Agustowe Pusiaki! =)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Agustowe Pusiaki! =)
metiss zrobiła bym to ale nie miałam pojęcia kto jest ich autorem, dostałam je od xxx i wsumie zrzuciłam na pulpit i nie zastanawiałam się nad tym czy to że ich użyje dla autora jest ważne... Przepraszam Cię, bo domyślam się że Twoje
Nie miałam również pojęcia kto jest koleżanką xxx tak jak mi pisała kiedy Beza/Barbi jeszcze u niej nie była... Nie wiedziałam że to Ty, ani ktoś tam inny... Nikt mi Twojego nicku nie podał. Przepraszam naprawdę, zaraz zrobię porządek i pousuwam zdjęcia Twojego autorstwa
Nie, nie, to nie o to chodzi, ani o żadną złośliwość. Traktuję swoje wytwory mniej lub bardziej poważnie i tylko dlatego uczulam na takie rzeczy. Avatar ładnie wygląda i jak najbardziej zachowaj sobie te rzeczy na pamiątkę
Cieszę się, że Beza ma fajne, młode stado, u mnie skakała po głowie babuleńce i na pewno się z nią wynudziła przez te kilka tygodni 
Nie odebrałam tego złośliwie, wręcz masz rację, z tym że ja nie pomyślałam że przecież ktoś te zdjęcia zrobił i warto było by się dowiedzieć kto i zapytać
Mój błąd ale jakoś na to nie wpadłam
Wybacz to było nieświadome
Dziękuję natomiast że pozwalasz mi na te zdjęcia
Swoją drogą bardzo mi się podobają ze względu na ich jakość 
Beza skacze po każdej szczurzej głowie
Dzisiaj moją alfę (Milu) kładła na łopatki
Co mnie zdziwiło i coś czuję że chyba będzie nowa alfica
Nie lubi siedzieć w klatce za to na wybiegu nie oddala się ode mnie
Jest taka kochana i odważna i zachowuje się jak modelka bo chyba dba o linie, wybredne różowookie stworzenie 
Wybacz to było nieświadome
Beza skacze po każdej szczurzej głowie
Co do linii to tak, kiedyś dostałam od niej rozgniecionym groszkiem w twarz
Chyba nie lubi
Albo ja wyjątkowo kiepsko gotuję 
Ojj ja czego nie zacznę gotować to schrzanię
W weekend robiłam zwykły sernik to na sam koniec zapomniałam o galaretce i zamiast ją wylać na ciasto to zastygła i o... Po serniku bo o północy raczej nie kupiła bym galaretki
Więc mój TŻ poszedł na urodziny bez obiecanego sernika z bananami
Jestem do bani w kuchni i ogólnie cierpię na "złośliwość rzeczy martwych", jestem kaleczniakiem, non stop coś mi z rąk leci a to potłukę, a to coś spadnie, coś kopnę to się uderzę itp, itd... Wkurzające
A w kuchni mi nie wychodzi
Chyba za mało praktyki 
W weekend robiłam zwykły sernik to na sam koniec zapomniałam o galaretce i zamiast ją wylać na ciasto to zastygła i o... Po serniku bo o północy raczej nie kupiła bym galaretki
Dzisiaj siedziałam sporo przed klatką, prawie cały dzień... Co zauważyłam? Że Beza kiwa łebkiem raz w lewo raz w prawo, ale wydaje mi się że chyba przez te oczka... Może słabo widzi?
A Jadzia ma oczy nie czarne... Tylko taki mocno wiśniowe, to się chyba dark ruby określa... Ale jazda, jak to ślicznie wygląda w świetle
A Jadzia ma oczy nie czarne... Tylko taki mocno wiśniowe, to się chyba dark ruby określa... Ale jazda, jak to ślicznie wygląda w świetle
Hihi, chyba wszystkie albinoski tak robią, tym kiwaniem łapią ostrość, bo trochę gorzej widzą 
A co do Jadzi, fakt, wszystkie haszczaki mają oczy dark ruby (genetycznie uwarunkowane). A w ogóle może jakieś zdjęcia nowe? Tej biednej Jadzinki co sama siedzi?
A co do Jadzi, fakt, wszystkie haszczaki mają oczy dark ruby (genetycznie uwarunkowane). A w ogóle może jakieś zdjęcia nowe? Tej biednej Jadzinki co sama siedzi?
Wyszukiwarka nie gryzie
Zdjęcia, na zdjęcia to ja się czaje z aparatem ale te małe wieśniaki tak cisną że nie mam jak... Jak cisnę guzik to robię zdjęcie ale nie tego szczura co był przed obiektywem sekundę temu tylko ścianie, albo podłodze... Takich zdjęć mam milion 
Ale się postaram bo Ważka trochę urosła, Jadzia ma ładniejszy nosek, Beza skacze po głowach wszystkich
Lilunia się roztyła, Milu spokorniała i takie tammm... 
Już myślałam że te kiwanie łebkiem to coś poważnego <ulga>
Ale się postaram bo Ważka trochę urosła, Jadzia ma ładniejszy nosek, Beza skacze po głowach wszystkich
Już myślałam że te kiwanie łebkiem to coś poważnego <ulga>
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Ale Jadzia urosła! Moja kluseczka malutka!
Oficjalnie stałyśmy się rodziną odległościową hehe a ty na zdjęcia nie narzekaj, bo u mnie to nawet takich nie idzie zrobić. Większość zdjęć zawiera: ogony, ucho, puste miejsca w których jeszcze przed chwilą szczury były ewentualnie majakowe zjawy czyli szczury rozmazane na całego 

Ja czekam tylko jakie dasz imiona siostrom Ważki 
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Zosia (2) zostaje na bank. A co do (4) to walczymy o konkretne imie, Chłop się uparł na J.J i tak na nią woła, ewentualnie "mój ty tygrysie" 

Zocha mi się podoba 
A czwórkę nazwij Larwa
(będzie od Ważki)
Hahah 
A czwórkę nazwij Larwa
hmm Twoja panna bardziej brązowa od mojej....moja Xena to brudny aguciak
No ale rośnie, rośnie kurdupel. Dziś miała alpinistyczną akcję i z hukiem zleciała z półki....na poduszki 
Moje kochaski: Noc vel Mała Pała, Gryzelda, Choco i Bazylia
Moje i TŻa: Kawa, Kluska vel Guziczek i Rubi
Za Tęczowym Mostem: Księżniczka Xena i Czikusia
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36540
Moje i TŻa: Kawa, Kluska vel Guziczek i Rubi
Za Tęczowym Mostem: Księżniczka Xena i Czikusia
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36540