Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- UprzejmaCegła
Re: Marudnik vol. 2
A proszę bardzo
na szczęście już mi przeszło i czuję się wyśmienicie (kochany Stoperan) 
Jestem po 3 rachunkowościach i mam tym samym zrytą psychike...
Teraz 3 okienka, zmule sie do końca.
A później 2 polskie - cieszmy sie i radujmy! Może wpadnie kolejna bania do kolekcji
Teraz 3 okienka, zmule sie do końca.
A później 2 polskie - cieszmy sie i radujmy! Może wpadnie kolejna bania do kolekcji
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Siedzę i rozmyślam... ja... stary bezmózgowiec... może jeszcze się dowiem że moherowy beret noszę... więc czas zacząć tak myśleć...
Świat coraz bardziej mnie zadziwia. Młodzież nie ma szacunku do starszych od siebie kolegów. Przeraża mnie fakt, że normalny, student zamiast uczyć się do egzaminów to siedzi i nic nie robi, a w najgorszym przypadku pluje jadem na innych za swoje złe zachowanie. Poza tym nie rozumiem jak można mieć tak wysokie mniemanie o sobie by nazywać osobę z dyplomem bezmózgowcem, chociaż samemu się za chwilę rok zawali. Ech... ta dzisiejsza młodzież.
Świat coraz bardziej mnie zadziwia. Młodzież nie ma szacunku do starszych od siebie kolegów. Przeraża mnie fakt, że normalny, student zamiast uczyć się do egzaminów to siedzi i nic nie robi, a w najgorszym przypadku pluje jadem na innych za swoje złe zachowanie. Poza tym nie rozumiem jak można mieć tak wysokie mniemanie o sobie by nazywać osobę z dyplomem bezmózgowcem, chociaż samemu się za chwilę rok zawali. Ech... ta dzisiejsza młodzież.
Zaraz skoczę z balkonu T_T
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
lavena, jakby nie patrzeć dyplom nie jest wyznacznikiem IQ. Mimo to o czymś świadczy.
nie byłam dziś w stanie iść do szkoły. byłam tylko na fizyce i po.
źle.
nie byłam dziś w stanie iść do szkoły. byłam tylko na fizyce i po.
źle.

I TAK UMRZESZ.
- UprzejmaCegła
W większości przypadków jest, bo żeby go dostać to trza najsamwpierw na niego zapracować głową. Rozumiem, że komuś np. nie chce się uczyć, ale jeżeli nic do łba nie wchodzi samo z siebie...
Brzuch mnie boli.
Brzuch mnie boli.
mam koci internet. chodzi własnymi drogami.
grrr, wścieklizny można dostać !
muszę napisać baśń.obiecałam- no! a pomysłów za grosz!
grrr, wścieklizny można dostać !
muszę napisać baśń.obiecałam- no! a pomysłów za grosz!
...czyż nie dobija się koni...?
Mnie tezUprzejmaCegła pisze: Brzuch mnie boli.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
mi tezLandrynka pisze:mi zimno.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
...i mnie zaczyna... a wcinam chipsy i popijam colą...pin3ska pisze:Mnie tezUprzejmaCegła pisze: Brzuch mnie boli.
Głupia jestem. Chorowałam i prawie 2 tygodnie wcinałam suchy chleb, popijając wodą, a teraz to!
Matka by mnie oskubała
Jutro mam dwa rozszerzenia z wosu, na których cholernie się nudzę :/
mam zrobione zadania na 32pkt
. najlepsi mają ponad 150. czyli wychodzi mi jakieś 20%
. kurde, lipa tak mieć tróję z infy
zaczyna mi brakować snu. miałam zamiar dotrwać do setki, ale chyba muszę wcześniej skończyć.
zaczyna mi brakować snu. miałam zamiar dotrwać do setki, ale chyba muszę wcześniej skończyć.

I TAK UMRZESZ.
Będę musiała znieść klatkę z piętra, żeby ją dokładnie umyć przed wysłaniem.. na dodatek muszę umyć pozostałe dwie klatki w których siedzą moje szczury.. duuuużo papieru na to pójdzie..
A, na dodatek strasznie chce misie spać i tęsknię za JD
A, na dodatek strasznie chce misie spać i tęsknię za JD
Brzuch mnie boli i krew mnie zalewa.
Nie lubię swoich braci.
Nie lubię swoich braci.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema