słabo je
Dżumie zrobiliśmy jeszcze raz wymaz - może jutro cokolwiek będziemy wiedzieć, w środę już pewnie więcej. Wrócił niewielki stan ropny i dlatego znów te kłopoty, doraźnie pomaga dentosept A, a my poczekamy na antybiogram , żeby wiedzieć, z czym walczymy.
Szczura lepiej dziś jadła, mimo tych kłopotów - nocą słyszeliśmy, jak strąca noskiem nakrętki, chroniące jej jedzonko przed obeschnięciem; sporo opróżniła, zjadła też ze smakiem, 5 strzykawek naraz, świeżo przyrządzonego gerberka, poprawiając to jeszcze jogurtem. Teraz śpi, jest gładziutka i rozkoszny z niej kłębuszek.
Jej siostra odpoczywa koło nas w domku umieszczonym w chorobówce
Niech leki zadziałają, trzymajcie proszę mocno kciuki za biedne dziewuszki!
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Trzymamy. Mocno!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Niech leki zadziałają, niech leki zadziałają, niech leki zadziałają! Mantra + kciuki gwarantowane.
Jesteście w naszych myślach.
Jesteście w naszych myślach.
Trzymam mocno mocno kciuki.
Biedne dziewuszki, że też wiecznie się coś ich czepia
Buziaki dla Was i ściskam mocno

Biedne dziewuszki, że też wiecznie się coś ich czepia
Buziaki dla Was i ściskam mocno
unipaks pisze: nocą słyszeliśmy, jak strąca noskiem nakrętki, chroniące jej jedzonko przed obeschnięciem
w najdrobiejszych szczegółach czynicie ich życie lepszym i znioślejszym; i czuć Waszą czujną i czułą obecność na każdym obrazku z życia dziewczynek; jakże to wszystko może nie odpłacić ? nie może !
jesteśmy z Wami wciąż
Zasnęła dziś o 18.30...

Czarnulko, słodyczko Ty nasze najmilsze, tak mi przykro...
Wierzę, że że znajdziesz po tamtej stronie Peanutka [*] i że będzie dla Ciebie jak siostra, więc proszę, czuwaj z góry nad Dżumką i szepnij jej na uszko, że wytrzymasz tam jeszcze jakiś czas bez swojej sistrzyczki...
Gorzki nadal dla nas ten lutowy czas...

Czarnulko, słodyczko Ty nasze najmilsze, tak mi przykro...
Wierzę, że że znajdziesz po tamtej stronie Peanutka [*] i że będzie dla Ciebie jak siostra, więc proszę, czuwaj z góry nad Dżumką i szepnij jej na uszko, że wytrzymasz tam jeszcze jakiś czas bez swojej sistrzyczki...
Gorzki nadal dla nas ten lutowy czas...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Dueciki dwa :(
Śpij, kochana Czarnulko. Nie jesteś tam sama..
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Biedne Czarne... Tyle cierpienia i na darmo...
Na szczęście teraz już nic nie boli.
(*)
Na szczęście teraz już nic nie boli.
(*)
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- tahtimittari
- Kontakt:
Trzymaj się Unipaks, strasznie mi przykro, aż łzy do oczu napływają
Czarnulko kochana... [*]
Uni, byliście i jesteście wspaniałym domkiem dla ogoniastych. One na pewno to doceniają. Trzymajcie się.
Kurka, zryczałam się.
Uni, byliście i jesteście wspaniałym domkiem dla ogoniastych. One na pewno to doceniają. Trzymajcie się.
Kurka, zryczałam się.
Bardzo, bardzo mi przykro
Jesteśmy z Wami całym sercem.
[*] dla Czarnulki...
Jesteśmy z Wami całym sercem.
[*] dla Czarnulki...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
wprost z naszych serc dla Was - wsparcie i siła
[*] dla Czarnulki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Jejku,a wszyscy ciągle mieli nadzieję...
Aż ciężko uwierzyć w to,że jeden z niewielu tak zadbanych i rozpieszczonych forumowych szczurów,tak po prostu sobie odszedł...
Przykro mi uni,naprawdę strasznie mi przykro...To prawda,aż chce się ryczeć...
[*][/b][/size]
Aż ciężko uwierzyć w to,że jeden z niewielu tak zadbanych i rozpieszczonych forumowych szczurów,tak po prostu sobie odszedł...
Przykro mi uni,naprawdę strasznie mi przykro...To prawda,aż chce się ryczeć...
[*][/b][/size]
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38