Ps. Może nie powinnam odpowiadać w temacie kota, ale to zrobię - z tego, co wiem kocię znalazło dom u wszystkich domowników, a to chyba jest pewna różnica
Emilkowe ogony z grodu Sapiehy
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Emilkowe ogony z grodu Sapiehy
Informuję, że od dzisiejszego wieczoru wszystkie ogony mieszkają razem
Moje grubasy znosiły wszystko, jedynie gdy tajfuny chciały wedrzeć się do miejsc, gdzie smacznie spał któryś leniwiec, rozlegał się rumor i harmider. KITgucie szalały w towerze prze bite 3 godziny, aż w końcu padły teraz zmordowane.
Ps. Może nie powinnam odpowiadać w temacie kota, ale to zrobię - z tego, co wiem kocię znalazło dom u wszystkich domowników, a to chyba jest pewna różnica
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Re: Emilkowe ogony z grodu Sapiehy
tak czułam że bliźniaczki się połączą ładnie. za każdym razem było bezproblemowo. tylko od czasu do czasu jakieś bijatyki niegroźne. a małe są.. małe więc też nie będą robić problemów