Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Sugerujesz, że puszczał im oko?
Dobrze, ze masz już po polskim i stresie.
Pewnie szczuraski też się cieszą, bo masz dla nich więcej czasu. Cieszę się, że łączenie poszło bezproblemowo i wszystkie są już razem.
Fajne te zdjęcia, to mi jakoś najbardziej przypadło do gustu Spacer z leśnym szczurem żeby postraszyć Gargamela http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0006gr.jpg/
One chyba często przymrużają tak oczko, kiedy inny szczurek jest w pobliżu, zwłaszcza przy żarełku ( obawiają się pewnie, że oberwą "z liścia", więc roztropnie chronią oczy )
Jak teraz to oczko, lepiej mam nadzieję?
siostra mi przywiozła różowe tarasy i drabinki i rury i norkę ;DD wreszcie! jak tylko rodzeństwo wyjedzie to biorę się za przemeblowywanie klatki, chociaż nie wiem czy nie poczekać z tym bo chciałabym kupić inną, nie podoba mi się to że ta klatka jest długa bo mało gdzie mi się mieści strasznie dużo miejsca zajmuje ;/
Zdjęć chwilowo nie będzie bo mam ograniczoną swobodę w puszczaniu ogonów przez biegające dzieciaczki w domu ;P
ale jak wyjadą to wszystko nadrobię
spadliśmy na drugą stronę więc trzeba się poprawić
wszystkie ogony zdrowe jak na razie jest wszystko w jak najlepszym porządku tfu tfu tfu ;P
czekam na nową klateczkę dla ogoniastych, na stronie GLS jest napisane że dziś już będzie, więc czekam
zrobiłam dziś sesję na balkonie