unipaks pisze:
nie ubrudzony , nie ubrudzony

"Atrakcyjności abażurowi przydają jeszcze niezwykle oryginalne , efektowne ornamenty"
Trochę reklamy dla własnego szczura!

I to dla TAKIEGO szczura

To wspaniale , że Bąbel tak świetnie sobie radzi ze wszystkim mimo ograniczeń ruchowych; niech tylko ze szwami będzie w porządku a wkrótce znowu będzie hasać bezlimitowo! Siarczysty buziak dla niego ode mnie i panienek

Hahaha, dokładnie taki jest mój szczur! Elegancki i atrakcyjny do granic możliwości!
Bąbel teraz zwiedza kanapę szurając kołnierzem po materiale, ale jest przeszczęsliwy, ze może łapy rozprostować. Urządza też po mnie wspinaczki

Wczoraj wszedł pod kołdrę i urządzał sobie zabawe ze stopami. Dla niego właściwie nie ma czegoś takiego jak ograniczenia ruchowe

Nauczył się, że jak o coś zahacza to wystarczy unieść głowę
Buziak przekazany, taki aż z językiem

Bąbel odsyła swojego siarczystego buziaka, też z językiem
denewa pisze:Jaki on musi być wesolutki
Małe ADHD

Małe ADHD, a jednak największe w moim stadku. Wczorajsze ważenie wykazało, że Bąbel waży 295g. Trochę bło ubolewania, że pół kilo mniej, no ale...
odmienna pisze:Grzebię sobie w tym temacie, by odetchnąć przez chwilę radosną energią, ale to przeszło moje oczekiwania
Bąbel śpi, Bąbel nie śpi, Bąbel wyciąga łapki, skradanie, porwanie, wszamanie, Bąbel sięgający spod bluzki po bułkę, jak po swoją....Bąbel na kłopoty!!!
A: ”to szczurek a to nie jest jego głowa” – zwaliło mnie z nóg.
Ja tam nie wiem, jakie on programy odbiera przez ten talerz satelitarny, ale nadaje rewelacyjne – powiedz mu, że może z czystym sumieniem abonament pobierać za „misję” wyciągania z przygnębienia...albo nie! Nie mów mu tego, bo abonament i tak jest nieściągalny.
Jessica pisze:odmienna pisze:Ja tam nie wiem, jakie on programy odbiera przez ten talerz satelitarny, ale nadaje rewelacyjne
zgadzam sie z tym całkowicie

Strasznie miło jest to czytać

Cieszę się, że Bąbel...
hrjjdD (tak, to on wskoczył na klawiaturę dzikim podskokiem, żeby wszystkich pozdrowić i powiedzieć, że niezmiernie się cieszy, ze może się z Wami dzielić swoją radością życia)
...poprawia Wam humor, zwłaszcza, że ostatnio trochę u nas na forum smutno. Mam nadzieję, ze radości z naszego tematu będą trwały i przeleją się na inne tematy, zebyśmy mogli się tylko cieszyć wspólnymi chwilami