bezczelnie chwalę się, że jestem fajna i wychodzą mi zadanka na OI
 . Będzie wycieczka do wawki ;]
 . Będzie wycieczka do wawki ;]I chodziłam po niebie. choć się nie da.
Moderator: Junior Moderator

Pochwal się czymś ....
						Pochwal się czymś ....

Przykro mipaati924 pisze:Nie chciałam powtórzyć swojego błędu drugi raz, że piszę temat który już był...
 http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=23417
 http://szczury.org/viewtopic.php?f=7&t=23417
Ale po co zaśmiecać forum i mieć kilka takich samych tematów? Przecież tamten wątek można odkopać i będzie. Co za różnica kiedy były pisane ostatnie posty?aneczka1-13 pisze:Ale posty w tym temacie najświeższe są z przed roku. No więc chyba ten wątek może być.

(a miałam już nie ale ciiii) na początek labiki z Krakowa
 (a miałam już nie ale ciiii) na początek labiki z Krakowa 
Zapach siana jest świetny i też mogłabym tak leżećIzold pisze: A szczególnie leżeć na sianie i wdychać to milutkie powietrze ^^ ach!
 gdyby nie.... pająki
 gdyby nie.... pająki 

Ja sie koszmarnie boje pająków. ale uwielbiam. Bo wiesz, wieś i dom mojej cioci przypomina mi dzieciństwo kiedy to siedziałam z siostrą i kuzynką na sianie, karmiłyśmy krowy jakiegoś wieśniaka przez płot...a teraz kiedy byłam tam an boże narodzenie...tak jakby to stracilo swój urok. Jakbym tak nagle coś straciła. wracam tam po kilku latach, juz nie musze podskakiwac zeby zobaczyc krowy , juz nie mieszcze sie w dziure w betonowym murze, juz nie potrzebuje krzesła żeby wdrapać sie na najniższą gałęź drzewa...Isiaczek pisze:Zapach siana jest świetny i też mogłabym tak leżećIzold pisze: A szczególnie leżeć na sianie i wdychać to milutkie powietrze ^^ ach!gdyby nie.... pająki

mam interneeet
 mam interneeet  

i w ogóle zmiany na forum, ludzi nowych pełno...
 i w ogóle zmiany na forum, ludzi nowych pełno...
 nikt nie ma takiego zaj***** kataru jak ja! : )
 nikt nie ma takiego zaj***** kataru jak ja! : ) To tam wycałuj maluszka od babci Cegły
 To tam wycałuj maluszka od babci Cegły 

. Aha, a jeśli dziś wszystko się pomyślnie potoczy, jedziemy z TZ kupić motocykl.
 . Aha, a jeśli dziś wszystko się pomyślnie potoczy, jedziemy z TZ kupić motocykl.