Być moze nie tylko dla nich...
Ogloszenia sie juz pisza, ale potrzebuje chwili czasu, zeby poszukac lub porobic dobre zdjęcia....
Moderator: Junior Moderator
Heh, ja zawsze "poważne rozmowy" zostawiam na następny dzień - do tego czasu i ja i on ochłoniemy, a poważna rozmowa zamienia się w czułe powitanie i normalne spotkanie, bez wspominania ani słowem o żadnych poważnych rozmowach albo o dniu poprzednimxMsMartax pisze:Znów pokłóciłam się z TŻZa godzinę mam z nim odbyć "poważną rozmowę"
W sumie... to po co mi facet
Kiedyś przychodzi taki czas ze czułe powitania i normalne rozmowy nie wchodzą w grę.Cyklotymia pisze:Heh, ja zawsze "poważne rozmowy" zostawiam na następny dzień - do tego czasu i ja i on ochłoniemy, a poważna rozmowa zamienia się w czułe powitanie i normalne spotkanie, bez wspominania ani słowem o żadnych poważnych rozmowach albo o dniu poprzednimxMsMartax pisze:Znów pokłóciłam się z TŻZa godzinę mam z nim odbyć "poważną rozmowę"
W sumie... to po co mi facet
![]()
Heh dokładnielavena pisze:
Kiedyś przychodzi taki czas ze czułe powitania i normalne rozmowy nie wchodzą w grę.![]()
I nawet po następnym dniu, i następnym, i następnym...
Kuba, Felek?pin3ska pisze:Szukamy domku dla 3 kapturków Zadziorków (z klatką), Paska, Kuby, Filipka, Imbirka, Cynamona, Maćka, Felka.
Ogloszenia sie juz pisza, ale potrzebuje chwili czasu, zeby poszukac lub porobic dobre zdjęcia....
No niestety tak... od soboty sytuacja zrobiła sie bardzo niewesoła, własciwie to tragicznaNina pisze:Kuba, Felek?pin3ska pisze:Szukamy domku dla 3 kapturków Zadziorków (z klatką), Paska, Kuby, Filipka, Imbirka, Cynamona, Maćka, Felka.
Ogloszenia sie juz pisza, ale potrzebuje chwili czasu, zeby poszukac lub porobic dobre zdjęcia....Echh...