Francuski?Asmena pisze:A to w jakim języku?ol. pisze:(A ja pomyślałam, że Ciel dlatego, że niebieski)
Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: Dziesięcioro Sheeruunowych Potworów
I jakby jeszcze ich zyaoizowali..Ja też już czekam na drugi sezon ^^ Choć będzie mi brakować Sebastianka, ale nio cóż... Może będzie następna fajna parka? ^^

Kanapa była załatana, ale chłopcy stwierdzili, że oni do kanapy wejdą i koniec. I w tym samym miejscu wygryźli sobie przejście.. No żesz cholery małe..

I tak ich kocham XD
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
to już poświeć kanapę chyba...
ładnie cie załatwiają z tym demolowaniem

Rodzice by mnie zabili..
Narazie wypuszczam ich tylko pod ścisłym nadzorem, czyli nie siedzę przy kompie kiedy chłopcy łażą. Siadam wtedy na podłodze i rysuję albo coś.. żeby na nich móc patrzeć 'bardziej', bo komp przykuwa za wiele uwagi..

Narazie wypuszczam ich tylko pod ścisłym nadzorem, czyli nie siedzę przy kompie kiedy chłopcy łażą. Siadam wtedy na podłodze i rysuję albo coś.. żeby na nich móc patrzeć 'bardziej', bo komp przykuwa za wiele uwagi..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
ciel zn. niebo po francuskuAsmena pisze:A to w jakim języku?ol. pisze:(A ja pomyślałam, że Ciel dlatego, że niebieski)

Mamy trochę zdjęć, kiepskiej jakości, co prawda, bo ojciec zabrał lustrzankę, ale zawsze

Ogólnie to maluchy jedzą i jedzą xD Dosypiesz do miski, i już, wszyscy siedzą! Z piciem podobnie, znika w tempie ekspresowym
Aki się ożywił odkąd są maluchy. Skacze, bawi się z nimi. Czasem to aż śmieszne, kiedy taki gó*** przewraca wielkiego, dorosłego szczura, a ten leży posłusznie i czeka, aż dostanie pozwolenie na podniesienie się..
Labisie nie są już tak nierozłączne jak na początku. Sky woli spędzać czas z Akim, jest spokojniejszy. Za to Siergiej to świrek mały, nie aż taki jak braciszkowie od Klimejszyn, ale jednak. I do tego straszny tchórz. Nieufny do wszystkich i wszystkiego.. Złapanie go i zaniesienie do klatki po wybiegu, to masakra jest..
Ale przejdzie mu, mam nadzieję 

Ogólnie to maluchy jedzą i jedzą xD Dosypiesz do miski, i już, wszyscy siedzą! Z piciem podobnie, znika w tempie ekspresowym

Aki się ożywił odkąd są maluchy. Skacze, bawi się z nimi. Czasem to aż śmieszne, kiedy taki gó*** przewraca wielkiego, dorosłego szczura, a ten leży posłusznie i czeka, aż dostanie pozwolenie na podniesienie się..

Labisie nie są już tak nierozłączne jak na początku. Sky woli spędzać czas z Akim, jest spokojniejszy. Za to Siergiej to świrek mały, nie aż taki jak braciszkowie od Klimejszyn, ale jednak. I do tego straszny tchórz. Nieufny do wszystkich i wszystkiego.. Złapanie go i zaniesienie do klatki po wybiegu, to masakra jest..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
wiesz co, Tobie się chyba te największe głodomory trafiły
jak były u mnie wszystkie to dostawały tyle samo żarełka co moich 10 bab. znikało wszystko. a teraz moi dwaj chłopcy dostają duuużoo mniej jedzenia i jeszcze w misce zostaje

jak były u mnie wszystkie to dostawały tyle samo żarełka co moich 10 bab. znikało wszystko. a teraz moi dwaj chłopcy dostają duuużoo mniej jedzenia i jeszcze w misce zostaje

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... b07a4.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3c6b8.html brzuchoooolki 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
No chyba mi wydałaś te największe głodomory!klimejszyn pisze:wiesz co, Tobie się chyba te największe głodomory trafiły![]()
jak były u mnie wszystkie to dostawały tyle samo żarełka co moich 10 bab. znikało wszystko. a teraz moi dwaj chłopcy dostają duuużoo mniej jedzenia i jeszcze w misce zostaje![]()

Oni wszyscy słodko śpią, tylko jak chcę ich obfocić, to z prędkością łapania ostrości tego aparatu, zdążą już wszyscy do krat podlecieć i żebrać o jedzenie..Paul_Julian pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... b5763.html
Jaki słodki śpioszek !

A mówiłem wam już, że Krawaciarz zmienił imię? Siostra przyszła i stwierdzila, że chrzci go imieniem Pendrive

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
sądząc po pojemności brzuszka - maksymalnejSheeruun pisze: A mówiłem wam już, że Krawaciarz zmienił imię? Siostra przyszła i stwierdzila, że chrzci go imieniem PendriveI tak oto mamy pendrajwa, nie wiem tylko, o jakiej pojemności..

bez szczurków...
słodkie brzuszki , wymiziaj i wycałuj wszystkie kluchy 

Najwyraźniejsądząc po pojemności brzuszka - maksymalnej

Chłopcy wymiziani, Rhen

Sky mi się dziś dławił. Chyba z godzinę. Do tego jeszcze oba labisie chrumkają, więc nie brzmiało to ciekawie.. Wziąłem go pod bluzę i głaskałem, aż przeszło. Potem pospał trochę i chciał do klatki.
Biedak

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Stópki!
I to jeszcze na różowym.
Kochane szczuroświnki.
A te czerwone oczy... Tak, wiem, powtarzam się.

Kochane szczuroświnki.

A te czerwone oczy... Tak, wiem, powtarzam się.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.