Dziękuje

Moderator: Junior Moderator
No to w zemście Nietopera nastukam Twoim szczurom i zrobię drugi!Capisca pisze:Domek dotarł! jest tak dobrze i ładnie uszyty, że aż szkoda w klatce go zawieszaćzaraz pewnie zostanie osikany, okupkany i pogryziony
![]()
Kochaaana,to będzie miot tematyczny!Nie na literkę,tylko mają być nazwiska prezydentów Polski!!!(Jaruzelski,o matko!!!Jessica pisze:będzie nowy szczur! jeszcze się nie urodził ale czekamy. Vel Koziarski- Nietoperrr![]()
miot B
No bo wiesz,zima się kończy,to już nie muszą aż tak bardzo grzać zadków wewnątrz!szczurzyca. pisze:a ja właśnie zawiesiłam domek..tak jak się spodziewała-najlepiej się śpi NA domku.
chociaż te mądrzejsze szczury zauważyły otwory i weszły do środku. nie wiem tylko czy znajdą wyjście, bo nie dają znaków życia.
Obrastam normalnie w piórka przez te wszystkie Wasze pochwały...DZIĘKUJEMY!
Spoko spoko, moje zrobiły sobie wyjście ewakuacyjne z hamaka :/szczurzyca. pisze:a ja właśnie zawiesiłam domek..tak jak się spodziewała-najlepiej się śpi NA domku.
chociaż te mądrzejsze szczury zauważyły otwory i weszły do środku. nie wiem tylko czy znajdą wyjście, bo nie dają znaków życia.
DZIĘKUJEMY!
Kiedy krycie? Bo nie wiem czy wysyłać już CV, czy jeszcze z tym poczekać?Nietoperrr... pisze:Capisca pisze: Kochaaana,to będzie miot tematyczny!Nie na literkę,tylko mają być nazwiska prezydentów Polski!!!(Jaruzelski,o matko!!!)
Z hodowli nielegalnej o nazwie "Wiszący do góry nogami"...![]()
Krycie dziś nastąpiło,jest ciąża!!!kulek pisze:Kiedy krycie? Bo nie wiem czy wysyłać już CV, czy jeszcze z tym poczekać?Nietoperrr... pisze:Capisca pisze: Kochaaana,to będzie miot tematyczny!Nie na literkę,tylko mają być nazwiska prezydentów Polski!!!(Jaruzelski,o matko!!!)
Z hodowli nielegalnej o nazwie "Wiszący do góry nogami"...![]()
Będą aguty,cinamony,pearle,a nawet białe jak śnieg rexy!Małe szanse na blutkiJessica pisze:jakiego umaszczenia się spodziewać?
Nietoperrr... pisze:Jessica,Twój już prawie się urodził